איך אפשר לדעת אם זה נכון? איך אפשר לחקור זאת?
רק ליידע כללי, בתקופת רבין, היה אסור שיהיה לך חשבונות בחו"ל, אם אתה לא מתגורר שם ורק לאחר מכן, ניתנה האפשרות שיהיו לך ח-ן בחו"ל.איך אפשר לדעת אם זה נכון? איך אפשר לחקור זאת?
אני מדמיין ( ואני בכוונת נותן לדבריי את הכותרת "מדמיין" כי כנראה אני לא ידען כמו אחרים )
בגין שתק כי לא היו חטיפות ילדים. ןהתקיימה גם חקירה שלא הובילה לכלום.אני מדמיין ( ואני בכוונת נותן לדבריי את הכותרת "מדמיין" כי כנראה אני לא ידען כמו אחרים )
שישנם מקרים שבהם שני צדדים או יותר יושבים כל אחד בבית הקריסטל שלו ומעדיפים לא לזרוק אבנים .
האם שאלתם את עצמכם
איך זה שמנחם בגין ז"ל שתק בנושא חטיפת הילדים התימנים בזמן מפא"י ?
כפי הנראה למי ששתק שם, גם בצד שמנגד, היתה סיבה לשתוק כי גם ידיו לא היו נקיות.
כך גם כאן, אולי רק אולי, יש עוד בעלי חשבונות .
למה צריך לחקור משהו חוקי?
החזקת החשבון היא חוקית. הסכום המדובר מחייב בדיקה אם לא הושג בדרך לא חוקית ו\או לא דווח עליו.למה צריך לחקור משהו חוקי?
אני מאמין שתמיר פרדו דובר אמת, עם זאת, אין פסול בהחזקת חשבונות בנק במדינה כלשהי, לכן אין סיבה לחקור. מה שמעניין, אם בכלל, הוא רק האם הכסף הושג באופן חוקי, ולא באיזו מדינה הוא מוחזק.
אם הוא מוחזק במקלט מס - יש לחקור מה הסיבה לכך. אדם מהישוב, אינו פותח חשבון בנק בחו"ל, דווקא במדינה, שאינה חתומה על אמנות מס.למה צריך לחקור משהו חוקי?
אני מאמין שתמיר פרדו דובר אמת, עם זאת, אין פסול בהחזקת חשבונות בנק במדינה כלשהי, לכן אין סיבה לחקור. מה שמעניין, אם בכלל, הוא רק האם הכסף הושג באופן חוקי, ולא באיזו מדינה הוא מוחזק.
שרה יודעת לשחק אותהכי שרה לא מרשה שיבדקו לה
בטוח שלא נחקרו, ללא ספק.א. מי אמר שלא נחקרו?
ב. למה שייחקרו? יש בעיה חוקית עם החזקת חשבון בנק בפנמה?
ג. זה שמאן דהוא טוען משהו, לא מהווה עילה לחקירה בעקרון.
ד. נקודה ג' נכונה גם לכל מיני תיאוריות קונספירציה שמישהו מחליט להמציא או לפרסם.
מה אתה מיתמם.למה שייחקרו? יש בעיה חוקית עם החזקת חשבון בנק בפנמה?
חלילה מיתמם. רק לא חושב שכולם בהכרח מושחתים רק בגלל שעמדתם הפוליטית שונה משלי .מה אתה מיתמם.
בקלות. מקנא?איך הרויח מאות מיליוני דולרים?
יש לו דודים...מה אתה מיתמם.
איך הרויח מאות מיליוני דולרים?
"על פי ההערכות, שווי הנכסים מגיע לכ-20 מיליון שקל"
בעקבות הסערה: כמה באמת שווה בנימין נתניהו? - וואלה כסף
ראש הממשלה ביקש לשנות את תיק ההשקעות שלו ולבסוף נסוג בו מהבקשה. מגזין פורבס בדק - כמה בכלל שווה בנימין נתניהו ואיך הוא צבר את הונו?finance.walla.co.il
אף דוד לא יתן מאות מיליוני דולר.יש לו דודים...
לך תדע... אתה גם לא יכול לדעת כיצד "תוגמל" הדוד ע"י קרובו הצעיר.אף דוד לא יתן מאות מיליוני דולר.
כתוב שהוא רק מיליונרלך תדע... אתה גם לא יכול לדעת כיצד "תוגמל" הדוד ע"י קרובו הצעיר.
תשובה בפרטי מחשש שאחסם.איך זה שלא נחקרו חשבונות בנק בפנמה, לכאורה, של שרה ויאיר? או שכן?
???תשובה בפרטי מחשש שאחסם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.