איך חרבה חעלם ?

איך חרבה חעלם ?

בוקר אחד, כשחצקל השמש היה סובב בין דלתות העיר לאסוף צדקה לצורך הכנסת כלה מצא באחת החצרות שק ישן מבצבץ מערימת קש. כשפתח את השק מצא בו כתבים עתיקים היו אלו דפים שכתב הגוילם הקדוש את חלומותיו הנוראים. חצקל הביא את הדפים לאדמור שליט"א שנתמלא רגשות קוידש והכריז שכל חלומותיו של הגוילם היו על ידי מלאכים קדושים ומצווה גדולה ללמוד בהם ולקיים כל דבריו. הוא הזהיר את העוילם שלא יפקפקו בחלומות הגוילם כי מצא שם חלום נורא שהודיעו מלאכים לגוילם שאם לא יאמינו בני העיר לחלומותיו תחרב כל העיר רח"ל וכבוד הגאב"ד זצוק"ל היה אז בנאות דשא לצורך בריאות גופו, וכשחזר וראה את בני העיר נוהגים מנהגים חדשים ולומדים את חלומות הגוילם כעס מאד והכריז שהספר פסול ומשוקץ כי מכוחות הטומאה היו החלומות. ועל ידי זה נעשה מחלוקות ומהומות והכאות מסירות ושריפות עד שחרבה העיר כליל. ומכאן ראיה שכל חלומות הגוילם אמיתיות. כי נתקיימה נבואתו. ובאמת זה משל עמוק לכל דברי ימות עולם שכמה וכמה מלחמות נעשו על דברי חלומות כאלו על דא ודאי קא בכינא

סוג ב

New member
בחלום שלי

אני אלוהים. ו... אין פשע, אין רשע אין אלימות, אין אטימות אין מלחמות, אין אסונות אין פילוג, אין עילוג אין סוטים ואין סמים.

moshe010

New member
והעיקר שכחת

כל האנשים בעולם נהנים כל הזמן (נצח) כמו בזמן האורגזמה הכי חזקה/.הראשונה שלהם למה לא? הרי האלהים הינו כל יכול, ואני מפרגן את ההנאה ההיא לכווולם

moshe010

New member
למה לא

אני לא העליתי את הנושא אבל אם כבר אין פשע ופילוג וכו' אז די משעמם אז למה לא לפרגן איזהו הנאה לאנשות אם את מעדיפה שוקלד או מנה עוף טובה לא אתנגד

סוג ב

New member
כתבתי רק דברים שלילים

בנבואה הבאה שלי, אוסיף דברים חיובים שאעשה בתור האל.

לדעתי אלהים פשוט לא מפרגן

הוא ראה כבר הכל שמע הכל אין לו לאן להתקדם, הרי הוא אלהים, לא? אז הוא מתעסק בלהציק לנו.

למעלה