איך זה לחיות בעיר??
ועוד בבת ים

איך זה לחיות בעיר?? ../images/Emo13.gif ועוד בבת ים

אני כתושב מושבה בצפון הארץ חי לי בוילה מול הים בשקט,לשעבר תושב הרצליה. ומה שזכור לי כתושב עיר לשעבר,זה רעש ועשן כל שנייה מכונית עוברת. בקיצור סיוט אחד גדול,כאן כל פעם שמכונית עוברת צריך לצלם
. טוב אז בכדי לקנות משהו צריך לנסוע 5 דקות,כי אני גר בשכונה שאסור לפתוח קניון או אפילו מכולת קטנה. אבל לפחות יש לי איכות חיים,אני חי במקום שהאוויר נקי ללא זיהום. השאלה שלי היא,האם אתה מרוצים מאיפה שאתם גרים?!? כי לפי מה ששמעתי חרא לגור בבת ים ויצאה לעיר הזאת שם לא כל כך טוב,אבל אתם יודעים הכול שמועות. או שחלק פה דווקא לא מרוצים מהעיר והיו שמחים לעבור לאיזה מקום אחר בא"י?? אשמח לקבל כמה שיותר תשובות !!

al-x

New member
לחיות בבת-ים זה כמו לחיות בכל עיר

אחרת, אמנם יש לנו ראש עיר שלא עושה את העבודה שלו אבל זה כבר משהו אחר
ולא בכל מקום בבת-ים יש רעש ומכוניות, תלו כמובןגם המיקום של הבניין שלך
אצלי למשל יש שקט, אין מצב שתשמע מכוניות או אוטובוסים, הדבר היחיד שניתתן לשמוע זה שכנים ששמים מוזיקה בפול ווליום (בבעיה הזאת אני רוצה לדון פה בהזדמנות) או כלבים שנובחים כל הלילה (גם בזה צריך לדון). איך שאתה מתאר את זה, נשמע ממש נחמד לגור איפה שאתה גר, למרות ה"מרחק מהציוויליזציה"
זה לא שרע לי בבת-ים, דווקא טוב לי, אבל כשאני רואה שכונות מטופחות בראשון-לציון, ניקח לדוגמא את שכונת "נווה השקמה", בכל בת-ים אין שכונה שנראית ככה, המון גינות מטופחות, בניינים יפים, ושוב פעם גינות בכל פינה. כל סקייטר יכול לטפח את עצמו בזכות המבנה של הגינות שם

SMG

New member
תראה.. תשמע .. תראה..

קשה לי להיות במקום לא רועש :) תהרוג אותי אבל יש לי דודים בערד... לבקר שם זה הדבר הכי כיף שיש!!! שקט... נוף מדהים של ערים.. אבל כשאני חושבת על לגור שם.. רחוק מהרעש.. רחוק מאנשים.. לא יודעת.. אני אוהבת את זה.. אני אוהבת לגור פה :) נשמע מוזר? זה כאילו אותך יוציאו מהשקט.. בדיוק אותו הדבר..!!

iron fist

New member
תשמע אני גרתי פעם ב..

קריית גת לפני שהייתה אבטלה שם והכל הייתה עיר שקטה בלי מקומות בילוי ואין מה לעשות שם אחרי צהוריים מה כל זה שווה? מה אני צריך עיר שקטה אים מה לעשות בערים כאלה יש לי דוד שגר פה ועבר לעיר אחרת שקטה והוא די מצטער על זה אני שמח בעיר הזאת ואני לא יעבור גם אם ישלמו לי בת-ים השולטת

MoriTheMan

New member
בת - ים זה הכי , אחי !

המקום הכי סבבה בארץ עם הבנות הכי שוות והכי הרבה באלאגנים שי בעולם זה או בת - ים או ........... ראסמי לא יודע

myou

New member
../images/Emo140.gif

היי צהוב בנשמה . אני כתושב בת-ים כ-38 שנה שמח ומאושר בחלקי . וידידי הצהוב הכל יחסי כספי והיום גם ביטחוני. בכסף היתי גם בבית פרטי היכן שאני חושק . אבל האדם צריך להיות מאושר בחלקו וביתו מיבצרו החשוב זה פנים הבית... נ.ב:לגבי השם שזה "חרא" אז נהפוך את האותיות ל.. "אחר" זה ליחיות בבת-ים גם לנו יש ים והאוויר בים תמיד נקי וקרוב מאוד . שבת שלום לכל בית ישראל .

למעלה