איך זה הולך עם הכרטיסים?!

איך זה הולך עם הכרטיסים?!

אני רוצה להכיר אתכם, אבל אני לא מצליח להבין איך לראות את הכרטיסים האישיים האלה שהוסבר לנו לגביהם. אנא, שמישהו יעזור! בתודה, בן

shkool

New member
פשוט תלחץ על הכינוי של אותו אחד

שאתה רוצה לראות פרטים עליו - הכינוי משמאל להודעה

Variety

New member
תלחץ על השמות של האנשים ליד ההודעה.

ואז תקבל את הפרטים למי שמילא אותם. Variety-

זה לא מצליח לי...

לחיצה על השמות האלה מביאה אותי ל-outlook עם האי-מייל של הנמען (כאילו בשביל לשלוח לו אי-מייל). לחיצה על השמות שלמטה, לעומת זאת (אלה שבתחתית רשימת הפורום) מביאה אותי תמיד ל``דף זה אינו זמין``. אנא, עזרו לי... בתודה, בן

Variety

New member
אין לי מושג, אבל...

...יש בתחתית העמוד או בכינסה לתפוז www.tapuz.co.il קישור ``עזרה`` ``אודות תפוז``, תנסה את העזרה, יכולל להיות שזה רק הגדרות בדפדפן. כי לי זה פועל מעולה. Variety-

Panther

New member
פתרון

תנסה לעשות Refresh. לדעתי הלינק שהוא הכינוי של המשתמשים אצלך עדיין כלינק לאי-מייל שלו, במקום לכרטיס האישי שלו.

האם כוונה

לכפתור ``רענן`` שהינו חלק מהאקספלורר? ניסיתי, לא עובד. לחיצה על ``Panther`` הובילה אותי למסך שיגור הודעת אי-מייל. נראה שאתה צודק: הלינק הוא עדיין לינק לאי-מייל של כל אחד, במקום לכרטיס האישי, אבל איך אני משנה זאת?! בתודה על העזרה (אז ועכשיו), בן

Panther

New member
מוזר מאוד

איך אתה נכנס אל הפורומים? דרך לינק שיש לך בFavorites או דרך דף הפורומים של תפוז? כלומר - האם כדי להכנס לפורום הזה, אתה נכנס קודם אל אינדקס הפורומים http://www.tapuz.co.il/forums1.htm ומשם בוחר את הפורום "חלומות צלולים" או, שאתה ישר נכנס עם קישור אל הפורום הזה?

בן...

תגיד יש לך כרטיס אישי? כי אם אין יכול להיות שלא נותנים לך לראות של אחרים...אני לא בטוחה אבל אם אין לך כרטיס אז זה נראה לי הבעיה תנסה... ונראה. באהבה חלום בהקיץ

יייייייששששש!!! זה עובדדדדד!!!

איזה כיף!!! עדכנתי לי את הכרטיס האישי (את מוזמנת להסתכל) ומיד יכולתי גם להיכנס לכרטיסים האישיים של אחרים!!! (הסתכלתי בינתיים רק בשלך). טוב, אני רץ להתסכל בכרטיסים של כו-לם!!! שלך באהבה ובתודה, בן

כנראה אתה באמת מטורלל!!

סתם!!!
הכרטיס מאוד נחמד ומקורי!! וחוץ מזה פעם ראשונה שעזרתי למישהו בפורום!! חלום בהקיץ

עוד משהו...

אני לא אהיה פה בערך שבוע ואולי יותר
וזה מהיום ב12:00 אז כדאי שמהר תענה להודעה טוב?
חלום בהקיץ

למעלה