איך יודעים או מרגישים - אהבה ?

מייפלס

New member
איך יודעים או מרגישים - אהבה ?

וכמובן - הסבר :

אתם כבר יודעים שגדלתי בבית עם אלימות במשפחה מאמא .
היא אהבה ודאגה ועדיין ...
אבל זה התבטא בהשפלות , קללות והעלבות וכמובן מכות .

אבא ז"ל כמה שהייתי קשורה אליו - אף פעם לא חיבק וליטף ... זכורה לי פעם , שהייתי קטנה , שהוא סטר לי מרוב דאגה ופחד לשלומי , ואז התנצל כי זו לא הייתה אשמתי כלל ... את אהבתו אני הרגשתי וידעתי שהוא הכי אוהב אותי בחוש .

בעלי שאוטוטו כבר הופך להיות גרושי ... אתם יודעים מה הוא עשה ... כבר סיפרתי כאן ואני לא רוצה לחזור על הסיפור .
אני רואה שהוא עדיין קשור אלי , בפגישה הלפני אחרונה הוא בכה ומתוך זה ראיתי עוצמת רגשות שנראית לי כנה ...

אחותי הקטנה שהייתי בקשר טוב הרבה יותר מאשר עם אחותי הגדולה , בגדה בי באמון בצורה שלא נראה לי שאוכל לסלוח ולשכוח את המעשים שלה ולבטוח בה ולהאמין לה שוב ... היא עברה את כל הגבולות האפשריים שלי מעבר למה שאוכל לשאת ולהבין ולקבל ולהמשיך ( כאילו ) חלק על המעשים שלה .

היצורים היחידים שידעתי ללא עוררין שהם אוהבים אותי אלו הכלבים שהיו לי , במיוחד האחרונה שהסכמתי שתימסר .
היה לי איתה קשר מדהים ... שאני לא יכולה לדעת אם הוא היה מדהים יותר ממה שהיה יכול להיות אולי עם כלבה שלצערי היא מתה צעירה מהרעלה ככה שזה לא יתפתח הקשר ...

איך יודעים שאנשים אוהבים אותך באמת ???!!!

atlantis13

New member
אהבה ההיא מאוד מוחשית..

איך מחבקים אדם אהוב?
איך משוחחים עם מישהו בעבודה ואתם מחייכים ביחד?

איך לראות סרט עם חברים או לבלות איתם תמיד מחייכים?
(ואני לא מדבר על מסיבות ולחייך אחרי ששתיתי קצת וכן הלאה.. )

אני מדבר על שיחה עם חברה קרובה.. עם חברים.. שמחה פשוטה.. זאת אהבה.. מה יש להגדיר פה? לא צריך גדרות כאן..

atlantis13

New member
אולי שתכירי את האנשים הנכונים..

תרגישי שמחה איתם - ללא סיבה מסויימת - ותרגישי טוב.. מחוברת יותר.. זאת ההתחלה לקשר אוהב.. בהצלחה..

atlantis13

New member
תמצאי חבר עם חתול/בעל חיים - ותרוויחי חבר .

אין צורך להצטער - פשוט להמשיך הלאה.. בהצלחה.

מייפלס

New member
צר לי לשמוע

רותי 11

New member
זה קורה כשאת מתחילה לאהוב את עצמך

וזאת לא קלישאה משום שרק אהבה יכולה לרפא
את הדברים ועושים את זה כשמתחילים לחשוב על
אהבה ללא תנאי ומבינים איך הדברים עובדים באמת
רק אז אפשר להשתחרר מהתניה ארצית ומהתניה
שאחרים צריכים לאהוב אותנו לפני שאנחנו אוהבים
את עצמנו

atlantis13

New member
יש עוד מלאהוב את עצמך..

כתבת :

" מהתניה ארצית ומהתניה
שאחרים צריכים לאהוב אותנו לפני שאנחנו אוהבים
את עצמנו"

התניה ארצית היא לימוד אינסופי - לכן הידע כאן הוא לפי מוכנותך ללמוד אותו.

אחרים לא צריכים לאהוב אותנו - הם צריכים להבין שיש אנשים שהם ישויות אוהבות ויש ישויות שהן רוע טהור - ויש כאלה שזקוקים לאהבה - כדי להינצל - ויש את אלו שיזייפו אהבה -כדי להטעותך.. והצד השני שולט יותר מהצד הראשון כרגע..

אנחנו צריכים לחזק את עצמנו - אך לא להתאהב בעצמנו - זה שקר הרוחניות - אנחנו צריכים לחזק את עצמנו - ולעזור לאנשים אחרים - אהבה תגיע לבד - לא צריך עוד מסרים אוהבים - צריך להתחיל לעשות ולעזור אחד לשני - זה אומר גם להתרחק מגורמים שקריים - כמו ספרי NEW AGE - ומסרים של"אהוב את עצמך ואז אהוב אדם אחר" - זה לא עובד ככה- ואם זה כן עובד ככה - זה כנראה שקר רוחני. "אהוב אותי עבור התניה" - "רפא את עצמך וקבל אהבה"

לא נראה לי.

atlantis13

New member
תעשי רשימה של דברים שאת רוצה להשיג..

ותעשי כל יום משהו בשביל להשיג את אחת המטרות שהצבת לעצמך.. יש לזכור שכל תהליך ושינוי לוקח זמן.. לאחר כמה זמן תרגישי סיפוק - כי יש לך לאן לשאוף ומה לעשות כדי להשיג מה שאת רוצה לשנות.. תרגישי הישג וגם קבלה עצמית - הצלחתי - ולא וויתרתי.. וזה תקף לגביי כל דבר בחיים.. מה דעתך?

למעלה