איך זה שאין פורום על הצגות

איך זה שאין פורום על הצגות

תאטרון בכל תפוז?...תמוה בעיני אולי בכל זאת פה זה הפורום הכי קרוב שמצאתי..ואולי יש אנשים שיוכלו להמליץ :) אני מעוניינת לקנות מתנה זוג כרטיסים להצגה משעשעת, מצחיקה בקאמרי יש המלצות?

שלום לך ורודה ../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו
בתחילה השאלה שלך לגבי פורום תיאטרון בתפוז נשמעה לי מוזרה מאחר ואני בעצמי ביקרתי בפורום תיאטרון בתפוז מספר פעמים אז הלכתי ובדקתי את העניין ו....
את צודקת!!!!!! אכן היה פורום כזה אבל הוא לא פעיל יותר
בחצי השנה האחרונה לא יצא לי לראות הצגות בתיאטראות הממוסדים
אם את מחפשת הצגה משעשעת וקלילה בקאמרי שמעתי תגובות טובות על ההצגות: " סוף טוב " שכתבה ענת גוב וביימה עדנה מז"יא - הנושא אומנם לא קל אבל הוא מוצג בקלילות, בהומור ובהרבה פרצי צחוק. כמו כן שמעתי דברים טובים על " בעל למופת " שכתב יהושוע סובול ע"פ המחזה " בעל אידאלי " מאת אוסקר ויילד. הפקה נוספת שזוכה לאין ספור שבחים היא הפקה משותפת לת' הקאמרי ולת' בית ליסין ומוצגת באולמות של 2 התיאטראות היא: " מכולת " שכתב הלל מיטלפונקט ומשחקים בה בין השאר: יוסי גרבר, תיקי דיין, יצחק חזקיה ועוד. אגב, יש סיבה שאת מבקשת לדעת דווקא על הצגה של הקאמרי ולא של תיאטרון אחר? מקווה שהועלתי לך במעט... אם תירצי אשמח לספר לך על עוד כמה הפקות ששמעתי עליהן בתיאטראות אחרים. בכל מקרה אני מצרף לך קישור לפורום תיאטרון שאומנם אינו פעיל כבר מספר חודשים אבל תוכלי לעבור על ההודעות שם ואולי תמצאי משהו שיעניין אותך

משרתם של שני אדונים. קורעת מצחוק!

והתרגום??? פניני לשון שהייתי רוצה להקליט או לרשום.... בכל אופן, אם תרצי- אני אשמח לקבל מתנה כזאת ולצפות בהצגה פעם נוספת!

'מעגל הגיר הקווקזי', 'אורזי המזוודות'

אגב, שתי ההצגות הן בבימויו של אודי בן משה שמביים בקסם רב בעיני.

למעלה