איך זה נשמע כשפייטון שובר את שיא ה-TD לעונה

ESPN

New member
השיא שלא היה?

הליגה הודיעה רשמית לטקסנס שהטאצ'דאון החמישים לא היה אמור להיחשב כי דקר המשיך to juggle את הכדור בזמן שהוא היה באנדזון.
הרבה טעם יש בהודעות האלו... לא משנים את התוצאה, ולא לוקחים למאנינג את השיא, אבל זה מה שהודיעו.

Yo-man

New member
מזל שיש לפייטון עוד משחק אחד העונה

אני משער שמול אוקלנד הוא יצליח לשים עוד אחד או חמישה, כך שהשאלה אם מספר 50 היה או לא היה, לא תישאר מהותית לאף אחד בקרוב.
(party pooper שכמותך
)

DEJ

New member
גם אם הוא לא יישחק

השיא כבר שלו.
המרצה הדגול פרופ' ברוך ברכה עליו השלום, נהג להסביר את "עיקרון סופיות הדיון" על ידי דוגמה מכדורגל. אחרי שהמשחק הסתיים, זה לא משנה מה אתה מגלה לגביו. אף אחד לא לקח את הגביע מהפועל ת"א בגלל השער של גילי לנדאו עם היד, כמו שאף אחד לא לקח את אליפות העולם בכדורגל מארגנטינה בגלל החיקוי המוצלח שלו ללנדאו.
ברגע שהמשחק נגמר, התוצאה אושרה, וכך גם הט"ד. התוצאה לא תשתנה עקב ה"גילוי" שהט"ד לא צריך היה להתאשר, מה עוד שקשה מאוד לדעת מה היה קורה אם היו פוסקים שלא היה ט"ד. אף אחד לא יודע מה היה קורה בהמשך המשחק, נכון?
לכן, קשה לי לראות את ה"קביעה" הזו כבת תוקף, ולראייה, גם ESPN (המקורית, לא יעל) חושבים ככה.

Yo-man

New member
בניגוד ל"היסטוריה", ב-NFL לא מפסיקים לנתח הכל

כמה שנים עוד דיברו על היארד החסר של טנסי בסופרבול מול הראמס?
אם היו פוסלים את ה-TD של פייטון והוא לא היה משחק השבוע בכלל, לא היו מניחים לנקודה הזו.
כמו 9 היארד שחסרו לפיטרסון לשבור את השיא של יארדים על הקרקע...
לא משהו שייזכר לנצח, אבל משהו שלא יפסיקו לדבר עליו חודשים.

10nircohen

New member
אם לא היה שיא , גם לפטריוטס אין 3 אליפויות?

אולי די כבר עם הקטנוניות הזו...

אף אחד לא לוקח מכם את ה-3 אליפויות שהושגו במרמה, כביכול.

אף אחד לא לקח מבריידי את השיא ב-2007 , גם כשהוא ובליצ'ק הריצו תוצאות והמשיכו לזרוק על קבוצות ברבע הרביעי כשניו אינגלנד מובילים ב-30+ הפרש.

אז ESPN (יעל) בחייאת - אני יודע שקשה - אבל תפרגני...

ESPN

New member
נכון, באמת די עם הקטנוניות

תאמין או לא, לא כל דבר שאני כותבת קשור לפטריוטס. אבל תודה שהזכרת לי תקופות יפות יותר שבהם הפטריוטס נתנו בראש.

בכל אופן, כל הכוונה שלי בפוסט הייתה להביע תמיהה על ההודעות המוזרות והבדיעבדיות של הליגה על דברים שקורים ו/או לא קורים במשחקים. אם אין להם שום משמעות בפועל, בשביל מה בכלל להודיע עליהם? אם תקרא שוב את מה שכתבתי, כתבתי שהשיא לא הולך להילקח ממאנינג בגלל הקשקוש הזה.

erezc11

New member
צריך להודות בטעויות שיפוט בכל מקרה

נכון שאי אפשר לשנות את התוצאה אבל בכדי למנוע טעויות שיפוט כמה שאפשר בעתיד אז זה טוב שאומרים: "נכון הייתה פה טעות." זה מראה לפחות שמנסים ללמוד מטעויות.

לפני שבוע במשחק כדורסל בארץ הפועל חולון קלעו סל חוקי בשנייה האחרונה שלא אושר בטענה שנקלע לאחר הזמן והרצליה ניצחו בהארכה. לא בדקו בטלוויזיה בטענה שלא היה מוניטור במגרש. אז זה שאת התוצאה אי אפשר לשנות מילא, אבל היה עדיף אם מישהו היה אומר: "נכון, לא בסדר שלא היה מוניטור במגרש ונכון הייתה פה טעות וצריך ללמוד ממנה."

וכן, אני יודע שזה נשמע קטנוני.

למעלה