איך זה?

shiran lee

New member
נחמד מאוד מאוד

הציורים יפים מאוד וגם בכלל צורת הקומיקס יפה, זה כזה נותן לעין לזרום ולא קוטע את הקריאה. אבל לא יפה שהוא מרביץ לה בסוף!

shiran lee

New member
אה אם הוא הורג אותה אז בסדר...

אבל באמת היה נחמד יותר אם היית עושה את זה עם הרובה שלו למרות שזו לא סיבה מספיק גדולה אפילו בשביל בדיחה כדי להרוג

אחלה טכניקה יש לך...

גם הרעיון הכללי מאוד מצא חן בעיני. העיצוב של הפאנלים כמלבנים פתוחים והשבירה שלהם על ידי העצמים שיוצאים מתוך השטח ממש מעניינת ויוצרת זרימה טובה בעבודה כולה. בגדול: הדף הראשון ממש מתוכנן ומוקפד, יש בו זרימה טובה ומעניינת, בלוני הדיבור קולעים ומסודרים די טוב במרחב הדף כך שדי ברור "מי הבא בתור". לגבי הדף השני יש לי כמה הערות: א. איכות האיור ידעתי קצת ירדה בדף השני. תווי הפנים פחות מוקפדים, וגם הקו שהתווית בדף הראשון של שבירת מסגרות הפאנלים התחלף בעיצוב מרובע יותר וסגור, וזה חבל. ב. בשורה השניה בדף השני יש 2 ריבועים די "סמוכים" מבחינת ההתרחשות וציר הזמן. ושניהןם מורכבים רק משני בלוני דיבור של הדמויות וזה לדעתי פיספוס. לא ברור לי למה הבחור מדבר רק בבלון אחד (הראשון), והבלון שלו מעוצב כחוצה את הבלון של החברה, בזמן שבקלות אפשר היה לעצב לו בלון נפרד עבור כל פאנל. אם בכל זאת זה חלק אינטגרלי מהטקסט, פשוט הייתי חותך אותו ומעצב אותו כשורה אחרונה בטקסט הריבוע הראשון. (עשיתי תיקונון זריז בפוטושופ מקווה שלא נעלבת). ג. אני יכול להבין למה הבחור בסטריפ התעצבן, אבל לא ברור לי מה משמעות הפריים האחרון. האם היא מתה כי הוא הרג אותה? האם היא סתם מעולפת? עדיף אולי להראות פריים של פעולת הכאה או בוקס ולא תוצאה כמו שצויירה שאינה ברורה לחלוטין. וחוצמזה, למה באלימות? אפשר היה לפתח פה עלילה הרבה יותר טובה על כל הנושא של מניפולטיביות בקשר בין בני אדם, וכל מיני דברים הרבה יותר מעניינים, ואז אם ממש מרגישים צורך גם לתת סטירה... שמחתי לראות את העבודה בסך הכל, ומקווה לראות עוד, עופר.

YONNY1981

New member
תודה רבה

טוב לגבי רמת הציור בחלק השני אתה צודק, השקעתי פחות כי פשוט התעייפתי מהחלק הריאשון, אני לא רגיל לצייר קומיקס... הבלון שחותך את הבלון של הבחורה נבע פשוט מהזרימה שלי בכתיבה, זו הייתה טעות שלא תיקנתי והיה נחמד לראות שהשקעת ותיקנת בפוטושופ זה נראה הרבה יותר טוב ככה, תודה. לגבי הסיום כן הוא הורג אותה, במקור הוא היה אמור להיות עם M16 דבר שגם היה מתחבר עם המדים שלו אבל שוב בחלק השני התעצלתי יותר והעדפתי לצייר פחות פרטים חשבתי שאי הידיעה על אם היא מתה או מעולפת לא ישנה הרבה אבל זה כןוהייתי צריך לצייר מצב יותר ברור. לגבי התוכן אני מקווה שאתה מבין שזו סאטירה, הרגשתי צורך לקחת את הסוף לכיוון שונה מההתנהלות של הסיפור בהתחלה על מנת שיהיה איזשהו פאנץ לקורא, באמת שאני לא מעודד אלימות...

ailag

New member
אני חשבתי שסתם עבר כמה זמן והיא

נרדמה .. לא נראה לי מניע אמין מספיק, אפילו שזו הבדיחה

Scum Bunny

New member
אלא אם כן...

הבדיחה היא על דרך ההקבלה. 1) הבחורה גילחה את הראש כדי לחסוך זמן עד שממילא השיער ינשור לה בגלל כימוטרפיה. 2) הבחור הורג את הבחורה כדי לחסוך זמן עד שהיא תמות מסרטן. גיחי.

ailag

New member
אבל

אין לה בסוף סרטן
יש הקבלה, אבל לא בדיוק כך .. הרעיון היה שהיא מתה למרות שבסוף לא היה לה סרטן, אבל לדעתי הוא פשוט לא עבר טוב מספיק בפאנל האחרון. השאר, אגב, היה טוב

Scum Bunny

New member
היי היי! אלימות היא אם כל הפתרונות.

רק תשאל את היינלין.

למעלה