איך יודעים איזה NOC שייך ל A B או C?

aviad99

New member
איך יודעים איזה NOC שייך ל A B או C?

הגשנו כבר באפריל 2007 ואז לא ממש דובר על מקצועות בעדיפות מסויימת. חשבנו שמה שמופיע ברשימה יכול להיות מספיק כדי לפנות כ skilled worker אני בודק באתר של ההגירה ושם לא ברור לי איזה NOC שייך לאיזו קטגוריה.

כל המקצועות שמתחילים ב ספרה O

הם מקצועות ניהול והניסיון בהם מזכה. המקצועות האחרים הם A אם הספרה השנייה היא 1 והם מזכים המקצועות שהספרה שנייה שלהם היא 2 הם B וגם הם מזכים. מצועות שהספרה שלהם היא 3 הם ומעלה הם C או D ו ב99 אחוז של המקרים אינם מזכים. רשימה כללית לא מלאה של המקצועות המזכים במעמד של עובד מנוסה בהגירה גם אם אינם O A B נמצאת בקישור. אם לא מצאת את המקצוע שלך רשום אותו כאן ואני אמצא לך אותו, או אסייע לך ךהגדירו מחדש כמקצוע מזכה. (הכל בהנחה שיש לך דיפלומה של 13 שנות לימוד לפחות)

aviad99

New member
תודה.. ותוספת.

הגשנו את הבקשה על שמה של אשתי מכיוון שיש לה תואר וכשהיא המגיש הראשי הצלחנו לעבור את הנקודות. הגשנו על המקצועות הבאים: מטפלת באמנות - Art Therapist -3144 אחראית שירות לקוחות - 6216 - Customer Service Head שירות לקוחות - 1453 - Customer Service מזכירה - 1241 - Secretery אז לפי מה שאני מבין על שירות לקוחות לא ממש מקבלים. מה קורה אם זה רק חלק מהנסיון המקצועי וכל השאר הן כן מקצועות שמזכות? ועוד שאלה, שכבר שאלתי בעבר אבל הנושא עדיין מטריד אותנו.. הקרייריסט ביננו הוא אני. יש לי הרבה שנות עבודה בתחום התלת מימד, אנימציה ואפקטים מיוחדים. (NOC 5223 - הכי מתאים שמצאתי). בכללי תחום שיותר מוכר לקנדים. יש לי גם נסיון עבודה קנדי של מעל שנה (מה שהוסיף לנו 5 נק'). השאלה היא- האם נסיון העבודה שלי והתחום שלי מוסיף לסיכוי שלנו לקבל את הויזה אפילו שאני איננו המגיש הראשי? האם הם מתמקדים רק במגיש הראשי? או שמתחשבים גם בעיסוק של בן הזוג. פשוט במקרה של אשתי היא עוברת את הניקוד אבל אני בטוח שרצף מגוון של תחומים שונים לא ממש ירשים אותם.. תודה מראש ושנה טובה!

אין "התרשמות" או שיש ....

או שאין 67 נקודות וזה נספר בדיוק לפי הסימולציה. בן הזוג לא יכול לתרום נקודות שלא קיימות בסימולציה... אין כאן עניין של סיכויים והסתברות, התהליך הוא וודאי. אם יש 67 נקודות יש ויזה, איו 67 נקודות אין ויזה. חד חלק ואכזרי. אם אתם בתהליך רגיל כלומר הגשתם כבר את כל המסמכים כולל ציוני בחינה באנגלית ומסמכי תעסוקה וביו דאטה, אז צריך לחשב רק את המקצועות המוכרים, חבל שלא הגדרתם את העבודה בשירות לקוחות כעבודת מזכירות. עכשיו זה כניראה מאוחר. אם אתם במפושט, ממילא עד מועד ההגשה יהיו אני מקווה יותר שנות נסיון ואז אין בעיה. שיהיה בהצלחה.

aviad99

New member
אם אני מבין נכון..

אתה אומר בעצם שהם יורידו את שירות הלקוחות ואם תקופת העבודה הנותרת תהיה פחות מ-4 שנים אז זה מוריד לנו את כל הניקוד שמקבלים על נסיון בעבודה? אנחנו הגשנו באפריל 2007. עוד לא חזרו אלינו לשאר המסמכים.. אני לא חושב שיכולנו לכתוב מקצוע אחר מכיוון שכשמגישים את שאר המסמכים צריך להגיש מסמכים שמאשרים את תיאור המקצוע..

