איך זה שאין רשמים מהמפגש ביום ..

gali90

New member
איך זה שאין רשמים מהמפגש ביום ..

חמישי? או שאולי פיספסתי ?

stkachov

New member
היה מפגש נחמד

היינו שישה, רוני איחר כרגיל, והצחיק את כולם בסוף עם השטויות שלו כמו שרק הוא יודע. הפעם זה היה פחות בצורה של סבב... כי רובנו כבר הכרנו זה את זה וגם היינו רק שישה אז פשוט דברנו זה עם זה מסביב לשולחן. המפגש הבא יהיה בתל אביב כנראה. והשאלה המתבקשת: למה את הברזת ?

R O N Y1

New member
המיפגש היה לא רע

זה שאיחרתי ..אספתי כמה חברה בדרך לדעתי המיפגש היה מצויין היינו שישה מירב היתה המנחה..... חבל שזמן המיפגש היה קצר לא היה מספיק זמן לפתח נושאים אבל היה כייף רק לחשוב על הנסיעה המתישה הביתה. אם שוקי לא היה מספר בדיחות בדרך חזרה בטוח הייתי נרדם בכל מיקרה היו חסרים כמה חברה כמו GALI90 BELL ועוד. וכמובן בתיה שניראה לי שבחיים לא ניראה אותה ...... RONY

היה נחמד מאוד ../images/Emo13.gif

חסרת לנו כמובן וגם bell
אני לא יודעת איך רוני החליט שאני הנחיתי את הערב, פשוט דיברתי הרבה
רוני כהרגלו הצחיק אותי אבל הפעם אני חושבת שהייתי יותר מאופקת מהמפגש הקודם. אני מקווה שלמפגשים הבאים יצטרפו אלינו עוד משתתפים מהפורום ובתיה, חסר לך אם לא תגיעי כבר שנראה אותך!

RobinhooDw

New member
המפגש היה נחמד מאוד

היה נחמד לפגוש את הפרצופים מאחורי ההודעות, הפגישה עם שוקי,אריק וויטלי די הממו אותי, שכחתי מה זה גמגום קשה, הם באמת לא יכולים להוציא משפט אחד בלי לגמגם, אני באמת מקווה שהמצב ישתפר לכל אחד מכם, מגיע לכם הרבה יותר. בכל מקרה לא יצא לי לדבר יותר מדי עם מירב וויטלי אבל התרשמתי לטובה, היה הרבה מן המשותף וכולם בסך הכל נהנו [נראה לי :}] בעיקר דיברתי עםשוקי ורוני וגיליתי ששניהם אנשים ממש נחמדים, וממש אחלה.

למעלה