איך חוזרים לשגרה

איך חוזרים לשגרה../images/Emo35.gif

גולשי תפוז מוזמנים למפגש המנוהל על ידי ת.ל.מ. פסיכולוגים. המפגש לגולשי תפוז, ללא תשלום. יש להירשם מראש בכתובת [email protected]
המלחמה השפיעה על חיי כולנו, הרצף שבשגרה שובש. הילדים לרוב נפגעים יותר, אך גם גמישים יותר בהחלמתם. אנו מזמינים אתכם, ההורים, למפגש שיתקיים ביום ג´ 22.8.06 בין השעות .17.30-19.30 במפגש נדון בדרכים בהן נוכל להעצים את דרכי ההתמודדות של ילדינו לקראת חזרתם לתפקוד תקין, נציג ידע רלבנטי ונהיה פתוחים לשאלות מן הקהל. המנחות: דליה וולגיל , פסיכולוגית קלינית ורבקה יצחק עו"ס M.A ופסיכותרפיסטית, בעלות נסיון רב בעבודה עם הורים וילדים. ההשתתפות ללא תשלום בהרשמה מראש במייל: [email protected] לפרטים ת.ל.מ אורנים (ק.טבעון) טל. 04-9835373, 04-9831135 WWW.TELEM.ORG.IL

הוד11

New member
../images/Emo207.gif פינת שירי השבוע חוזרת!!!

אחרי היעדרות ממושכת יש לומר
שירי השבוע שלכם של טיפקס
שירי השבוע שלכם לא של טיפקס |ספר אלבום השבוע שלכם

הוד11

New member
אני

שירי השבוע שלכם של טיפקס- כל יום אנ כמעט, ג'וני מאר שירי השבוע שלכם לא של טיפקס- אהוד בנאי- מהרי נא, בלוז כנעני, עיר מקלט, עלמתי האירלנדית, רחוב האגס 1 טמפל אוף דה דוג- CALL ME ADOG, RICH DOWN,TUMES OF TROBLLE פרל ג'אם- INDIFFRENCE, GO, ONCE,NOT FOR YOU אלבום השבוע שלכם- TEMPLE OF THE DOG

הוד11

New member
אנשים איפה אתם????????

מאז שחזרתי הפורום דומם אפילו משותק. מה הפשקתם להיכנס? אני מנסה להחיות פה אבל אתם לא עוזרים לי אז בבקשה חבר'ה הפגנתפם לאורך הזמן כושר עמידות גבוהה והחזקנו את הפורום הזה בחיים אני לא רוצה שהפורום הזה יהיה ז"ל. אז להיכנס לפתוח דיונים ולהשתתף בפינות ולא להפסיק להפציץ את הפורום בהודעות, אסור ליהיות שאננים, פורומים יותר גדולים נפלו כבר

אני הייתי בחו"ל ../images/Emo13.gif

שיר-של טיפקס: אם יפול גורלע לא של טיפקס: ביג סיטי לייף-מטפיקס

הוד11

New member
ואי אחלה

בטיול ברמצווה עשיתי הולנד צרפת הייתי בפארק צימרים ענק בהולנד ששליש ממנו היו אז ישראלים. היה בלתי נשכח, חוויה של פעם בחיים

הטיול בר מצווה שלי בצרפת

התחיל יומיים אחרי ה"תאומים", מיותר לציין שביורודיסני סיימתי את כל המתקנים באיזה כמה שעות...

עומרקה

New member
../images/Emo10.gif

: סתם אחרים: שירי דיכאון בעיקר ו I Don't Want To Miss A Thing של אירוסמית' וחולמת של דין דין אביב ומוש בן ארי

eliadmo

New member
אני

שיר השבוע של טיפקס- לא של טיפקס במקור אבל "מאמי" מכלבים לא נובחים בירוק שיר השבוע לא של טיפקס- Fall Out Boy - Sugar We're Going Down אלבום השבוע- כלבים לא נובחים בירוק. השבוע החלטתי לשמוע אותו אחרי כמה שנים טובות ונהנתי מכל רגע.

הוד11

New member
הביצוע של טיפקס למאמי יותר טוב

מהמקור בהרבה אחד האהובים עלי שלהם

למעלה