איך זה שבפורום אחר ?

t a p u z 1 1

New member
איך זה שבפורום אחר ?

האיך יתכן שבפורום אחד דנים ומדברים על נושא שיכול להעסיק אותנו פה בתור פורום מוזיקה חסידית......ופה אין קול ואין עונה ולא מדברים על הנושא בכלל...ובכל הנושא הוא "שמייח בקול חי" איך לא.....אומר לכם בכמה מילים במה המדובר.....מונה רוזנבלום יתחיל לשדר תוכנית בערב שבת ואולי גם באמצע השבוע הכל טוב ויפה הבעיה שזה כנראה יעיף את יוסי גיל ...וזה ממש לא נחמד במילים עדינות...אני לא מדבר על טעם וריח במוזיקה אלא על הבן אדם עצמו איך אפשר לעשות לו את זה שבסופו של דבר זה מה שיש לו בחיים וכל אחד שמכיר אותו יודע על מה אני מדבר ...והכי מהכל, איך מונה מסוגל לעשות לידיד הכי גדול שלו מעשה שכזה, צר מבינתי להבין זאת.... עכשיו תתחילו להגיב......לילה טוב..

צר להגיד לך...

שאתה ישר משמיץ ללא שום היגיון. לא הבנתי מה הקשר בין זה שמונה אמור להתחיל לשדר לבין זה שזה על חשבון יוסי. סליחה... אבל איפה הנהלת קול-חי בעסק??? מה קשור פה מונה ויוסי גיל?

אני לא יודע את כל הפרטים...

אבל לפי איך שאתה מספר אז מונה רוזנבלום ישדר בערב שבת במקום יוסי גיל. אם זה כך אז לא יודע למה נסחפת אבל יכולים לתת לו במקום ערב שבת יום אחר בשבוע, ומונה כבר הוכיח את עצמו בתוכנית המצויינת שלו בערוץ 7 לכבוד שבת קודש ולכן קול רוצים בורד, ואת קול חי מענין רק דבר אחד ובצדק והוא "רייטינג" ואת זה מונה יביא להם בוודאי יותר מיוסי גיל אבל השאלה שנשאלת על מונה נשארת כל עוד הפרטים שמסרת מדויקים ונכונים.

לאחר בירור הענין...

לא נראה שתוכניתו של גיל תצטרך לרדת ואני יפרט. לוח שידורי קול חי ביום שישי יכול להיות כדלהלן: 13:00-14:00~ מדשדשים עם יואב דילהון. 14:00-15:00 ~מה ידידות עם ידידיה מאיר. 15:00- 16:00 ~תוכנית החזנות עם דוקטור מרדכי סובול. 16:00-17:00~ יוסי גיל. 17:00-18:00 מונה רוזנבלום עם התוכנית לכבוד שבת קודש. ואפילו נשארת עוד שעה עד שבת אז חבל שסתם מדברים עוד לפני שבודקים. ואם התוכנית של שעון הקיץ של פורז תצא לפועל אז תהיה עוד שעה עד שבת. ובכל זאת נשארת הבעיה בחורף שאז השבת נכנסת מוקדם אלא שאז כידוע יוסי גיל לא משדר בכלל (רק בערבי שבתות הקיץ הוא משדר) ואז אולי תהיה למונה בעיה עם תוכנית החזנות. לסיכום מונה רוזנבלום יכול לשדר אפילו שעתיים בערב שבת וזה לא יפריע לאף תוכנית אחרת.

מתנדב

New member
כרגע בדקתי ברדיו קול חי מה התוכניות

שלהם של היום... 08:00-07:00 השבוע שעבר חומי בראון 09:00-08:00 פרשיות השבוע הרב יחזקאל שינפלד 10:00-09:00 זכור ושמור הרב אברהם יוסף 12:00-10:00 קול שישי אסף נגל 13:00-12:00 אישי בשישי ישי לפידות 14:00-13:00 מדשדשים לשבת יואב דילאון 15:00-14:00 מה ידידות ידידה מאיר 16:00-15:00 לפני התיבה דר' מרדכי סובול 16:10-16:00 פרשת השבוע הרב משה לאו 18:00-17:00 עונג שבת יוסי גיל

t a p u z 1 1

New member
מי אמר שמונה משדר ?

אני סיפרתי לכם מה התוכניות בקול חי לשבועות הקרובים . ולא אמרתי מה התוכניות להיום.שבנתיים הכל ממשיך כרגיל. דבר נוסף ...לא השמצתי אף אחד סיפרתי מציאות שקראתי בפורום אחר ולאחר בירורים ממקורות יודעי דבר התברר לי שהכל אמת ויציב,ואם אנשים היו יודעים עד כמה זה נכון וכמה ליכלוך וטינופת מסתתר מאחורי כל הסיפורים האלה,כל אחד היה מדבר אחרת,חשוב לי לצין שאני לא מצדד ברגע זה בעד שום צד. אבל הדרך וההתנהגות ואופי הדברים מעולם לא היו מתאימים יותר למקומות אחרים אלא רק בבית ספרינו.ואני אומר זאת בצער רב,אבל מה לעשות זו המציאות ואיתה צריך להתמודד...המשיכו והגיבו...שבת שלום.

לאחר שהפרכתי את דבריך מהשורש...

אני לא חושב שיש ענין שעוד מישהו יגיב אלא אתה צריך לתת תשובות על הדברים שכתבתי ועוד לא הגבת עליהם ואני עדין מחכה שתגיב.

t a p u z 1 1

New member
באמת אין מה להגיב...

זו המציאות הכואבת בלי הפרכות ובלי שורשים למינהם מה כבר יש להגיד יותר ממה שאמרתי ואתה אמרת בצורה אחרת העיקר אתמול כנראה המאזינים של קול חי נתנו את תשובתם ונקוה שבקול חי יפנימו את המצב טוב טוב...יום נעים

קול חי לא טיפשים...

הם יודעים כמה רייטינג שווה באמת מונה ואף סקר לא ישנה את זה וחוץ מזה רק זה שמונה משדר בקול חי עושה אותם גדולים. בכל מקרה למי שלא יודע אז אתמול היה סקר טלפוני בשאלה את מי הייתם רוצים שישדר לפני שבת 1.יוסי גיל 2.מונה רוזנבלום. והתוצאה היתה מאוד מפתיעה יוסי גיל קיבל 81 אחוזים לעומת רק 19 אחוז שקיבל מונה אותי בכל מקרה זה הפתיע אבל אני לא חושב שזה השיקולים של קול חי.

מתנדב

New member
יכול להיות שמונה יוסיף

להם יותר רייטינג אבל צריך להסתכל על מה המאזינים מעדיפים וכנראה שיוסי גיל מועדף על המאזינים יותר ממונה...

יוסי גיל כבר מיצה את עצמו...

ואת המוזיקה שלו יותר מידי ברדיו והגיע הזמן שהוא ינוח קצת ויפנה את מקומו לר` משה מרדכי. אגב כשגיל היה בקול שמחה היה לו שירים הרבה יותר טובים והוא לא שם נון סטופ את האותנטי.

למעלה