איך זה? יש גם אנימציה של העצים שזזים ברוח. נעשה במקס.
E eldarinn New member 30/10/01 #2 יפה מאד ../images/Emo45.gif ציורי משהו אבל עדיין מציאותי. שימוש יפה בטקסטורות במיוחד בעץ המרכזי. אפשר לראות איפשהו את האנימציה? זו עבודה שלך? ברוך הבא ד"א...
יפה מאד ../images/Emo45.gif ציורי משהו אבל עדיין מציאותי. שימוש יפה בטקסטורות במיוחד בעץ המרכזי. אפשר לראות איפשהו את האנימציה? זו עבודה שלך? ברוך הבא ד"א...
G Gorgon New member 30/10/01 #3 LIGHTING IS POOR חביב, אבל ה BG לא מתאים. תסתכל מאיפה האור המרכזי בBG בא, ואיך היער שלך מואר מקדימה...עם קצת עבודה יכול להיות יפה עוד יותר P:
LIGHTING IS POOR חביב, אבל ה BG לא מתאים. תסתכל מאיפה האור המרכזי בBG בא, ואיך היער שלך מואר מקדימה...עם קצת עבודה יכול להיות יפה עוד יותר P:
B barbar New member 30/10/01 #4 זה בכוונה האנימציה הייתה אמורה להיות רקע להצגה-עם אור מלאכותי מלפנים. שיראה כאילו הדמויות נמצאות ביער האנימציה בנויה מכמה מאות פריימים, אז אני לא יכול להראות אותה. תודה על התגובות
זה בכוונה האנימציה הייתה אמורה להיות רקע להצגה-עם אור מלאכותי מלפנים. שיראה כאילו הדמויות נמצאות ביער האנימציה בנויה מכמה מאות פריימים, אז אני לא יכול להראות אותה. תודה על התגובות
ז זרש סוכן החרש New member 30/10/01 #5 עדיף שיהיה זהוב ../images/Emo13.gif ובאפן מפתיע אהבתי את התמונה מהבוקר, ולקח לי גם יותר זמן להבין......
עדיף שיהיה זהוב ../images/Emo13.gif ובאפן מפתיע אהבתי את התמונה מהבוקר, ולקח לי גם יותר זמן להבין......