אבל מה הבעיה לקבל מסמך ממעסיק בנוסח שמבקשים?

מזכירת שירות לקוחות במקום נציגת שירות לקוחות? הרי המטלות זהות....מענה לפניות, רישום הזמנות, וטיפול ב.... בכל מקרה יורידו לכם רק את התקופה של השירות לקוחות, אם מלבד זה יש ב 10 שנים האחרונות כמה שנים מהנוקים המזכים הם נחשבים במלואן. חוץ מזה אם הגשתם באפריל 2007 הם לא יגיעו אליכם לפני אפריל 2009 בינתיים היא תצבור עוד ניסיון (ב NOC מזכה אני מקווה) אז לא צריכה להיות בעיה.

aviad99

New member
חדשות טובות. (phew..)

עשיתי שוב את הטסט ובחרתי יותר משנתיים ופחות מ-3 וזה נתן לנו ניקוד 70. עם עבודה של מעל 4 שנים זה נותן 74.. אז נראה לי שאנחנו בסדר.. הטעות שעשינו היא שלא רשמנו את כל העבודות מכיוון שהיו יותר מדי עבודות ישנות מזדמנות ולא רצינו שזה יראה לא טוב. עכשיו שאני יודע שחלק מהעבודות לא מזכות בניקוד אז ברור שהיה צריך לרשום את הכל. האם יש מה לפנות אליהם בבקשה לתקן את הטופס? או שנחכה שיחזרו אלינו ב-2009.. מה שכבר כתבנו אני לא אתקן, אני מניח שזה יהיה מטופש להגיד "טעינו בהגדרה, זה בעצם אחראית שירות לקוחות.." אבל מה שלא כתבנו ואפשר לתקן נתקן. . למרות שבעצם אם יחזרו אלינו ב-2009 אז מה שהיה ב-97-98 כבר לא רלוונטי..

אתה מגיש ב 2009 ממילא טופס חדש

ויהיה בו ניסיון מעודכן...אני מניח תוכל לדרוש שייתייחסו ל 10 שנים אחרונות מיום שהגשת את הטופס הראשון, אבל אני מניח שעדיף לך שייקחו בחשבון את הניסיון היותר חדש. מה שאי אפשר לעשות הוא שיהיו סתירות....אם המכתב מהמעסיק ידבר במפורש על ניהול משמרת במרכז שירות שזהכניראה NOC מזכה תחליף את ה NOC ואם ישאלו תעיד שטעית בבחירת ה NOC . לדעתי לא ישאלו, אם מכתב המעסיק מתאים ל NOC מזכה והוא זה שיהיה כתוב בטופס החדש, אף אחד לא יבדוק את ההבדלים.....

mikki01

New member
Something does not make sens in your

story did you already Submitted your application ?

mikki01

New member
Your storry does not check up

you cannot submit you application with a list of professions and let them choose you have to submit your application with a profession description from th NOC and supporting documents you cannot submit an application with a list of possible professions and expect the immigration to pick the best for you your story does not check out

aviad99

New member
אתה טועה.

כשמגישים בקשה תחת מסלול SW שולחים רק את הטופס המפושט ללא מסמכים נוספים. בטופס בין השאר דורשים ממך לפרט את נסיון העבודה שלך ב-10 שנים האחרונות בצירוף ה NOC המתאים. אף אחד לא בא מהם בדרישה לבחור מקצוע. הם פשוט עוברים על המקצועות, אם צירוף המקצועות יוצא מקצועות שכן מזכים בנקודות אז זה כן נותן את הניקוד המתאים.

mikki01

New member
אני לא חושב שאני טועה

אבל מי אני בכלל, רק 5 שנים בקנדה

מיקי, יש תהליך חדש מספטמבר 2006

שבו לא מגישים שום מסמכים והוכחות יחד עם ה אפליקיישן. ומגישים את התיק המלא בערך שנתיים אחרי הבקשה הפורמלית הראשונה. ולכן יש מצב שהוא צודק.

