איך זה יכול להיות?

brvz

New member
איך זה יכול להיות?

מישהו מוכן להסביר לי את ההבדלים האלו שבין ה MP3 ל WMA בנגן של סאנדיסק? למה רק 16 שעות ניגון MP3 לעומת 32 שעות ניגון של WMA ? מה ההגיון? אה ועוד דבר, קראתי שהנגן Sansa e-140 של סאנדיסק לא תומך בתקיות, זה נכון?

יאיר B

New member
הסנסה לא תומך בתיקיות. יש לו תוכנה

להעברת השירים. לגבי הפורמטים: MS טוענת שהפורמט שלה יותר חסכוני ומקווץ פי 2 מ-MP3. אני חושב שזו הגזמה קלה וזה לא ממש נכון (64KBPS ב-WMA לא שווה ל-128KBPS ב-MP3, אני חושב יותר בכיוון של 96MBPS ל-WMA ואז זה די קרוב).

brvz

New member
אני חושב שאתה טועה

ברגע שמכניסים אותו הכונן כן מזהה אותו אוטומטית, אם אני מפרש נכון את המשפט - "Mass storage compliant, no drivers required" שקראתי מתוך אתר החברה. נושא התקיות - לפי מה שהבנתי מאחת הביקורות בזאפ, הנגן לא מתייחס לפי התקיות אלא לפי איך שהם מסודרים בID3 TAG. אני נוטה להעדיף את הסאנדיסק גם כי זה 1GB וגם כי אפשר להרחיב זיכרון. 2 דברים שעולים לדעתי על היתרון המשמעותי בIRIVER - סוללה חזקה.

gt-master

New member
צודק אבל>>

"גם כי זה 1GB וגם כי אפשר להרחיב זיכרון. 2 דברים שעולים לדעתי על היתרון המשמעותי בIRIVER - סוללה חזקה."גם לאיריבר יש 1 גיגה השאלה על איזה דגם אתה מעדיף. היתרון באיריבר זה לאו דווקא הסוללה או יותר נכון הניצול שלה.יש עוד הרבה יתרונות כמו: 1.סאונד מעולה אבל ממש. 2.רדיו שקולט טוב 3.הקלטה מקצועית עם שליטה ברגישות ובאיכות כולל חיבור מיק' חיצוני סטריאופוני (בסנסא שאתה מדבר אין הקלטה בכלל ובדגמים הפשוטים מיותר להתיחס לאופציה הזאת בכלל). 4.יציאה לאוזניות מהחזקות שיש(18MW לכל צד)-לי זה לא חשוב אבל יש כאלה מזוכיסטים שאוהבים את זה חזק.

brvz

New member
איירביר 1GB חורג מהתקציב...

זה מחיר שכבר מגרד את האלף שקל... לגבי היתרונות שרשמת: 1. סאונד - לא כזה משפיע מבחינתי, כל עוד זה משמיע מוסיקה נקיה מרעשים זה טוב לי. לא מחפש פה מערכת סראונד מולטי סיסטם עם 4 כיווני אוויר. זה בסה"כ נגן לא משכנתא. 2. רדיו - לא רלוונטי. 3. טייפ מנהלים - כנ"ל. 4. כנ"ל על סמך הרשום למעלה, אני מכריז בזאת שתמו חיפושי. SANSA E140. תודה לכו-לם.

למעלה