איך זה יכול להיות שזהו עוון להיות הומוסקסואל?

וירוס 12

New member
איך זה יכול להיות שזהו עוון להיות הומוסקסואל?

הרי אחד העיקרים שמונה הרמב"ם ביסודי התורה הוא, שלעתיד לבוא תיהיה תחיית המתים, משמע - כולם יצאו מהארון (?!!) אז מה, כולם יתחייבו סקילה ?!! - מי ישאר לעשות נחת רוח ליוצרינו?

אופירA

New member
מנהל
קבורת יהודי סטנדרטית אינה נעשית בארון...

הארון מיועד בעיקר לחללי צה"ל ה' ישמרנו ויצילנו, משום של"ע חלק מהגופות חוזרות במצב שלא כדאי שיראו אותו. לכן קוברים את כולם בארון. בטוח לא לאלו התכוונת...

וירוס 12

New member
לא צריך להעכיר את האווירה

בטח שלא לאלה התכוונתי. אבל שתדעי לך שמנהגי הקבורה (היהודית, וגם הנכרית) השתנו במהלך השנים. לא תמיד היו קוברים כמו היום; היו מנהגים של שריפת גופות, ליקוט עצמות וכו' (כן - בעם ישראל). כך שאני לא אתפלא אם המונים גם נקברו בארון. איך שלא יהיה, חסידי אומות העולם לא יקומו בתחיית המתים? אם לא - זה לא צודק, ואם כן - הרי שהם יצאו מהארון. כך שמיליוני (אם לא מיליארדי) בני-אדם יצאו מהארון (!) אז איך זה מסתדר עם האיסור החמור להיות הומוסקסואל ? !

ואם זה לא?....הרי יש פשט ויש דרש

אם הגוף הוא כלי ריק שמושב לבוראו והנשמה עולה למעלה ליתן דין וחשבון בפניו הרי שתחיית המתים היא לא ממש חזון העצמות היבשות של יחזקאל לפחות לא הציור המאוד נוצרי שלו של עצמות מהלכות וקמות לתחיה היהדות הרי מאמינה בהישארות הנשמה וגלגולי חיים.... הומו סקסואליות היא רק חלק יש עוד עברות...קשות מזו....כמו רצח..כמו בגידה...ואיך הן מסתדרות? לא הכל חייב להסתדר אולי אולי צפויים שיניים בחשיבה?! ועדיין מציון תצא תורה ודבר ב' מירושליים והארץ תשוב ותהא שפה אחת ודברים אחדים.... (חשבת למה הכפל במשפט..דברים אחדים?!?...הא..פהקבורה
)

פפינס

New member
מה אתם עונים לו!!

אתם לא שמים לב איך הוא מזלזל במתים בשביל לגחך על היהדות.

אופירA

New member
מנהל
לכן החזרתי לו תשובה מזלזלת

ועל שאר הדברים שהמציא מדעתו - בוודאי לא אענה

אופירA

New member
מנהל
בשטויות הכתובות באתר חופש

בשטויות הכתובות באתר חופש ע"י דוקטורים למיניהם, שרמת הטפשות של דבריהם מהממת, יש רק מילה אחת ויחידה, שהיא נכונה בתכלית: המילה "לדעתנו".

וירוס 12

New member
לא צריך לזלזל - אני לא מזלזל בך

איך אפשר לקרוא לעבודות מחקר מקיפות של אנשי אקדמייה שכל עיסוקם בחיים זה ללמוד כמה שיותר - שטויות? בזכות השטויות שלהם יש לנו מחשב להתווכח אחד עם השני, טלויזיה להתעדכן במה שקורה בעולם, רפואה מפותחת שמאריכה את תוחלת חיינו, ובקיצור - כל רגע שאת לא צריכה לעבוד בפרך בשביל לקבל חתיכת לחם - זקופה היא לזכות הדוקטורים האלה והשטויות שלהם. חוץ מזה, אומרים על אלוהים שבמקום גדולתו שם ענוותנותו - אז המעלה של מי יותר גדולה, של האקדמייה שתמיד מודה שיש לה עוד הרבה מה לדעת. או של גדולי ישראל שתמיד יגידו כל דבר בגאוה כאמת מוחלטת שאין עליה מקום לערעור.??! כן, "לדעתינו" זאת מילת המפתח להשכלה

MrAnderson

New member
יש לנו את הרוב הדברים החשובים בזכות "המקרה"

ולא בזכות אנשי המדע. אפילו שאני מאוד מכבד אותם. אז דבר ראשון מי שכותב שטויות באתר "חופש" - לא בזכותו יש לנו טכנולוגיה. ולא כל פיפס שואמר מישהו מהאקדמיה זה קודש קודשים. הם גם יכולים להגיד הרבה שטויות. במיוחד אלו שחוקרים על היהדות. יכול לכתוב הרבה שטויות כי הם אף פעם לא למדו את היהדות. לגבי הענווה אני חייב לחלוק עליכם ובגדול. כשאיש מדע מגלה משהו(אולי אפילו בטעות) הוא זוכף את זה לזכות עצמו. רבנים לא זוכפים שום דבר לזכות עצמם אלה לחוכמת התורה. חוץ מזה הלוואי שכולם היו אומרים שאנחנו לא יודעים כלום ויש עוד המון מה לחקור. משתי הצדדים...

