איך התחלתם לשמוע את מוניקה סקס?

amirbilu

New member
איך התחלתם לשמוע את מוניקה סקס?

אם היה שירשור כזה כבר, תגידו לי. אני בכל אופן לא מצאתי אחד כזה. אוקיי, אז שלי: אני לא זוכר בדיוק מתי זה קרה, אבל כמעט כמו כולם, נראה לי, השיר הראשון ששמעתי שלהם היה מכה אפורה, ובפעם הראשונה ששמעתי אותו הייתה, כמובן, כפסקול "פלורנטין". כשהגיע עידן קאזה, וכל התוכנות השיתופיות למינהן הורדתי את השיר, כ"פלורנטין" ולא כ "מכה אפורה" ושמעתי אותו פשוט המון. אני לא אוהב מוזיקה ישראלית ולכן לא הורדתי עוד שירים שלהם, כי חשבתי שזה סתם שיר מוצלח מאוד שיצא להם. הרבה זמן אחרי זה, הכנתי דיסק שירים לחבר של אחי, שאחד השירים שם היה "על הריצפה", אני כמובן הייתי חייב לשמוע את כל השירים שהורדתי לו בכדי לבדוק אותם אז שמעתי אותו ונורא אהבתי, ושמתי לב לזה שמכה אפורה ועל הריצפה שייכים לאותה להקה, והתחלתי להוריד כל מני שירים שלהם, ואהבתי בעיקר את הלהיטים "גשם חזק" וכד'... היו לי עוד כמה שירים שלהם, שבשמיעה הראשונה לא הלהבתי מהם, אבל אחרי ששמעתי אותם בפעם השניה, פשוט התאהבתי..ומאז בעצם אני שומע את מוניקה סקס:) בעע, יצא ארוך קצת, לא נורא:)

DrKasperrrr

New member
צדקת, היה אחד כזה ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

הממ לפני שנים אחדות..אחותי שהייתה שומעת הרבה רוק ישראלי הייתה תמיד שמה בפול ווליום שירים..מוניקה סקס/היהודים/כנסיית השכל והרבה אחרים לא הכי נהנתי מזה..וכל הזמן צעקנו עליה שתחליש, אבל עכשיו השירים היו לי כבר תקועים בראש ונורא התרגלתי אליהם ואני נורא אוהב את הסוג הזה של המוזיקה. יום אחד אח שלי החליט להוריד כמה שירים של מוניקה..ואני חייב לשמוע כל מה שהוא מוריד אז שמעתי..וההמשך כבר ידוע (לי)

fushi e

New member
ממ אני..../images/Emo95.gif

אני גם הכרתי ממכה אפורה..וגשם חזק וכל אלה..והתחלתי פשוט להוריד שירים ואהבתי..ואז גם הלכתי לאיזה הופעה שלהם בבארבי בכפ"ס ואז הורדתי עוד שירים ואז אחותי כבר קנתה לי את שלושת הדיסקים וזהו חח(סיפור מרתק)

אובלינה

New member
עכשיו כשאני רואה את השרשור הזה..

אני מצטערת שלא הוספתי את ההודעה שלי כאן..
אני מקווה שאתם לא כועסים..

go girl1

New member
אני...

אח שלי תמיד היה שומע מוזיקה כזאת וזה נכנס לי לראש אז לפני כמה זמן התחלתי גם אני לשמוע מוזיקה בסיגנון והתאהבתי.... במיוחד אחרי שאחותי הביאה לי את הדיסק שלהם פצעים ונשיקות והתחלתי להוריד מלא שירים שלהם בקאזה

אני הכרתי את מכה אפורה *סניף* ../images/Emo22.gif

ואת על הרצפה וגשם חזק ויכול להיות שעוד כמה שירים אבל זה לא מה שמשך אותי להקשיב למוניקה כי הם היו יפים בעייני אבל א משכו אותי להקשיב למוניקה. יום אחד באתי אל חבר שלי והוא השמיע לי את "כל החבר'ה" ואמר לי שזה על אונס שהיה בשומרת (העניין הגדול שהקיבוץ שלנו קרוב לשומרת), אבל לא הצלחתי ממש לשמוע את השיר ולא הבנתי מה יהלי אומר... אז באתי הביתה והורדתי את השיר הזה והתאהבתי, ואז הבנתי שכל השירים שהזכרתי קודם הם גם שלהם, ובקיצור בסוף קניתי את חיות מחמד, התאהבתי, והלכתי להופעה של מוניקה בחיפה, עוד יותר התאהבתי, וזהו!

למעלה