איך זה שבאף עולם הם לא הגיעו

גיאספס

New member
איך זה שבאף עולם הם לא הגיעו

לעולם שיש בו למשל קווין שמן? או ארתורו שהשם שלו זה לא ארתורו? הרי חוויה קטנה יכולה לגרום לאדם להעלות במשקל, להפצע, להחליט לקרוא לבן שלו בשם שונה..

../images/Emo58.gif

הם הגיעו לעולם שבו קווין הוא אשה, לעולם שבו אמא של קווין מתה ואבא שלו גידל אותו והוא יצא אגואיסט ונטול שיקול דעת, לעולם שכינוי החיבה של קווין היה שונה והוא פחד ממים. הפרופסור היה דמות שלילית בחלק לא קטן מהעולמות. היו כמה שינויים. קווין לא היה שמן באף עולם כמו שהפרופסור לא היה רזה באף עולם, כי זה מנה הגוף שלהם...

גיאספס

New member
דווקא את הפרקים האלה אני לא זוכר

ואגב, תתפלאי כמה מבנה גוף יכול להשתנות ע"י שינויים חיצוניים

Height Down

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo182.gifאני חושבת שהכוונה

היא שזה מבנה הגוף של השחקנים. גם אם ממש נרצה שבאיזה פרק הפרופסור יהיה רזה, לא תהיה שום דרך לגרום לשחקן להוריד כ"כ הרבה מהמשקל שלו בכמה ימים.

AliceQueen

New member
אבל אפשר בקלות

לגרום לקווין "להשמין"
למרות שאני מעדיפה אותו רזה...

ToryMaster

New member
זה ממש לא קשור

פה מדובר באפקטים דיגיטליים בעריכה, בעניין של משקל אי אפשר לגרום לזה להראות טבעי.

לא בהכרח (כולל ../images/Emo58.gif)

את "הפנטזיה של אל" ראית? בכל מקרה, אני חושבת שזה די זניח, אבל בעולם בו רמי היה "המלך", רמי של העולם ההוא לא היה זהה לרמי שלנו, הם נראו כמו תאומים זהים, דומים מאוד מאוד אבל יש כמה הבדלים קטנים. כנ"ל לגבי קווין עם השיער הארוך ווייד עם השיער הארוך והאופי החרא שרצחה את קווין.

ToryMaster

New member
אבל עדיין [ספוילרון]

הפנטזיה צולמה שנים אחרי, היכולות הדיגיטליות השתפרו בהרבה מאז שצילמו את סליידרס. כלומר, רואים את זה אפילו בהבדלים בין המערבולות בעונות השונות.

rocket

New member
האמת שלקראת סוף הסדרה כבר התחילו

להפריז עם העיצובים של המערבולות ....

AliceQueen

New member
דווקא המערבולות הראשונות

נראות יותר מתוחכמות מאשר המערבולות המתקדמות יותר. וגם יותר יפות.

rocket

New member
אני מסכימה, בגלל זה אני אוהבת את

הראשונות יותר. בעונות האחרונות רואים יותר את הגפיקה הממוחשבת ואת ההשקעה באפקטים. שזה רק הרס לדעתי.

למעלה