איך ה-Sennheiser CX 300?

or121210

New member
איך ה-Sennheiser CX 300?

לצערי ה-philips sh8000 עושים לי בעיות, ואני מעוניין לקנות אוזניות חדשות, בתקציב של כ-200 שקלים. שמעתי שה-CX300 הכי טובות בתקציב הזה (ל-in-ear), האם זה נכון? הן נוחות? יש רעשים בזמן שהן מטלטלות? מה היתרונות והחסרונות שלהן? הן עמידות בריצה/אופניים או בשחייה (סתם)? הן מחזיקות הרבה זמן (יותר משנה)? בתודה מראש, אור

סהר דוד

New member
יש להם דגם חדש CX300II

מבין היותר טובות בתחום המחירים הזה. אם תעשה עוד מאמץ תקציבי קטן -מומלץ הדגם המוביל CX500 בכל מקרה, לגבי כל האוזניות של סנהייזר: נוחות מאד. אפשר להאזין איתם במשך זמן ממושך. יש רעשים בעת טלטול- אבל זה לכל אוזניות IE בעולם-החוט מתחכך והרעש עובר לאוזן. עמידות בפעילות ספורטיבית ללא בעיה. עמידות ובטיפול נכון יחזיקו מעמד הרבה שנים.

Word Up

New member
מה זה טלטול ?

אם אני אלך, זה יעשה רעשים ? או רק בריצה ?

סהר דוד

New member
אתה תופס אותי מכל הכיוונים...

א. קילומבו זה בסדר (במענה לשאלתך בפורום השני) ב. אם החוטים מתחככים בחולצה אתה צפוי לשמוע את רעש החיכוך. אם אתה מוודא שהחוטים לא יגעו בבגדים בזמן הריצה, ואם טרחת להכניס את האוזניה בצורה טובה לתוך תעלת האוזן -אין בעיה.

Word Up

New member
תודה רבה רבה על העזרה ../images/Emo9.gif

אני אקנה את האוזניות שבוע הבא, תודה רבה לך שוב

סהר דוד

New member
כן, קפיצת מדרגה.

איכות השמע של ה- 500 עולה על כל אוזנית IE אחרת ששמעתי (ושמעתי המון..) הפרדת צלילים, איכות של באסים מצד אחד וצלילים גבוהים מצד שני= ברמה היותר טובה שאני מכיר. עוד יתרון- על החוט מורכב מפסק המאפשר לך לשנות את עוצמת הקול מבלי לגעת בנגן. אני אישית שומע 98 אחוז מהזמן מוסיקה קלאסית- ויש לי הרגשה של אולם קונצרטים. אני מסוגל לזהות כל אחד מהכלים בתזמורת ומאיזה צד הוא מגיע...

למעלה