איך זה שבלה אף פעם לא התבגרה?

איך זה שבלה אף פעם לא התבגרה?

בדר"כ אפרוחים גדלים מתישהו...... מה נסגר עם בלה של פינוקיו?

porky169

New member
זה סרט מצוייר../images/Emo134.gif

זה כמו שתשאלי למה באוטובוס הקסמים ובהלב הדמויות אף פעם לא מחליפים בגדים בסרטים מצויירים בדרך כלל הדמויות לא משתנות בכלל

פינוקיו הפך לילד אמיתי....

אבל בכל זאת, אם כבר עיקביות... אז איך זה שפעם אחת מופיע חתול באופן מסויים (יובב הולך על 2, לובש בגדים ומרכיב משקפיים) ופעם אחרת באופן אחר (שולמית חתולה עירומה הולכת על 4 ומייללת) ? לפעמים פינוקיו (עשוי מעץ) שוקע במים, ולפעמים הוא צף... לפעמים עף לו הכוב ממשב רוח קל, ולפעמים הוא מוצמד לראשו כמו ואקום גם כשהוא תלוי הפוך.... בקיצור, אם כבר עקביות - אז שיהיו עקביים ואם אין עקביות - אז לא יקרה כלום אם הוא באמת יחליף בגדים ובלה תגדל... חחחח (הכל בצחוק אל תיעלבו !!! - אני חולה על פינוקיו!!!)

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאותי יותר הטריד

איך זה שבאוטובוס הקסמים אף פעם לא נגמר הדלק?

porky169

New member
הוא נגמר פעם אחת../images/Emo134.gif

כשהם נכנסו למוזיאון הצלילים אבל יש לי הרגשה שגברת פריזל עשתה את זה בכוונה כדי שהם יכירו את פרופסור קוננליה קונטנטור(השניה
)

ומה עם מרקו? בן כמה הוא היה ?

תמיד שאלתי את עצמי את השאלה הזאת בן כמה היה מרקו כשהוא הקיף חצי עולם למצוא את אמא שלו ??

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifזה מה שמטריד אותך? הגיל שלו?

מה לגבי הלחם?? בעשרה ביסים הראשונים לא רוקה כלום ללחם ופתאום חצי נעלם. או שלחילופין, עם כל מיני ביס מזערי וקטן חצי כיכר פשוט נמוג! זאת תעלומה!

באמת תעלומה! אבל אף אחד לא התייחס להודעה שלי

על פינוקיו! איך זה שלפעמים הוא שוקע במים ולפעמים צף (הוא הרי עשוי עץ!) ואיך קורה שלפעמים הכובע שלו עף ממשב רוח קל ולפעמים הוא לא נופל גם אם הוא תלוי הפוך? ומה בקשר לדמויות? למה יובב שהוא חתול - לובש בגדים ומרכיב משקפיים וגם הולך על 2 רגליים ואילו שולמית החתולה - עירומה, מייללת והולכת על ארבע???????? מישהו יכול להסביר לי את זה????

JAMES DEAN

New member
מי אמר שבלה לא התבגרה?

היום היא מאוד עסוקה:
"קוריצה" מארץ נהדרת.
הופיעה בשיר שלנו.
הופיעה בפירסומת של שוקו SHOCK

porky169

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo134.gif

אלא אם כן היא כמו זחל שבהתחלה הוא משהו אחד וכשגדל הוא משהו אחר(אגב מישהו זוכר את הסיפור הזה על הזחל והראשן ששודר בחינוכית בין התוכניות?)

לא צריך להיסחף

דמויות לא מחליפות את זהותם גם לא במציאות... חחח ולגבי הזחל והראשן, אין לי מושג - לא מכירה דבר כזה מצטערת

porky169

New member
לא../images/Emo134.gif

זה היה חלק מהתוכנית בעולם האגדות וזה היה מצוייר מזלי שיש לי את זה מוקלט מאז

למעלה