איך חובשים כאב?

ענתי44

New member
איך חובשים כאב?

דווקא היו לי יומיים מקסימים. את רוב היום אתמול ביליתי בבית במחיצת ידיד נפש.אמא היתה צלולה ורגועה. בערב אמא ואני ישבנו ביחד וראינו כדורגל ופיצחתי לה ולי פיסטוקים. גם הבוקר היה דבש.ואני החלטתי לחייך אל העולם. בדרך מהלישכה חזרתי ברגל, אבל הפעם שלא כהרגלי לא הלכתי מהר אלא צעדתי בנחת.מתענגת על הנוף והנוף האנושי. מרוצה מהחיים.למעט מהשיעול הנורא אמא היתה בסדר. עד לפני כשעה+. זה התחיל שיצא לה פיפי על כל הסלון.אני בנוןשלנטיות הגבתי ברגיעה ואמרתי לה שזה כלום וקצת מים וסבון וכלום לא קרה. לקחתי אותה להחליף בגדים. כשהורדנו את המכנסיים הרטובות גיליתי ברגל פצע מדמם.אין לי מושג איך. הוא לא היה חדש כבר טיפלתי באותו מקום. אולי גירדה עד זוב דם.חבשתי את הפצע לאחר שעצרתי את הדימום, ניקיתי את הטוסיק אבל לא יודעת כיצד מוחקים עלבון? בטח לא באקונומיקה. איך חובשים כאב. את הכאב, שנשקף בעיניה.כאב של השפלה על שיצא לה. השפלה על היותה תלוייה בי.איך מוחקים את הכאב הזה שקורע את לבבי לגזרים?????? לוחצים על מקש Delete ????? אז חיבקתי חיבקתי חזק...

לענתי , החיבוק שלך הוא התשובה

בוקר טוב ענתי. טוב לקרוא שהיו לך ימים נחמדים וקצת רגיעה היא מקום לצבור אנרגיות להמשך. לך ולי ברור שאצל אמא ימשיכו לקרות הדברים שלא נעימים לה ולך, אך האופן בו את מקבלת זאת, הרגישות והכי חשוב ההבנה שהיא כל כך סובלת מהעובדה שהיא הפכה להיות "התינוקת" שלך. כפי שאת אומרת העיניים מביעות הכל וטוב שאמא שלך מביעה זאת ועדיין מודעת למה שקורה. היא גם נהנית מהחיבוקים והנשיקות שלך ומהדאגה והמסירות וזה מה שחשוב. "היא יודעת שיש לה את כל האהבה שבעולם". את זה אל תשכחי. לאחר כמה דקות היא תשכח את מה שקרה והעיניים יהיו שוב שמחות מאחר ואת נמצאת לידה עם "טונות" של אהבה. אצל בעלי אני רואה את המבטים , ללא מילים על כך שהוא תלוי בי להסעות , לדעת מה קורה עם הילדים ובכלל. אני מנסה לשכנע אותו עכשיו לפגוש את עופרה לקראת פתיחת קבוצת התמיכה בתל אביב. נקווה שזה יצליח והיא תצליח לשכנע אותו להצטרף. שיהיה לכן יום טוב, טובה

ענתי44

New member
אולי שעופרה תבוא אליכם

ותגידי לו שזו חברה שלך חדשה שמבינה בבעייה שלו ושכדאי לשמוע ממנה מה צריך לעשות כדי שהוא ירגיש יותר טוב.טובה אני יודעת שאת אדם ישר והתרחקת מדבר שקר ולכן קשה לך לשקר ושאת מרגישה בוגדת בבעלך. אבל אין ברירה! אני בטוחה שאחרי שיגיע לפגישה הוא יהנה ממנה. ראיתי במפגש הראשון את חמו של גרשון וחברו מהקבוצה. שני אנשים מקסימים ושובי לב, והיחסים ביניהם . בעלך יקבל שם במה לדבר על מה שעובר עליו, כלים וחברים במצבו. שווה לשכנע אותו ואפילו לנסות לכפות עליו. ובאשר לדברייך על אמא את צודקת, די מהר היא שוכחת והברק חוזר לעיניים.מספיק שאחמם את הכותונת שלה לפני השינה ואניח אותה על פניה כדי שתחוש בחום והיא כולה זורחת. ביום ראשון בא אלי ידיד, שאמא לא הספיקה להכיר כשהיתה בריאה היא שוחחה איתו בטלפון. וחידשנו קשר אחרי כמה שנים.כשהיא נכנסה וראתה אותו היא סירבה ללכת לשירותים ואמרה " רגע קודם אני צריכה לדעת מי זה?" היא חייכה אליו וחשבה שהיא מכירה לפי השם ( כמובן שהתבלבלה בינו ובין מישהו אחר) וכשהלך ושאלתי כעבור מספר דקות חוות דעתה לא זכרה שהיה מישהו בכלל. אמרתי פעם כמה סיטואציות מצחיקות מזמן לנו האלצהיימר?

ענתי יקרה

תודה על העצה. דיברתי עם עופרה ואני מקווה שניסע אליה לנס ציונה בעוד כשבוע וחצי. אני עובדת עליו שהוא ייפגש רק איתה תחילה ואני מקווה כשיגיע היום שלא יעשה לי קונצים. אני שמחה לשמוע שאמא שלך מתעניינת ומגיבה לאנשים חדשים. זה כנראה טוב בשבילה. אני מאחלת לה ולך שיהיו לכן ימים נפלאים. בסוף לא קבעתי לבית אריאלה היום. שיהיה לך נחמד בסדנא. יום טוב ,טובה

ענתי44

New member
איזה נהדרת עופרה מחזיקה אצבעות

אני כל כך מקווה שיסכים לפגוש אותה.

zs1957

New member
בהצלחה בפגישה עם עופרה.

אני מבינה שלא תגיעי לקבוצת תיכה של העמותה ביום שני בהרצליה. עדכני אותי מה קורה? שבוע טוב, זהבה שחם

למעלה