איך זה אצלכם??????אנא תגובה...

איך זה אצלכם??????אנא תגובה...

ישלי עוד 3 אחים ואחיות (סה'כ איתי אנחנו 4) אני גרה עם משפחתי (בעלי וילדים) בבית השייךלהורי כשהורי גרים בקומה מעלי - שה בית פרטי במושבה . לאחרונה הבנתי שמפריע לאחים שלי שאנחנו גרים כאן לאמרות שבעלי ואני עוזרים להורי המבוגרים בכל דבר כולל תחזוקה (תיקונים) בבית. בעלי תמיד עבד והשתכר אך משכורת לא משהו ואני לא כלכך הצלחתי לעזור בפרנסה כי הייתי ועדיין עסוקה עם אחד מילדי המוגבלים רגשית ותפקודית , הם אומרים שמבינים הקושי וכואב להם מאד אך מצד שני למה אני לא עובדת כמו כל אחד אחר ? אני לא יכולה להתחייב למקום עבודה כי תמיד יש בדיקות או ובחונים וכל מיני פגישות בביה'ס וכו'........ כולם מסודרים וההורים עוזרים לכל אחד כמה שאפשר ,לנו אין בית משלנו ומזל שיש לנו קורת גג זו אחרת............. הם דואגים מה יהיה בעתיד האמת גם אני אך כרגע רין לי פתרון אך אני יודעת דבר אחד שאם לי היה בית משלי ולאחד מהם לא בכלל והיה גר בבית שה של ההורים וכמובן ללא שכירות כי אין אמצעים כלכליים לי זה בכלל לא מפריע להם הם כאלה צרי-עין עלינו???? ומה אפשר לעשות כדי לא להסתחסך יותר מידי איתם? אני אוהבת אותם וחשוב לי הקשר איתם ...

אני חושבת שזה בינכם לבין ההורים-

זה לא שאתם מנצלים את ההורים, סה"כ אתם תורמים מעצמכם גם ככל יכולתכם. תבהירי זאת לאחים/ות שלך.

דעתי-

לגבי המצב הנוכחי- מגורים שלכם אצל ההורים ללא תשלום- אם הם רואים את זה בעין לא יפה, זאת ממש נבזות. ואני מודעת לכך שהשתמשתי במילה בוטה. עם זאת, ייתכן והם חושבים קדימה- על היום בו הוריכם כבר לא יהיו בין החיים. אולי הם חוששים ש"תשתלטו" על הבית, ובכך ייגרע חלקם בירושה. לדעתי, קחי אותם לשיחה, הסבירי להם שוב את מצבכם הלא קל, והרגיעי אותם לגבי העתיד. שולחת לך חיבוק וירטואלי מכל הלב, ומאחלת לך הרבה כוחות בהתמודדות הלא פשוטה שלך בגידול הבן.

למעלה