איך ה COWON D2 אמור לזהות כרטיס זיכרון?

davidlev0255

New member
איך ה COWON D2 אמור לזהות כרטיס זיכרון?

הכנסתי את הכרטיס זיכרות SD והוא לא זיהה אותו, לא המכשיר ולא המחשב.

יאיר B

New member
המחשב מזהה שני זיכרונות (נגן וכרטיס).

הנגן מזהה את הכרטיס כזיכרון חיצוני (אתה יכול לנווט לכרטיס כמו במחשב - כך עובדת שיטת התיקיות של איאודיו). הכנסת אותו כמו שצריך לתוך הנגן? הכרטיס מפורמט?

davidlev0255

New member
הכרטיס תקין, כלומר יש עליו חומר ושירים ממקום

אחר וכן המחשב קורא אותו בקורא כרטיסים , כלומר אין בעיה בנגן לגבי המחשב שאמור לזהות או הנגן אני פחות או יותר מבין... פירמוט?

יאיר B

New member
פירמוט זאת פעולה שמכינה את הזיכרון לעבודה.

(פורמט ביחיד, Format באנגלית, איתחול בעברית). ראיתי פעם כרטיס זיכרון שלא היה מפורמט ולכן לא היה ניתן להשתמש בו. אם יש חומר עליו, הוא כבר מפורמט (רובם הגדול באים מפורמטים, אבל לך תדע). פירמוט מוחק את כל מה שיש על הזיכרון ולכן אל תעשה את הפעולה אם אתה רוצה לשמור על המידע. לא יודע למה הוא לא מזהה את הכרטיס (הוא אמור לזהות את כל סוגי הכרטיסים, גם SDHC בעלי קיבולת גדולה). יש מצב לנסות כרטיס אחר?

davidlev0255

New member
תודה, יש עליו חומר, והוא תקין , אני אנסה את

הכרטיס התקין ה/ני שלי של קינגסטון גם SD אז לדעתך לא צריך לפרמט?

davidlev0255

New member
איך אני בודק את זה? אבל הוא כן קורא מידע

יש עליו שירים וקבצי וורד

אז ככה הוא אמור לקרוא את המידע גם על lock...

אתה יכול לבדוק את זה אם תנסה להכניס קובץ נוסף לכרטיס הזיכרון דרך המחשב ואז הוא יכתוב לך ש... "אין אפשרות להעתיק את (שם הקובץ) :הדיסק מוגן מפני כתיבה. הסר את ההגנה מפני כתיבה או השתמש בדיסק אחר" **אם יש לך את ההודעה הזאת אז קודם כל הכרטיס זיכרון שלך על lock בשביל לסדר את זה, תזיז את חתיכת הפלסטיק שנמצאת על כרטיס הזיכרון לצד ההופכי... גם כתוב בקטן על הכרטיס הזיכרון lock ומאין חץ בכיוון להפיכתו לסגור (כאשר הוא סגור אתה יכול להעביר קבצים מהכרטיס למחשב אך לא הפוך,אתה יכול גם לקרוא אותם כאשר הוא מחובר למחשב)... בשביל לבדוק שהוא פתוח תנסה להעביר אליו קובץ ואם הוא עובר בהצלחה אז הכרטיס זיכרון פתוח... בהצלחה מקווה שזאת הבעיה כי היא פשוטה... תגיד לנו אם הצלחת בסוף...

למעלה