איך זה שפרץ עדיין "מנהיג" לגיטימי בעבודה?

haemek11

New member
איך זה שפרץ עדיין "מנהיג" לגיטימי בעבודה?

וקבל כמעט 50% מהקולות בבחירות הפנימיות? וזה במפלגה שמתימרת להיות "חברתית"? הרי לא מזמן קבלתם 19 מנדטים חברתיים, ופרץ בחר "להצטרף", אבל כשר הבטחון? אז או שפרץ לא בסדר או שהמנגנון שם בראש המפלגה הזו "סוס" שכל תפקידו הוא "להביא מנדטים" ואז "להצטרף". מצנע לא הבין את זה אז הוא גמר בבעיטה בתחת לירוחם, ופרס "הצטרף". גם את ברק הבאתם, פעם שניה, כדי ש"יביא מנדטים". הוא היה צריך מבצע ריק וחסר תוחלת ,עופרת יצוקה, כדי "להביא מנדטים". זה לא פרץ. או פרס. או ברק. זה המנגנון, התפיסה של העבודה: "תביאו ג'ובים"... ויש עדין רפי שכל שמאמינים ש"העבודה" "חברתית".

שאלותיך על עמיר פרץ

אני מבין שכל חודשיים וחצי תחזור ותשאל את השאלה על עמיר פרץ? בכל אופן, אני מודה לך, haemek11, על השקעתך בפורום העבודה. זה מוכיח שבליכוד חוששים ממפלגת העבודה, ולכן נזכה בכל פעם לביקורים של אנשי ליכוד בפורום שלנו. זה סותר קצת את הטענה של אנשי ימין שמפלגת העבודה היא "האבודה", ואת הניבויים שמפלגת העבודה תקרוס, תתמוטט, תעלם מהמפה, וכו'. זה מעודד אותנו שבליכוד חוזרים לתקוף את מפלגת העבודה, כי, ת'אמת, בזמנים של אהוד ברק, גם אנחנו היינו די מיואשים....

haemek11

New member
אני כמובן אשמח גם לתשובה...

ואני רוצה לשם דברים על דיוקם: הצבעתי לליכוד, אני לא ליכודניק ולא מיצג כאן את הליכוד. אני כנראה אצביע לליכוד גם בבחירות הבאות, עד שמישהו יציע מנהיג ראוי אחר מול ביבי ואותו אחד יוכיח שהוא ראוי (ולא "מצטרף"). למען גילוי נאות, עד ברק (בפעם הראונה שלו) כולל ברק הצבעתי לעבודה. ברק פקח את עיני על מה נותר במפאי. ומאז ושוב שוב אני שמח לראות שצדקתי. הנבואה נתנה לשוטים, אבל אין ספק שלולא נציגכם ברק יזם מבצע ריק ללא מטרות, "עופרת יצוקה", שם הוא הרג כמה חיילים, 1400 ערבים מתוכם 400 ילדים, סתם, כדי שיראה כאילו הוא "עשה משהו", העבודה לא היתה עולה על מרצ בהרבה, בבחירות האחרונות. ולא תקנתם דבר מאז, רק הבאתם "סוס" ("סוסה במקרה זה) חדש, ש"יביא מנדטים", מתוך כוונה להופכם לקופונים לג'ובים ל"חברים". ואם הסוס לא יבין מה מצפים ממנו חברי המנגנון, גם היא מסיים בירוחם. אגב, אזרח: המנהל הקודם חסם אותי בסופו של דבר... אני מציע שתנבור מעט בפורום בעבר ותפנים למה הוא חסם אותי: לדעתי זה היה פיזור שלי של עודף אמת ומריחתה על הפורום, נושא שמפריע למבקרים בפורום זה לחיות עם המציאות שלכם. גם לך זה יקרה, אתה גם תחסום אותי: אתם לא מסוגלים לראות את מה שקורה. אגב, את אהוג ברק אתם הבאתם על עצמכם, כולל יחימוביץ, ששמחה שהוא שב. האם זה הפתיע אתכם, ההתנהגות שלו? הוא כבר כשל עמוקות בפעם הראשונה, אז למה ציפיתם? (אני יודע: הידיעה שהוא עדיין שווה כמה "מנדטים" שהוא יביא והמנגנון לא יאלף להזיז את התחת וחלילה לישם את המצע) אז מה עם תשובה בקשר ללגיטימיות של פרץ?

Deicider

New member
כולם עושים טעויות

גם בליכוד הצביעו לשרון שבסוף פילג את המפלגה. הממסד של מפלגת העבודה לא התייצב לצד שלי בבחירות לראשות המפלגה, אז אני לא חושב שהיא סתם "סוסה" שתביא מנדטים. אני גם לא חושב שהיא תצטרף לקואליציה. מבחינתי פרץ לא רלוונטי. הרלוונטיות שלו במפלגה תרד ככל שהיא תקבל יותר מנדטים ויכנסו לכנסת יותר אנשים בעלי דעות דומות לשל שלי.

haemek11

New member
אותה הטעות, פעמיים?

כי ברק כבר הוכיח פעם כמה הוטא שווה, למה בחרתם בו שוב? בחינתך לא רלוונטית: זה המפלגה שכמעט בחרה בפרץ ליו"ר הבא ורק בפוקס שלי נבחרה. אני לא פונה - אליך אני פונה למפאי, זה מפאי שאישרה גם לפרס, גם לפרץ וגם לברק "להצטרף". זה לא שלי שמנהלת את מפאי, היא היו"ר והמפלגה צריכה לאשר. אם היא לא תכנס, היא תוגלה לירוחם, פרץ יבחר ליו"ר והוא יכנס.

Deicider

New member
למה פוקס?

ההפרש ביניהם לא היה זניח. אני באמת לא מאמין שהיא תיכנס ואני חושב שהיא תהיה יו"ר המפלגה לעוד הרבה שנים. מפאי לא קיימת, קיימת רק מפלגת העבודה שהייתה עד לא מזמן פירורים של מפלגה ששלי מצליחה להרכיב ביחד. ואני לא בחרתי באף אחד, אני לא חבר מפלגה

למה אתה לא עונה לו בדרך ששיננו אתך?

כבר הסבירו לך שצריך לומר שעמיר פרץ הוא מנהיג דגול וגאון ושכל מי שלא מודה בזה הוא גזען. זו הרמה של מפלגת העבודה סיסמאות. אז בואו ונזכר בסיסמאות הישנות והטובות.

למעלה