איך זה יותר טוב ???

buchi1984

New member
איך זה יותר טוב ???

אני כל הזמן שומע ש-ווינדוס יותר טוב... אני עוד לא ניסית את הלינוקס ואני מקבל אותו היום - RED HAT 7.2... אז מה באמת יותר טוב ??? ובמה שונה לינוקס מ-ווינדוס ???

ezaton

New member
תן לי לנחש

או שאתה טרול, או שלא. אם לא, אז קבל תשובה: אתה שומע שחלונות יותר טוב מאנשי חלונות. לו הם היו אנשי מרצדס, הם בטח היו ממליצים לך רק על מרצדס. לו הם היו מכונאים שמכירים רק מרצדס, אז גם כן הם היו ממליצים לך על מרצדס, לא? האם החברים שלך שמהם שמעת שחלונות יותר טוב, יודעים איך נראה לינוקס? הם יודעים מה קורה שם בפנים? אני מכיר מספר אנשי חלונות טובים שמכירים לינוקס על קצה המזלג (חלקם עם רקע עצום בחלונות, וכשיש לי שאלות לגבי שרתי דואר, שירותים נוספים וכל השטויות שקורות תחת מוצרי מיקרוסופט אני בא אליהם לקבל תשובה), ובכל זאת, בכפוף לצרכים ולמציאות, ימליצו על לינוקס כמעט לכל מטרה (למרות שהם לא מכירים מספיק כדי לבצע את זה הלכה למעשה). התשובה לשאלה "מה יותר טוב", כמו בכל דבר אחר, היא לגופו, ודורשת תשובה לשאלת נגד "למה?". אם תגיד לי שאתה הולך להרים שרת דואר, אני אומר לך ש Sendmail עושה את העבודה מצויין. אם תגיד לי שאתה רוצה להרים שרת X על מכונה חלשה (נגיד פנטיום 100, 200, 300), אני אענה "לינוקס" בלי היסוס. אם תדבר על שירותי פיירוול, שירותי ניתוב, ואף שירותי פרוקסי, התשובה שלי תישאר זהה. אם תגיד לי שאתה דורש יכולת שליטה מרחוק, בשימוש בקצבי חיבור דלים (של השולט, כמובן), אני אענה "לינוקס". אם תדבר על מערכת מאובטחת ובטוחה, חסרת וירוסים (או כמעט לחלוטין), התשובה שוב תהיה "לינוקס". אם תדבר על ביצועים על מחשב, על עבודה אמינה, על יציבות, גם כן. אם תדבר על מבחר משחקים ותמיכה בעברית (במלואה, רבותי), אני אענה "חלונות". מה היעוד של המערכת? Ez

למעלה