המשך: אם יש במשך 10 שנים ניסיון שחלקו מזכה

וחלקו לא מזכה קצין ההגירה יספור רק את המזכים ולא יספור את הלא מזכים. זה לא שהוא "יבחר" הוא פשוט יכניס לחשוב רק את שנות הניסיון מאותם תפקידים שכן מזכים וישמיט מהחישוב את אלה שלא מזכים. יש אנשים שממשך 10 שנים עוברים 6 מקומות עבודה ותפקידים.....אז כמובן ייספרו רק אלה המזכים.

mikki01

New member
נכון אבל בכדי שהבקשה תתקבל

בסופו של דבר אתה צריך שיהיה לך מקצוע אחד שעל פיו אתה מגיש את את הבקשה שלך ועליו עומד מבחן הניקוד את רשויות ההגירה מעניין לדעת במה עסקת ב 10 השנים האחרונות שלך אבל הם בהחלט לא יעשו אנ דנ דינו בכדי "לאסוף" לך את מירב הנקודות. גם בתהליך המפושט כמו בתהליך הקודם בסופו של התהליך עליך להיות בעל מקצוע אחד שמופיע בקריטוריונים המזכים בהגירה בעל השכלה אקדמית ו 4 שנות נסיון במקצוע שלפיו אתה מגיש את הבקשה, קצין ההגירה אינו מבזבז את זמנו על "בחירת" הקומבינציות שמזכות אותך בניקוד המירבי חובת ההוככה היא על המועמד להגירה

זה לא נכון.

הם בדיוק יעשו בחינה של כל מה שדיווחת שעשית ב 10 שנים האחרונות, וכל עיסוק, שהוא בעל נוק מזכה, שיש לך הוכחה שעסקת בו יותר משנה ייחשב. לא סתם יש שם 4 שורות. אפשר לאסוף את הניסיון הזה מעד 4 מעסיקים שונים ו ב4 מקצועות NOC שונים. לא כתוב בשום מקום בהוראות שכל 4 שנות הניסיון צריכים לבוא ממעסיק אחד או ב NOC אחד. כל מה שכתוב הוא שהניסיון חייב להיות ב 10 השנים האחרונות, שה NOC חייב להיות בסיווג המתאים, ושחייבת להיות לפחות שנה שלמה אחת. אין הגבלה לNOC אחד בלבד. מהפרקטיקה אני יודע שאושרו תיקים של אנשים שהיגישו תיקים עם 4 מקצועות NOC שונים שכל אחד שנה אחת אצל מעסיק אחר.

mikki01

New member
סליחה אבל בקישור שאתה בעצמך נתת

לא כתוב בשום מקום שום דבר שאומר שהם "יאספו" את הנסיון שלך ממספר מקצועות שונים ו"ירכיבו" לך תיק עם מספר נקודות הרב ביותר נהפוך הוא, הם בפירוש מפרטים את טבלת הנסיון והנקודות שזה מקנה לפי שנים במקצוע יחיד בלבד. לדעתי ההליך כמו שאתה מתאר אותו הוא לא נכון, אתה בהחלט יכול להגיש את הבקשה עם מספר עבודות שונות לפי הנסיון שלך ב10 השנים שקדמו לבקשה אבל למבחן הנקודות בסופו של התהליך הם יקחו מקצוע אחד שבו יש לך את הנסיון הרלוונטי ולפיו הם יקבעו את מבחן הניקוד גם אני מכיר מספיק אנשים שהגישו לפי ההליך החדש (כולל משפחה קרובה) ועוקב אחרי ההליך שלהם. וזה לא נכון לטעון ש CIC "אוספים" נקודות מהבקשה שלך

mikki01

New member
בבדיקה שעשיתי באתר של CIC וכן בהסברים

על מילוי הטפסים בשיטה החדשה נראה על פניו שאפשר לקבל ניקוד מצירוף של מקצועות רק ואני מדגיש רק כאשר המקצועות הם במישרה חלקית לצורך צבירת המינימום הנידרש לשנת נסיון לקבלת מינימום הניקוד כאשר במדובר במקצועות במישרה מלאה אתה לא יכול לעשות את זה להלן הקטע: You must have one year of continuous full-time paid work experience or the equivalent in continuous part-time paid employment in one or more occupations. This continuous parttime employment could be made up of two part-time jobs held simultaneously, or of one part-time job held over the equivalent of one year of full-time employment.

aviad99

New member
ניחא.

לפי הבנת הנקרא שלי הם לא מתכוונים שזה רק משרה חלקית אלא או משרה מלאה או משרה חלקית אקויולנטית. (חצי משרה לשנה תהה שוות ערך לחצי שנה.) בכל אופן, לפי הבדיקה שעשיתי גם אם פחות מ-3 שנים אנחנו עוברים את הניקוד המינימלי לכן אני מעריך שיהיה בסדר..

למעלה