איך זה לבלות לבד באינאפה למישהו בשנות ה 30 ?

amir1101

New member
איך זה לבלות לבד באינאפה למישהו בשנות ה 30 ?

שלום, אני הייתי אמור לנסוע לאינאפה בספטמבר,בסופו של דבר ביטלתי את הטיסה כי המלונות שביקשתי היו מלאים,הוצע לי מלון דירות לצעירים ברמת 2 כוכבים בשם קורנליה,לא התאים לי. אני סקרן לדעת אם מישהו נסע לאינאפה לבד והוא בשנות ה 30 לחיו או סוף שנות העשרים. מפידבקים שקיבלתי, בספטמבר הרוב שם סביב 19-25 ,אני מתייחס לתיירים, אולי זה גם נכון לישראלים. אשמח לתגובתכם בברכת שנה טובה אמיר

ronna41

New member
תראה..

אם אתה אוהב לחיות להנות לשתות לרקוד ובקיצור עם ראש יותר צעיר מהגיל, אז הגיל ראסמי לא משנה ...

לנסוע לבד?

זה ממש לא כייף.. אולי אתה נהנה לבד אני לא יכול להיות בים לבד.. ללכת למסיבות לבד.. לשתות לבד.. ולחזור לחדר לבד.. סורי אני במקומך לא הייתי נוסע לבד.

amir1101

New member
הייתי מעדיף לנסוע עם חבר/ה אבל אנשים לא פנוים

ברור שסוע עם מישהו או מישהי עדיף, גם הרבה יותר כייף נותר מצב שזה או לנסוע לחו"ל לבד או להשאר בארץ, השאלה מה עדיף, הדבר היחידי שמפריע לי שאני חושש שהרוב יהיו צעירים למיד באיה נפה,אני אהיה בוגר מידי, אבל לפעמים יש הפתעות שאתה נוסע לבד ואפשר להכיר מישהי חמודה ואז לא להיות לבד. תראה שהייתי בקלאב מד ונסעתי לבד זאת היתה אווירה אחרת ולא הרגשתי בכלל לבד,אבל זה משהו אחר אם יש פה אנשים שהיו לבד,או באינה פה או מתכננים לנסוע לבד אשמח לתגובתכם

אחי אני ישמח לעזור לך

אחי, אח שלי בן 26 חזר לא מזמן מנאפה והוא גם היה שם לבד והוא אמר שהיה לו בן זונה הוא נהנה והוא הכיר מלא חברה חדשים והוא לא הרגיש לבד אומנם מתי שהוא היה היו יותר חברה צעירים אבל הוא אמר שככל שהתאריך התקרב לספטמבר כמעט וכולם שם היו בין הגילאים 19-27

amir1101

New member
תודה על המידע,הוא מאוד עזר לי

אתה מאוד עזרת לי, יש מצב שאולי אסע ב 18 לחודש הזה, אם לא אמצא יעד אחר. יש פלוסים ומינוסים ללא ספק בלהיות לבד וכמובן להיות ביחד. שאתה לבד החברה יותר חשובה לך ושאתה עם חבר/ה זה אחרת. אני בטוח שהייתי מביר אנשים נחמדים באינ נפה, רק חששתי שהם יהיו צעירים מידי,עכשיו שאני יודע שהאווירה מבוגרת יותר בספטמבר זה הרבה יתר טוב בשבילי, מה שכן אני לא מתפשר עם מלון הוא חייב להיות מינימום 3 כוכבים בברכת שנה טובה אמיר

למעלה