אחלה טכניקה יש לך...
גם הרעיון הכללי מאוד מצא חן בעיני. העיצוב של הפאנלים כמלבנים פתוחים והשבירה שלהם על ידי העצמים שיוצאים מתוך השטח ממש מעניינת ויוצרת זרימה טובה בעבודה כולה. בגדול: הדף הראשון ממש מתוכנן ומוקפד, יש בו זרימה טובה ומעניינת, בלוני הדיבור קולעים ומסודרים די טוב במרחב הדף כך שדי ברור "מי הבא בתור". לגבי הדף השני יש לי כמה הערות: א. איכות האיור ידעתי קצת ירדה בדף השני. תווי הפנים פחות מוקפדים, וגם הקו שהתווית בדף הראשון של שבירת מסגרות הפאנלים התחלף בעיצוב מרובע יותר וסגור, וזה חבל. ב. בשורה השניה בדף השני יש 2 ריבועים די "סמוכים" מבחינת ההתרחשות וציר הזמן. ושניהןם מורכבים רק משני בלוני דיבור של הדמויות וזה לדעתי פיספוס. לא ברור לי למה הבחור מדבר רק בבלון אחד (הראשון), והבלון שלו מעוצב כחוצה את הבלון של החברה, בזמן שבקלות אפשר היה לעצב לו בלון נפרד עבור כל פאנל. אם בכל זאת זה חלק אינטגרלי מהטקסט, פשוט הייתי חותך אותו ומעצב אותו כשורה אחרונה בטקסט הריבוע הראשון. (עשיתי תיקונון זריז בפוטושופ מקווה שלא נעלבת). ג. אני יכול להבין למה הבחור בסטריפ התעצבן, אבל לא ברור לי מה משמעות הפריים האחרון. האם היא מתה כי הוא הרג אותה? האם היא סתם מעולפת? עדיף אולי להראות פריים של פעולת הכאה או בוקס ולא תוצאה כמו שצויירה שאינה ברורה לחלוטין. וחוצמזה, למה באלימות? אפשר היה לפתח פה עלילה הרבה יותר טובה על כל הנושא של מניפולטיביות בקשר בין בני אדם, וכל מיני דברים הרבה יותר מעניינים, ואז אם ממש מרגישים צורך גם לתת סטירה... שמחתי לראות את העבודה בסך הכל, ומקווה לראות עוד, עופר.