איך יהיה האלבום השלישי לדעתכם?

בוקי ש

New member
איך יהיה האלבום השלישי לדעתכם?

איך לדעתכם יהיה האלבום השלישי של קולדפליי? אפל יותר לאור המצב הקשה בעולם והנטיה של הלהקה להיות פעילים בענינים פוליטיים? פוליטי מחאתי? או אולי מרגש וחינני לאור ההריון והחתונה של כריס וגווינית'ו? מישהו חושב שאולי האלבום השלישי יהיה מופתי ומרענן לאחר שניים טובים מאוד, בסגנון האלבום השלישי של רדיוהד? או שמה זה יהיה אלבום שלישי שלא מחדש יותר מדי וירכב על ההצלחה של קודמיו, בסגנון השלישי של מיוז? NP - The Divine Comedy - Eye of the needle - NP

oh-da

New member
רק זה חסר להם

להפוך ללהקת מחאה

edlessme

New member
מה רע?

לא כל להקת מחאה היא חבורה של אנשים מכורים לדיסטורשן סטייל אודיוסלייב, רייג' או כל להקות הפאנק של ימינו...

oh-da

New member
מי דיבר על זה?

מדונה הפכה לזמרת מחאה למשל בכל אופן, להקה שיש לה מה להגיד תגיד את זה יש לה שיר מחאה? בכיף אני לא הייתי רוצה לראות להקה מסחרית שמנצלת את המעמד שלה פתאום ללהפוך ללהקת מחאה, להשפיע על צעירים באידואולוגיות לא מגובשות. ורייג' זה לא רק פאנק.

edlessme

New member
לא אני...

אתה אמרת שרק חסר להם שהם יהפכו ללהקת מחאה... מדונה לא הפכה לזמרת מחאה... אני חושב שהיא פשוט רק התבגרה קצת והבינה קצת יותר את העולם שלה... אבל המחאה שלה נתולת עומק, נטולת מסר... ורייג' זה באמת לא פאנק... ולא זכור לי שאמרתי לרגע אחרת..

Drorrrrrr

New member
באלבום האחרון הם כתבו טקסטים

מדהימים בלי לגעת בעניינים פוליטיים, וסגנון המוסיקלי היה בדיוק לטעמי: רוק מלנכולי. אני יכולל קוות שהסגנון ישאר אותו סגנון אבל אולי שהמחאה תגבר, לא הרבה, קצת.

המממ

New member
אההה... פוליטיק?

לא פוליטי במתכוון, אבל קצת זז בכיוון... חוצמיזה שכמובן כריס מרטין החליט להיות המצפון של העולם ולפתוח את הפה יחד עם עוד אמנים נגד המלחמה בעירק. כל אחד ודעותיו הוא, כמובן... אבל פוליטיות יתר לפעמים מפחידה אותי. ולמה היא מפחידה אותי? (אני יודעת שלא אכפת לכם, אבל תקראו בכל זאת) מכיוון שאולי באיזשהו רגע הם יחליטו שהם מאוד בעד מטרה פוליטית כלשהי, וגם ירצו לתרום לה מזמנם וכספם. ואולי המטרה הזאת תהיה מנוגדת לכל מה שאני חושבת ומאמינה בו. אבל מה, אני אממן אותה ע"י קניית הדיסקים שלהם. בעצם אני אשלם על משהו שאני מתנגדת לו. ואת זה אני לא רוצה לעשות. ואתם? מישהו פה כתב שמי שמעריץ את הלהקה צריך לעשות זאת בטוב וברע. אז זהו, שלא. הם בסך הכל להקה, בני אדם, שעושים מוזיקה יפה. ואם מחר הם יהפכו למושיק עפיה אני עדיין אצטרך לאהוב אותם? לא. שלא תבינו, חלילה, לא נכון- אני מאוד אוהבת את המוזיקה של להקת קולדפליי. אבל לכל דבר יש גבול. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

Drorrrrrr

New member
אני גם לא חושב שצריכה להיות

"הערצה עיוורת". אבל אם הם יוציאו שיר אחד שלא לטעמי אני חושב שאני עדיין אלך לקנות את הדיסק. בכל זאת, הסגנון אמנם משתנה, אבל הקונספט אותו קונספט.

NIR Y

New member
אין לי מושג איך הוא יהיה..

ואני לא חושב שאפשר לדעת אפשר רק לקוות לטוב ותגידו יודעים פחות או יותר מתי הוא יצא ??

Raz male

New member
חברים, אני לא מבין את הפחד הזה.

אם אתם מעריצים להקה אז זה לטוב ולרע. ואז בעצם לא יכול ליהיות רע. מישהו כאן יכול לתת דוגמא לאומן שאת הדיסק הראשון שלו הוא אהב ואת השני לא?

דיתוּש

New member
שני דברים

1. אני לא מעריצה להקות. אני אוהבת שירים. אני אוהבת את הלהקה הזו במיוחד כי יש פשוט הרבה שירים שלהם שאני מאוד אוהבת. אין הרבה להקות שאני יכולה לומר עליהן "וואו איזו להקה טובה". 2. יש הרבה. יש כמה אלבומים של Aerosmith שאני מאוד לא אוהבת ומעדיפה להשאיר אותם שיעלו אבק, ויש להם כמה אלבומים שאני ממש אוהבת את השירים בהם ויכולה להקשיב להם שוב... ושוב... ושוב...

NIR Y

New member
זה פשוט מאד

אני אוהב ומעריץ אותם בגלל המוזיקה הטובה שהם עושים, אם הם לא יעשו מוזיקה טובה אני לא יעריץ אותם. פשוט לא ?

דן50

New member
מיוז

אם אתה חושב שאלבומם השלישי של מיוז רק רוכב על הצלחות הקודמים, כנראה שלא שמעת אותו מספיק. אלבום מצוין בפני עצמו, ובעיני משתווה ברמתו לשני.

למעלה