איך זה אצלכם?

דורית1310

New member
איך זה אצלכם?

כואב כואב לי מאוד שאני לא מסתדרת איתו, עם בעלי. הוא יקר לי ואני מקבלת אותו יפה שהוא בא הביתה ומקשיבה לו כחצי שעה לפחות . עד כאן זה מושלם ,מה הכאב?
כאשר אני קובעת איתו להגיע לאחר ערבית כדי להחליט איזה ארון לקנות ,אז אי אפשר בלי שהוא יואמר לי שלי אסור לקנות ,כי אני לא יודעת, ואם לדבר על מידת ההקשבה - הרי מיד שאני מתחילה משפט הוא קוטע אותי בסיפוריו וכשאני מעירה לו על כך אז אני חוטפת צעקות כמו : אז מה אז תגידי אח"כ למה את מתעצבנת ?
כמובן שכל המשך הנסיעה ולו רק להביא ספרי לימוד לילדה, נמשכה בקיטורים ועצבים למה הוא בכלל צריך לטרוח בשביל זה?
רבנו כמובן ומערב ש ציפיתי שיהיה יפה ,כי התחלתי אותו טוב והשקעתי ,הנה מה יצא

אמרו לי אנשים טובים אולי גדשה הסאה ודי בה ? ומדוע הוא מתנהג כך ?

דורית!

תיראי למה הוא מתנהג. כך אף אחד לא יכול לדעת.את צריכה לשים דעת למה שהוא מדבר כך,מהשיחות שלכם,או במה הוא עובד,ועם מי הוא מדבר.ההיתי ממליץ לומר לו מתנהג כך?האם הוא כועס עליך?פשוט תשאלי אותו מה עשית.והדבר הכי חשוב יועץ נשואין.וזה כדאי

דורית1310

New member
דה קומבינה

ככה זה אצלינו הדתיים,לימדו אותנו להבליג ויהי מה, תראה איך זורקים אותו כל 2-3 מהעבודה

דורית1310

New member
ד קומבינה

התחלנו טיפול,הוא לא רוצה להמשיך והמצב באמת גרוע,או ניתוק או התפרצויות

דורית

למה הוא חושב שהבעיה היא את?שאלת אותו?לפעמים כדאי לתת לאדם את ההרגשה שהוא צודק,ואז להסביר לו את עמדתך,כמו שמצינו בכלב שכל העם דיבר על משה,אז הוא אמר(במילים שלי)משה הזה,כולם חשבו שהוא בא לדבר על משה,ובאמת הוא בא לסתור את הטענות.
לפעמים באמת אנחנו גם אשמים,או בעצם ההינו אשמים,והשתפרנו

המשך לדורית

או בכל אופן ההינו בסדר אך בן הזוג לא חשב כך ואז,הוא בא בתלונה אחרי ש'הבעיה' טבועה בו.אז אם רוצים באמת,ובאמת רוצים להקריב,אז צריך ליזרום עם הראש,ולנסות 'לתקן' את המעוות לשיטתו,ולאט לאט,להסביר את הבעיות שלך איתו.וצריך לדעת מראש שזה לא ישתפר לא ביום ולא ביומיים,לצערינו אנחנו מושפעים מכל מיני גורמים צדדים כמו משפחה חברים וכדומה,אך דבר אחד צריך לדעת שהקב'ה מחה את שמו בשביל שלום בית,אז גם אנחנו צרכים לעשות משהו.ואם לא בשבילו,או בשבילינו,אז בשביל הילדים.ודבר הכי חשוב להתפלל,וליראות חיובי,ולשדר חיובי,ואז הבית כולו נהיה חיובי

דורית

אין על מה,ובשמחה תמיד.תראי אין זוג שלא עוברת קשיים ובעיות,השאלה היא איך מקבלים אותם,אני עובר הרבה בעיות,ואני יודע שגם אשתי,אך מנסים ליפתור כל אחד בתורו וביחד.הפיתויים גדולים ברחוב,למה אני צריך את האשה הזאת?יש הרבה ברחוב,מה אני צריך את העול של המשפחה,לתת דין וחשבון,וכן להפך,האשה אומרים לה בעלך בטלן,ראיתי אותו מסתכל על מישהי,דיבר עם מישהי,ההיתי יכולה להביא בעל עם קצת יותר כסף,וכ'ו.
פעם אמרה לי אשה הנה חברה שלי מתגרשת,חיה לבד,חיה טוב,אבל היא לא יודעת שאני הכרתי את בעלה והוא היה כל הזמן מחוץ לבית עם בנות בבתי מלון,ואשתו לא מספרת כמה היא אוהבת אותו,אלא כמה היא חזקה וטוב לה בילעדיו,את הקשיים לא מספרים.
שיהיה לך בהצלחה ואנחנו כאן בשמחה

רוזהלי

New member
דורית

השאלה למה הוא לא רוצה טיפול, מה מסביר בסירובו?
אולי כל זה נובע מחוסר בטחון?
יש לכם לפעמים זמן איכות, רק שניכם?

דורית1310

New member
רוזהלי

כי הוא טוען שאצלו הכל בסדר

ואיזה זמן איכות יכול להיות לזוג שהבעל רוב הזמן לא בבית וכשנפגשים אין לו סבלנות בכלל וזה אחרי שהקדשת לו מזמנך באותו יום חצי שעה בדיוך שהוא היה בבית

רוזהלי

New member
דורית

למה רוב הזמן הוא לא בבית? איפה הוא נמצא?
אתם לא יוצאים בשום ערב?

דורית1310

New member
לדורית ,מוצש

שבוע טוב ,

כי זה אדם שמרוכז בעצמו ויבנה את כל העיסוקים שלו כאילו הוא רווק- כמו מכון כושר,או שאם הוא בבית אז הוא כבר ישן

דורית1310

New member
רוזלי

איכסה ,מה יכול להיות שחושבים על חסר קשר כין שני אנשים ומצד שני זה עדיף עלמריבות והעלבות

למעלה