איך זורקים 4 שנים לפח?

scene queen

New member
איך זורקים 4 שנים לפח?

כי באמת שאני לא יכולה יותר.אני מרגישה חנוקה ואני לא אני במערכת יחסים הזאת. אבל זורקים 4 שנים לפח? איך מוציאים מישהו מהחיים שלך לגמרי?

nettus

New member
לא חייבים להוציא אותו לגמרי

אני עוד בקשר עם האקס האחרון שלי, ונכון שזה קשה לעשות את זה, אבל לפעמים פשוט מושכים את הקץ בזמן ששתי הצדדים יודעים שזה כבר לא זה. אבל שזה נגמר, בהתחלה זה כואב, אחרי זה פשוט את מרגישה שיחרור עצום, ואת שמחה שעשית את המהלך הזה כי את ודעת שזה המהלך הנכון. ככה היה לי עם האקס שלי אחרי 3 שנים של זוגיות ביחד. היום 8 חודשים לאחר הפרידה, אני פשוט שמחה שעשינו את זה (וגם הוא) כי הרבה יותר טוב לנו לחוד, וכפי שאמרתי אנחנו באחלה קשר אחד עם השני

scene queen

New member
השאלה היא

אם זה מה שנכון לעשות. לפני שנה לקחנו הפסקה אחד מהשני,לחצי שנה. חלק מהזמן לא היינו בקשר בכלל ובחלק השני הינו מדברים והכל.לא יודעת,היה לי הרבה יותר קל פשוט לא להיות איתו בקשר. זה עוזר לי להתגבר,להבין שאני יכולה גם בלעדיו. מה גם שהוא די אמר לי לא מזמן שידידים אנחנו לא נהיה-זה או מערכת יחסים או כלום

nettus

New member
זה בחירה שלכם לאן לקחת את הפרידה

לנו גם הייתה פרידה של חודש שנה לפני הפרידה הסופית. אבל היה הבדל גדול אצנו הין שני הפרידות, הפרידה הראשונה הייתה מלווה בהמון מטענים וכעסים אחד כלפי השני, בעיקר כעסים שלי אליו. בפעם השניה והסופית שניפרדנו, ניפרדנו ממקום בלי כעס אלה אפשט ממקום שאין לזה עתיד יותר, ולכן אין לנו מה להיות ביחד יותר, ומכן שנינו לא מעוניינים לחזור אחד לשני אז אנחנו בקשר טוב אחד עם השני. האמת היא שניפרדנו אפילו סיימנו את זה סקס פרידה, סרט וגלידה, וזה נמשך כל הסופ"ש עד שבאמת להלכתי, ואז שבאמת עזבתי, חזרתי למכללה שם חברות שלי עודדו אותי. תראי אני לא יודעת איך זה יהיה אצלכם, ואני יודעת שהסיפור שלי די יוצא מן הכלל. לא היה לי אף קשר חוץ מזה שנשארנו בקשר, ופה זה קרה מהסיבות שכתבתי למעלה. ולהישאר איתו רק כי את לא רוצה לנתק איתו קשר לגמרי זה לא תירוץ. אני פרחתי רק אחרי שניפרדתי ממנו, פיתאום התחלתי לחזור לעצמי. והאמת אתמול סוג של יצאתי לחגוג 8 חודשי רווקות. אבל אני יגיד לך את ככה, עם את עוד לא הגעת לנקודה שאת לא יכולה לעזוב אותו, כנראה את עוד לא צריכה לעזוב אותו, זה יקרה מתי שזה אמור לקרות.

The Blue Fairy

New member
אין לי כל כך עצות

אני חושבת מה אני הייתי עושה במקרה כזה אני מניחה שקודם כל חושבת על מה הסיבות שאני לא רוצה להיות במערכת היחסים הזו יותר ואם הן פתירות אם הן לא פתירות ובאמת יש החלטה לסיים את זה אז..פשוט לסיים את זה אני דווקא לא חושבת כמו נטע, אני חושבת שעם נתק מוחלט לשניכם יהיה קל יותר יותר להמשיך הלאה ולהתגבר על זה

nettus

New member
אני אמרתי שכל מקרה לגופו

ושהם יחליטו מה נכון להם

svety

New member
אל תתיחסי לזה כאל זריקה לפח,

או בזבוז זמן, או וואטאבר. אני לא אוהבת את הגישה הזו. הרי אהבת אותו, והיה לך טוב איתו, ולמדת על עצמך ועל זוגיות ועל העולם... אז זו לא "זריקה לפח". אני לא מאמינה שאת חייבת להוציא אותו מהחיים שלך לגמרי. אין חוקים בדברים האלו. לטעמי, הכי חשוב זה לשים את הדברים על השולחן. גם אם כבר החלטת סופית ומבחינתך אין אפשרות אחרת - לדבר על זה, להציג את העובדות כמו שהן. ואם את מרגישה שהכי נכון זה לחתוך לחלוטין, לא להשאר ידידים ולא כלום - אז כמו פלסטר. להוריד מהר, אחרת זה יכאב יותר. לא להתנתק בהדרגה אלא ב"בום". יכולה להגיד לך שאחד החברים הכי טובים שלי הוא המיתולוגי שלי, ועוד חבר טוב הוא גם אקס. ודווקא עם האקס האחרון, שגרתי איתו שנתיים וחצי, אני בכלל לא בקשר. כל מקרה לגופו.

Maldini Girl

New member
אני לא חושבת שאת צריכה לראות את זה

כ"לזרוק לפח". גם אני והאקס נפרדנו אחרי 3 שנים. כאב, בכיתי, היה קשה. ומפה לשם יצאתי מחוזקת וממקום שונה לגמרי. זה לא לזרוק לפח, יקירה, זה פשוט להמשיך הלאה.

EVE Lights

New member
כשמבינים שאהבה לא מספיקה

ושמגיע לך יותר, ממשיכים הלאה בלי לחשוב פעמיים. הבעיה מתחילה כשדווקא הצד שנפרד (אני) לא מניח לצד שנפרדו ממנו להחלים בשקט...

scene queen

New member
זהו.חתכתי.

ומצד אחד אני מרגישה שכואב לי,ורע לי. ומצד שני,צד הרבה יותר גדול-אני מרגישה הקלה. אני מרגישה שירדה לי אבן מהלב. והוא בנאדם מדהים ואני מקנא בבחורה שתהיה איתו אבל זאת לא אני,ואני לא בשבילו. טוב לי עם החופש הזה שנפל עליי. ובתכלס? אני לא באמת חושבת שאי פעם נחזור להיות בקשר.

למעלה