איך חלום צלול נגמר?

^nurv^

New member
איך חלום צלול נגמר?

הרי חלומות רגילים נגמרים ופשוט עוברים לחלום הבא או שפשוט הם נגמרים כשמתעוררים. אז אם אתה שולט בחלום, אתה גם קובע מתי הוא יגמר? כי הרי אם לא תרצה שהוא יגמר...אז אתה יכול לישון לנצח (או לפחות עד שמעירים אותך)... או שפשוט גם הוא נגמר בפתאומיות, כמו חלומות רגילים?

אני לא מתמצה בזה אבל...

לפי ידיעתי בחלום צלול אתה מודע שזה חלום,אז תוכל להפסיק את החלום מתי שבא לך. עדיין לא היה לי חלום צלול ואני מקווה שיהיה לי בקרוב,אבל כשיהיה לך חלום צלול אם תתרגש יותר מידי אז תתעורר,או שתתעורר מכל מיני מצבים דומים כאלה.

Panther

New member
כמה אפשרויות

1. לפעמים המוח לא ערני מספיק ופשוט הכל מתחיל להיות מעורפל וממשיכים לישון. 2. לפעמים אחרי ההתערפלות מתעוררים. 3. אפשרות נפוצה יותר היא שהחלום הצלול נגמר בגלל התרגשות, שגורמת להתעוררות. 4. ולפעמים בדיוק מצלצל הטלפון :)

הופך לחלום רגיל

אצלי ברוב המקרים הופך החלום הצלול לחלום רגיל, לאחר שקשב החלימה שלי מותש. מתרחשת מעין התערפלות - ואני פשוט נזרק אל תוך שינה רגילה. בהתחלה זה היה קורה לי אחרי כמה שניות, אבל עם הזמן קשב החלימה שלי התחזק והיום אני לפעמים יוזם בעצמי חזרה לשינה רגילה או פשוט התעוררות.

Variety

New member
תגובה.

היי, יש כמה צורות שהם נגמרים. כשהיה לי חלום צלול, פתאום הרגשתי עייפות ממש ממש כבדה, לא יכולתי להחזיק את העיניים (החלומיות) פקוחות והייתי חייב חייב לישון. בחלום צלול אחר, הכל נעשה מטושטש-אפור ואז התחלתי לראות את החדר שלי. נלחמתי בזה, ופתאום ראיתי שוב את החלום, במעבר מדהים בין מציאות לחלום. וככה עברתי ממציאות לחלום, וזה היה ממש נחמד. בחלום צלול אחר, פשוט שחכתי שאני חולם, והמשכתי להיות בחלום בצורה לא צלולה. Variety-

Variety

New member
זאת בקשר לפורומים או לשינה?

אני עכשיו הולך לצ`ט, אז תבואי, טוב? Variety-

למעלה