איך זה שה

bigo2

New member
איך זה שה

חיילים עולים כול כך הרבה חבר שלי אמר לי מלאי משהו לא כך כך הבנתי מי יכול להזביר לי?????????

Wolfinix

New member
זה הולך ככה.

נגיד נדבר על טילים.אם אני היחידי שמוכר טילים ויש 15 שחקנים שרוצים לקנות טילאז כל טיל יעלה הרבה כסף כי יש לי אפשרות מוגבלת ליצור טילים ולמכור אותם ולהפך- אם יש 15 שחקנים שמיצרים טילים ומוכרים אותם ויש רק קונה אחד כל טיל יעלה ממש בזול כי יש יותר מידי מהם במלאי
מבין?עכשיו תיישם אתזה על כ-3000 שחקנים ותבין למה דברים עולים יותר יקר/פחות יקר...

meetAmeet

New member
חחחחח... זה לא הבורסה

זה לא ביקוש והיצע משום שתמיד יש היצע.. ותמיד אפשר למכור.. פשוט מאוד, יש מלאי מסויים של חיילים, נגיד והמלאי מתחיל ב-100 מיליון חיילים, במידה והרבה קנו חיילים והמלאי ירד ל-80 מיליון אז המחיר עולה כי יש מעט חיילים. אם יש יותר מהמלאי אז המחיר יורד.

Wolfinix

New member
אתה אומר בדיוק כמוני ../images/Emo13.gif רק במילים

אחרות,חשבת מאיפה המלאי מתחדש?

meetAmeet

New member
קודם כל זה לא המנהל...

זה אולי המנהל של הפורום אבל לא המנהל של המשחק... ואם אני זוכר נכון הוא די חדש במשחק... אתה שואל אותי? זה שטויות, כשיש לך המון לווינים אין לך בעיה מידי פעם לבזבז 3 תורות, גם אם אתה מוכר לווינים ב-40 אלף זה עדיין שווה יותר מכל מכרה יהלומים. אני זוכר שהתחילו להשתמש בלווינים, ואני די בטוח שהייתי בין הראשונים שחשבו על זה ואולי הראשון כי אני זוכר שמחיר הלווינים היה פעם מעל 100 אלף. בקשר למלאי, הוא מתמלא מידי פעם ע"י המנהל, ערן, אם לא היה איפוס שוק אז אולי היה משהו בדבריך אבל זה לא ככה. מכרות יהלומים לא משתלמים, מניסיון...

Wolfinix

New member
עדיין..זה כי אתה הרבה זמן במשחק

אז יש לך הרבה מפעלים של לווינים.מה יעשה זה שיש לו רק 3-4 מפעלים? ובשבילו זה הופך להיות קריטי?אתה יודע לא כולם מזקני השבט של המשחק שהכלכלה והתעשיה שלהם מפותחת כל כך..

meetAmeet

New member
גם אני התחלתי ממעט מפעלים...

גם אני הייתי בהתחלה עם מעט מאוד מפעלים, לכן בהתחלה השקעתי בכ-12 מפעלי יהלומים (כדי להשיג בסיס) ואז עברתי ללווינים...

למעלה