איך התפריט?? בבקשה תענו...:\

bow האחת

New member
איך התפריט?? בבקשה תענו...:\

אני מקווה שיענו מהר .. אני בת 17 וחצי , עשיתי דיאטות בעבר והורדתי בדיאטה מבוקרת 20 קילו. העלתי כמובן כמעט חצי ועכשיו אני רוצה להוריד. אל תאמרו לי לקבוע תור לדיאטנית בבקשה, רק תאמרו לי אם התפריט פחות או יותר בסדר- בעיקר אם אפשר לרדת ממנו! (4-5 פעמים בשבוע כושר, במשך שעה-שעה ורבע כל פעם) בבוקר 2 פרוסות לחם (סנוויץ כזה) עם ממרח חלב (מן שוקולד לבן) בצהריים מנת חזה עוף ופירה אחר הצהריים שוב סנוויץ כזה ובערב חביתה מלפפון ותפוח אני ארזה ככה? תודה .. =]

yuvalfrr

New member
צר לי אך אני לאלץ לומר לך

תקבעי תור לתזונאי/ת. התפריט שלך לא מאוזן , לא כולל מספיק קלוריות , ויטמינים ומינרלים שאת זקוקה להם , בעיקר בהתחשב בעובדה שאת עוד גודלת. יתכן שתרזי בתפריט הנ"ל , אך יתכן עוד יותר ששוב תעלי חזרה את מה שהתאמצת להוריד.

tomer153

New member
כנסי

את לא יכולה לוותר על הממרח שוקולד הזה? זה ממש משמין תחליפי את הממרח שוקולד בגבינה לבנה חצי אחוז שומן(או משהו בסגנון) והפרוסות לחם צריכות להיות לחם קל. ושהחזה עוף לא יהיה מטוגן (עדיף לא לאכול כל יום את החזה עוף אולי אפשר להחליף אותו בסלט מדי פעם)

bow האחת

New member
מצד אחד אתם כותבים ש-->

שהתפריט דל קלוריות ומצד שני שזה משמין! זה אם הוא דל קלוריות, הדברים המשמינים שיש בו כמו ממרח שוקולד ופרוסות רגילות- לא יפריעו לדיאטה. בתור מה אתה אומר את דבריך?

bow האחת

New member
ולסיגל->

תודה, אילו אבות מזון להוסיף? אני בררנית, לא אוהבת גבינות בכלל , שום סוג, ולא ירקות חוץ מפילפל ירוק ומלפפונים ונקניקים..זאת בעיה אצלי.

התפריט

בתור אחת שירדה בדיאטה מבוקרת 20 ק"ג, תמוה בעיניי שאת שואלת האם תרזי ככה וזאת למרות שאת יודעת שגורמים רבים וחשובים מעורבים בירידה במשקל ולכן א. לא אוכל לצפות האם תרדי וכמה ב. התפריט שלך דל מאד בקלוריות ורכיבי תזונה חיוניים ואני חוששת שגם אם תרדי בטח הארוך תעלי עם ריבית דה-ריבית, אז אם אינך רוצה לשקול קבלת ייעוץ מקצועי הוסיפי לתפריטך בתבונה אבות מזון להן את זקוקה.

למעלה