איך התעודות, אנשים?

Yoav Nukem

New member
שלי: ../images/Emo124.gif

ציון הכי טוב: 100-תיאטרון
ציון הכי גרוע: 66-מתמטיקה
ממוצע: 84
מה איתכם?

גם שלי!!!! ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

90.5! למרות ששנה שעברה ובמחצית הקודמת הוא היה 97.5
... ממש ירדתי

Charmed 4ever.

New member
לא הכי טובה |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

יש לי ירידה ברוב המקצועות... אבל לא במתמטיקה.. אני הולכת ל חמש יחידות!!! יש! ולמגמת תיאטרון!!! יש! כיף לי... אבל אני עצובה לעזוב ת'חטיבה... אממ... אני לא יודעת את הממוצע שלי...

Charmed Gal

New member
שלי...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

הממוצע שלי הוא 92. אבל בלי חינוך גופני. המניאק נתן לי 58!!! וביום הורים הקודם היה לי 90 ובמחצית קודמת 85! הוא נתן לי ככה רק בגלל שרבתי עם מישהו בשיעור שלו לפני כמה זמן וצעקתי גם עליו! כלב! כל השיעורים אני משחק ומשתתף, ההשיגים שלי יפים(חוץ מריצת אלפיים...
) ואני תמיד עם תלבושת ומשתתף! כלב!!! הציון הכי נמוך חוץ מזה הוא 83, במ"מ. אבל אני עדיין הולך ל-5 יחידות. הכי גבוה זה 100... באיזה שני מקצועות. כל השאר הציונים שלי 90 פלוס אולי חוץ מאיזה שניים-שלושה.

SaberTooth

New member
פחחח...

אני קיבלתי 90 בספורט ואני לא עושה כלום. בדרך כלל לא מגיע עם תילבושת ובכל שיעור יושב בצד עם איזה ספר או עם דיסקמן. את מי מעניין ספורט
ממילא אצלנו בתיכון לא מחשיבים את המקצוע הזה.

Yoav Nukem

New member
OMG!!

1. יא מניאק הסתרת תעודת זהות! זה כל מה שרציתי! סתם סתם
2. יידיש? כתה ח'? מוזר...:-S

King Of Kromags

New member
../images/Emo103.gif

הממוצע 95. ציון הכי גבוה 100. ציון הכי נמוך 85. אנגלית - 95 ספרות - 95 ספורט - 85 מתמטיקה - 85 ערבית - 100 עבודת חקר -100 (זה שיעור שלכל כיתה יש נושא. שלנו היה "ממציאים שפצו גבולות") היסטוריה- 100 תנ"ך- 100 מדעים- 95

SaberTooth

New member
כל כך מעט מקצועות../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

לי יש 15 מקצועות. שישרפו...

Woogyman

New member
לי יש 6 מקצועות. ../images/Emo110.gif

שנה הבאה אני לומד רק ארבעה.

למעלה