איך זה יכול להיות

איך זה יכול להיות

שאין לי ביוץ, אם המחזור שלי סדיר מאוד? השקעתי 150 בערכת בדיקת ביוץ, סתם כדי להיות רגועה, ומה אני מגלה? שגם כאן הקו השני והקובע מסרב להופיע!! מה קורה כאן? לכימיה יש משהו נגדי?

עמית@

New member
אני לא יודעת מה באמת קורה אצלך

בגוף, בדרך כלל מחזור סדיר מרמז על ביוץ סדיר. יכול להיות שהחודש לא היה ביוץ (קיבלת בזמן?) ויכול להיות הכל- קשה לדעת כדאי לבקר מהרופא הפנייה לבדיקת פרוגסטרון ביום ה21 ובדקירה אחת לקבל תשובה ולחסוך 150 שח´

ואם אני כבר כאן

לפני איזה 4 חודשים עשיתי אולטרנווד גניקולגי שנערך יומיים לפני שקיבלתי, באולטרסיינד נצפה גופיף צהוב, וזקיקים בשחלה, דבר שהפליא את הטכנאית שחשבה שאני בזמן ביוץ, הרופאת נשים שקראה את התוצאות (רופאה רגילה לא מומחית לפריון) הסבירה לי להגופיץ הוא סימן לאחרי ביוץ אבל לא הסבירה את עניין הזקיקים, למשהי יש רעיון? ושוב למה אני לא מגלה עקבות ביוץ? הציללללללו!!!!!!!!!!!!!!1

מחפשת המלצה

לא שאלתי בפורמים, אבל שאלתי את אמא שלי, ומסתבר שגם לה היה מחזור סדיר ללא ביוץ (יש לי עוד שלושה אחים, כך שגם אם זה תורשתי ,יש סיכוי) אז החלטתי לפנות לרופא פוריות, משהי יכולה להמליץ לי על רופא(עדיף רופאה) במכבי בירושלים? תודה, אני שמתפקחת.

orly_lucky

New member
מנסיון של חברה...

יש לי חברה שבדקה עם הערכה במשך שלושה חודשים והיה לה מחזור די סדיר אז היא גם יכלה פחות או יותר לכוון, בכל אופן לאחר 3 חודשים מיאשים "ללא ביוץ" היא פנתה לרופא לבירור, בדיוק כשהיא הגיעה אליו איחר לה כבר בכמה ימים והסתבר שהיא בהריון, אז מה קרה פה? או שהערכה לא זיהץה את הביוץ או שהביוץ היה מאוחר קצת מהימים בהם היא בדקה (מה שדי סביר, כי מאוחר יותר גודל העובר היה באמת קצת קטן ביחס לשבוע ההריון)... אצלי אגב בימים הטובים שעוד ביזבזתי הון על הבדיקות האלה היה חודש שהיה לי במשל 3 ימים רצופים שני קוים, אז מה זה נשמע סביר??? - הכח טוב אם יש לך אפשרות לעשות מעקב זקיקים ובדיקות דם- זה הכי ודאי!!!

נועם@בת

New member
לא יודעת איך זה אצלך

צריך להקפיד על ההוראות, כמו לא לעשות פיפי כמה שעות, או לא לשתות יותר מידי, כי אז השתן לא מספיק מרוכז. אבל אני באמת כבר לא זוכרת. אם את רואה שמשהו לא מסתדר, הכי טוב זה לפנות לרופא מומחה לפוריות. לעשות מעקב זקיקים באולטרסאונד, מלווה בבדיוקת דם ולקבל תמונה יותר ברורה ופחות מפחידה. ואם קיבלת את זה מאמא שלך- זה לא נשמע כל כך גרוע, הרי לאמא שלך יש ברוך השם ילדים
שבוע טוב נועם

נירקוד נישכח רק שתידעי שלפעמים יש

יש שינויים בביוץ והוא מקדים או מאחר או שבכלל אין באותו חודש ביוץ .. תיהי אופטימית אני בזבזתי מאות שקלים על הערכות האלו והיו פעמים שלא ראיתי שום סימן ... בהצלחה יונית החיננית

זה שהערכה לא מראה קוים ../images/Emo128.gif

עדיין לא אומר שאין ביוץ. יכול להיות שלא בדקת בשעות הנכונות, שלא היה מספיק LH בשתן בזמן הבדיקה, ואלף ואחת סיבות אחרות. בבדיקות תמיד כתוב להיבדק על הבוקר, ואני קראתי בכל מיני אתרים באינטרנט שדוקא עדיף להיבדק בערב
אני אף פעם לא ראיתי שני פסים, גם לא בערכת ביוץ, אבל ידעתי שיש ביוץ לפי מדידת החום. בסופו של דבר עשיתי בדיקת פרוגסטרון ביום ה-21 למחזור ואז הסתבר שיש ביוץ אבל הוא "חלש".

למעלה