איך וכמה?

MIRIS10

New member
איך וכמה?

יש לי הצגה באורך 45-50 דקות הצגה איכותית עם בובה ,תפאורה ומוסיקה מקורית איך מתמחרים? כמה לדרוש עבורה?

xkxhkv

New member
עם בובה או בובות. לא מובן.

ישנם כל מיני תמחורים להצגות אני מספרת סיפור אך אני מאמינה שכדאי לך לרגל אחרי המתחרים באתרים שלהם. ואפילו לטלפן אליהם להציג את עצמך כרכז תרבות ואתה מעוניין בהצעת מחיר. כך תדע מה הולך בשוק. זה מה שאני עשיתי בכל אופן למספרים הצגתי את עצמי כגננת בעלת גן. בהצלחה

ל miris10 ולxkxhkv-לא ככה,ממש לא!!!!!!

לרגל? להתחזות ולשקר? ממש לא הוגן!!! לא לזרים ובטח לא לחברים!!! למה להשלות אנשים ועל הדרך ל"לכלך" את האדם שאתה והנפש שבך? מה רע בלהתקשר ולהגיד שלום שמי ככה וככה (אגב משום מה גם בכינוי שלך כאן את חסויה ואילן גם כתב לך זאת אתמול,מוזר) יש לי תיאטרון בשם.... ואני מבקשת אם תוכלו לעזור לעזור וכ'ו??????????? תאמיני לי שככה תשיגי הרבה יותר ובאנרגיה טובה ונקייה יותר
לmiris:את מוזמנת להתקשר אלי ואשמח לעזור לך ובטוח שגם דבי תשמח ותוכל לכוון אותך לתמחר את ההצגה בהתאם ובעתיד כל שאלה שיש לך-זה המקום והיי בטוחה שכולם יעזרו לך בכיף מבלי שתאלצי להיות "רכזת תרבות"

ואני רוצה להציע עוד אפשרות

להתקשר ללקוחות, קרי גננות, רכזי/זות תרבות וכיו"ב ולשאול כמה הם משלמים ולנסות להבין את ההגיון שבתשלום. מתוך כמה שהשוק מוכן לשלם - תוכלי להבין אם רמת המחירים מתאימה לך או לא. לא נראה לי שבעייתי למצוא טלפונים של לקוחות - הרי בארצנו הקטנטונת כולם בסופו של דבר מכירים מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו...

למעלה