איך חוגגים את החג? יש פה עוד קוראים וכותבים? איך אתם מעבירים את חג הפסח? עובדים? נופשים? אוכלים?
K kriz New member 16/4/14 #1 איך חוגגים את החג? יש פה עוד קוראים וכותבים? איך אתם מעבירים את חג הפסח? עובדים? נופשים? אוכלים?
ר רוזי וקיידי New member 20/4/14 #2 חג שמח!!! הספקתי לנקות את המרפס (מצאתי יורים שלי מכיתה ב' אז אולי הגיע הזמן...)... מבלה עם הבן דוד שהגיע מחול ועם המשפחה... סיימתי סמנריון של הלימודים.. אהה.... ואכלת הרבה מה את עושה בחג?..
חג שמח!!! הספקתי לנקות את המרפס (מצאתי יורים שלי מכיתה ב' אז אולי הגיע הזמן...)... מבלה עם הבן דוד שהגיע מחול ועם המשפחה... סיימתי סמנריון של הלימודים.. אהה.... ואכלת הרבה מה את עושה בחג?..
K kriz New member 21/4/14 #3 אני הייתי בעיקר בבית עם הילדים בעלי עבד חצי יום כך שלצאת איתם לבילוי מחוץ לבית לא ממש התאפשר לי. בשבת טיילנו בנמל. אתמול סרט עם הגדולה. והיום נראה - כרגע הגדולה עם חום בעיקר אכלתי בחג
אני הייתי בעיקר בבית עם הילדים בעלי עבד חצי יום כך שלצאת איתם לבילוי מחוץ לבית לא ממש התאפשר לי. בשבת טיילנו בנמל. אתמול סרט עם הגדולה. והיום נראה - כרגע הגדולה עם חום בעיקר אכלתי בחג