איך זה להיות נשואה

t@gel

New member
איך זה להיות נשואה

אחרי שמסתיים הערב, אחרי שיורד המסך בכבדות, העיניים העייפות נפקחות, מבקשות להפנים את הרגעים הזוהרים. הם שואלים אותך את אותה השאלה, כאילו היא נשאלת בפעם הראשונה. כולם רוצים לדעת את התשובה. חלק מביע עניין, חלק מביע נימוס. והם כולם היו שם, באו לרקוד איתך 6 שעות של שכרון חושים ואהבה. באו להכיל את אושרך בתוכם ונשפו ונשמו בזיגוג עיניים קורן. "איך זה להיות נשואה?" תמיד האמנתי שלא ניתן לחוש בהבדל מאחר והוא לא קיים באמת. כתובה על נייר פרחוני וטבעת לוחצת. השגרה לא מפספסת אותם. ובאתי היום כאן לומר, כמה כייף להיות נשואה. לרצות יותר, להתאמץ יותר, להאמין יותר... ועכשיו אפשר להתחיל בחיים משותפים. לא עוד זוג שוכר דירה. הפעם זוג מקים בית, יוצר חיים.
מזל טוב נשואים טריים בהצלחה בדרככם, בדרכי

הילית*

New member
וואלה, זו שאלה שגם שאלו אותנו

בהתחלה אמרתי- אין הבדל והיום אני יודעת שמשהו השתנה ומאוד התחברתי למה שכתבת אז תודה על הברכות !!!

Ronnie*

New member
זה נכון...

כששואלים אותי "איך זה להיות נשואה" אני בדרך כלל אומרת "אותו דבר", אבל מה שכתבת מאוד נכון: "לרצות יותר, להתאמץ יותר, להאמין יותר". תמיד חשבתי שקשר זה דבר שצריך להשקיע בו, ועכשיו עוד יותר מתמיד. אבל נראה לי שהשינוי המשמעותי בחיים, ובזוגיות, מגיע כשנולד הילד הראשון...

אתי@

New member
נכון, על פניו זה נראה אותו הדבר

אבל לא! יש אושר מסוים שלא היה קודם, אולי מכיון שאנחנו הופכים למשפחה. תחושת הקירבה, השותפות והמחויבות גדלה, משהו בכל זאת משתנה...

limor 2

New member
בינתיים אני לא מרגישה שום שינוי

אבל כן הרגשתי אחרי שהוא הציע נישואין ותכננו חתונה. תחושה של "אנחנו עושים את זה " מלווה בכיף גדול. כמו הגשמת חלום.

נופר30

New member
יש הרגשה של שלמות

של זהו רגיעה ואווירה טובה מעין שלווה שלמה כזאת

jess ועוד

New member
נכון זה בדיוק זה

להבדיל בגיל 17.5 כשהוצאתי רשיון אמרתי לעצמי בואנ´ה איך יכולת בלי זה והיום אני לא מבינה איך יכולתי בלי בעלי בלי ההשלמה הזו בלי הזוגיות בלי השניים האלו שהם אנחנו הכל היה כל כך סתמי עד שהוא הגיע ...

kisses

New member
אני מרגישה המון שנוי בזוגיות שלנו

מאז החתונה, וכמו שקודמותיי ציינו בהחלט יש יותר רגיעה, יותר אהבה ויותר הרגשה של שייכות ומשפחה. בהחלט התחברתי למה שאמרת "זוג מקים בית ויוצר חיים" המון מזל טוב גם לך ואני מקוות לראותך פה משתתפת עימנו.

אופה3

New member
איך זה להיות נשואה, האמת שיש

הרבה שוני, מורגש ולא מורגש, תלוי מאיזה בחינות, אחרי החתונה, הכל נראה כרגיל בלי שום שינוי, אבל אחר כך , שקונים דירה, ומתככנים, ועובדים ביחד . אז בעצם יוצרים דברים משלנו, את החיים שלנו המשותפים, את הילדים שלנו, את הבית החם שלנו, את המשפחה שלנו. יש מן הרגשה כזאת של שלמות והרמוניה, אהבה רק מתחזקת עם הזמן וכאילו אנחנו משלימים אחד את השני, גם במחשבות וגם במעשים. פשוט מאוד מדהיםםםםםםםםםם אין כמו חיים משותפים, הכל עושים ביחד, כמו שאת אומרת, להתאמץ יותר להגיע לדברים מסוימים יחד , כמו בית, או רכב חדש, לרצות ולשאוף לחיים יותר טובים , תמיד יש מה לשפר, ולהאמין, להאמין יותר בכוחות שיש לנו ביחד, כל אחד לחוד, וגם בצוות, בכוח של גוף אחד ונפש אחת. כל טוב ושבת שלום האופה

למעלה