וירוס 12

New member
זה ממש לא נכון

רוב ההמצאות והגילויים נעשו ע"י אנשים משכמם-ומעלה, שטרחו, ועמלו, וחקרו, ועבדו לילות-כימים, במשך עשרות שנים (אם לא רוב חייהם..) במטרה להקל קצת על אורך חייו של הפרט. וגם הגילויים שהתגלו בטעות, - התגלו ע"י אנשי מדע (ב-95% מהמקרים). "אף פעם לא למדו את היהדות" - אלוהים יודע למה אתה מתכוון.. - כל תרבותינו החילונית נובעת מתלמידי-חכמים-לשעבר, שלמדו את היהדות: המשנה, התלמוד, שולחן-ערוך וכו', בישבות קדושות למהדרין, במשך שנים, ולמזלינו מאסו בזה והתפקרו, ופיתחו תפיסת עולם יהודית חדשה. אני מדבר כמובן, על: ברוך שפינוזה, שלמה מימון, מרטין בובר ואחרים. ולגבי סוף דבריך: - זאת בדיוק הבעיה - אם הם היו אומרים דברים בשם עצמם - סבבה. הבעיה היא שהם "זוקפים" את זה לחכמת התורה = מתיימרים לדבר בשם אלוהים ("שכינה מדברת מגרונם"...) - במילים אחרות "לא אני אומר לך להניח תפילין, אלוהים אומר לך"... - אסור לך להתווכח, אתה מתכווח עם אלוהים, לא איתי... מה ההבדל ביניהם לבין הכמרים שהרגו המונים ועינו אותם בשם אלוהים, או המוסלמים שרוצחים חפים מפשע בשם אלוהים. - אם זה מה שאלוהים רוצה - אז הכל מותר. ואין לך זכות לשיפוט עצמי, מה נכון ומוסרי לדעתך - ואתה מקבל, ומה אתה דוחה. כי גם לפי התורה - אין לחילונים זכות קיום, ואם הכח במדינה היה של הרבנים, זה לא היה שונה בשיט משלטון החמאס בעזה...

אופירA

New member
מנהל
שאלה

אם יבוא זוג, ויאמר לי שלא בטוח שהבן שלי הוא אכן הבן שלי, והם חושבים שהוא אולי הבן שלהם וצריכים לברר את זה. ואילו אני אטען בהחלטיות שזה הבן שלי, והם יטענו שזו גאווה לטעון בהחלטיות ולא לנסות לברר, כי אולי אני טועה. איך צריך להתייחס לדבריהם? הטיעון שלי הוא שאני הייתי בחדר הלידה בזמן הלידה (שלי!), אני קיבלתי הוכחות במקום שלא החליפו לי את התינוק, גם פקיד משרד הפנים קיבל את ההוכחות הללו, ועשרות השנים במחיצת התינוק הזה הוסיפו הוכחות מעל לכל ספק (אם היה בכלל) שהוא בני, כי הוא ירש ממני ומאביו תכונות רבות. האם טיעון זה גאוותני? זו סתם נקודה אחת, כדי להראות את הכיוון העקום (כי אני לא מתכוננת להתווכח).

וירוס 12

New member
את פשוט לא מדברת לעיניין

את יודעת שאין שום קשר בין זה לזה, וזאת לא "גזירה שווה" (ודרך אגב, אם מישהו יבוא ויגיד לך שהיתה טעות בחדר תינוקות (ככה קוראים לזה?..) בבית חולים, ולפני שיצאת נתנו לך תינוק אחר - אני מציע לך לבדוק את זה...)

וירוס 12

New member
"מזלזל במתים" - טוב שלא הגזמת...

מה יש, קצת הומור זה גם חטא?! לא זלזלתי במתים, ואני לא מגחך על היהדות, אוף, אתם הדתיים - כל דבר דרמות... (מצוה גדולה להיות בשמחה, לא?..)

וירוס 12

New member
אני צריך לבדוק את האונות במוח

לא את הדופק, כי לא הבנתי אותך anyway שתיהיה גם לך שבת שלום נשמה

באהבה1

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifוירוס 12 אהבתי את החוש הומר שלך

אל תיקח ללב את התגובות. אני לא רק דתי אלא חרדי ואני אומר לך שזה בדיחה טובה ולא עברת את הגבול לפי דעתי!

למעלה