איך "חטפתי" על הראש

איך "חטפתי" על הראש../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

אתמול סבתא של בעלי באה לבקר אותנו, היא לקחה את מיכל על הידיים והאפרוחית התחילה לבכות ולזרוק את עצמה, בקיצור סקנדל שלם! אז התחילה השטיפה, למה הילדה מתנהגת ככה? "הכל בגלל שאתם לא באים" ( נו מה לעשות אנשים עובדים...)ועוד ועוד... אני מצד אחד שמחה שהאפרוחית רוצה רק את אמא, מצד שני אני בטוחה שסבתא נעלבה. מה עושים?

קודם כל תרגעי. גם אצלנו זה ככה.

דפנה לא נוהגת להתרחק מי יודע מה מהידיים שלי או של אבא שלה. אפילו הסבתות שמכירות אותה היטב ורואות אותה חמותי פעמיים בשבוע ואמא שלי אחת לשלושה שבועות מקבלות את ההתנהגות הזו שלה. כמובן שיש הערות תתעלמי. ובקשר לזה שהיא נעלבה - תסבירי לה שאין מה להעלב מתינוקת. הילדה לא מכירה אותה ואם היא רוצה שהילדה תכיר אותה שתבוא היא אליכם יותר אם לכם קשה להגיע אליה כי יען אתם אנשים עובדים. בהצלחה.

אין מה לעשות

ילדים בגיל הזה קשורים באופן טבעי יותר להוריהם, ולצערנו אין בהם נימוס מינימלי (או לחילופין- צביעות) כדי להתנהג יפה לאנשים שהם לא מכירים. מבוגרים אמורים להבין את זה ולא להתרעם כשילד לא רוצה שהם יתנפלו עליו. תתעלמי!!!

באים יותר....

כן, זה נשמע דבילי להציע את זה, אבל אני רואה איך זה אצלינו - מכל הנינים, סבא שלי הכי משוגע על תומר, בגלל שהוא רואה אותו פעם בשבוע - גם אם למעט זמן - ובגלל שתומר מכיר אותו וקרא לו "בבה", הוא נורא נורא מבסוט וזה עושה אותו פשוט מאושר! ואני מדברת איתך על אדם בן 87, חולה, שעבר בשנתיים האחרונות כאלה טרגדיות.... נורא כיף לי לראות אותו מחייך, ונורא כיף לי שהוא שמח, אז אני משתדלת לבוא אליו עם תומר כדי לשמח אותו. ושאר הנינים? אנטיפטיים קטנים, שאפילו לא רוצים לתת לסבא נשיקה כשהם באים פעם במאה שנה. אז בחגים כל הנינים מקבלים 50 ש"ח מתנה, ותומר מקבל 100... חיחיחי....

popo11

New member
../images/Emo104.gif אם זו לא החמות, זו אמא שלה!

נהדר. עצותי להיום : 1. תתעלמי. שתבוא יותר לבקר זה לא יקרה. 2. זה האופי של הילדה. לא מתמסרת בקלות. 3. יש עוד דרכים לשחק איתה חוץ מלקחת אותה על הידים. שתלמד. 4. תתעלמי שוב.
לקטנה. היא יודעת מה טוב בשבילה. סיון

שום דבר.

מסבירים שזה הגיל, וזה עובר. מי שמספיק רגיש או טפש להיעלב מאפרוחית, שיבושם לו. לי יש בעיה אחרת- גלי נפרדת רע מאוד. מעולם חוץ ממני. עלי היא סומכת שאחזור הכי מהר שאני יכולה. על זה אני גאה בה. אבל היא נפרדת רע מסבתא וסבא, מדודה שירה ודוד ליאור, מהשכנה והבת שלה, מהשכנה שהיא לא מכירה שבאה לבקש משהו, מהבחור התאילנדי שסחב לנו את הקניות לאוטו, והשתובב איתה בשפתו. מ כ ו ל ם . מה עושים?

למעלה