איך יודעים אם יש סיכוי שהילד יהיה עשיר?

התכונות המנבאות הטובות ביותר להצלחה בבגרות לא היו קשורות ללימודים באקדמיה, לקשרים או למוסר עבודה. במקום זאת, החוקרים מצאו כי התכונות שהבדילו את הילדים שהפכו למבוגרים מצליחים ביותר היו שליטה עצמית, משמעת ואינטליגנציה רגשית גבוהה.

lemner40

Well-known member

התכונות המנבאות הטובות ביותר להצלחה בבגרות לא היו קשורות ללימודים באקדמיה, לקשרים או למוסר עבודה. במקום זאת, החוקרים מצאו כי התכונות שהבדילו את הילדים שהפכו למבוגרים מצליחים ביותר היו שליטה עצמית, משמעת ואינטליגנציה רגשית גבוהה.

אז איפה טעו איתך ?
אני מבין שלך אין
שליטה עצמית, משמעת ואינטליגנציה רגשית גבוהה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

איך יודעים אם יש סיכוי שהילד יהיה עשיר?​

הסיכוי הכי טוב הוא אם ההורים היו עשירים לפניו ;)
אהבתי את איך שהם השתמשו באחת התמונות שאני עצמי אוהב לשים :)

אז זה איך שסבא שלי עשה את זה :)

אני שמח לדווח שגם אני עצמי ניחנתי בתכונות אלו :D

אני הולך להיות עשיר, עשיר, עשיר! 🤑🤑🤑

אני בעתיד:

bigstock-financial-summer-childhood-a-73871443-1.jpg

certified.woke

Well-known member

המאמר שהצגת מ- Walla Finance מכיל קישור אל תאור המחקר ב- American Scientist. אך גם התיחסות למשהו שפורסם ב- New York Post.

קראתי תחילה מה שכתוב ב- American Scientist מפני שנראה כמחקר ומפורט ביותר, אך לא מצאתי בו כלל איזכור של אינטליגנציה רגשית.
נזכרים שם perseverance ,conscientiousness ,self-discipline, self-control, אך לא אינטליגנציה רגשית או EQ.

אז פניתי אל המאמר ב- New York Post ונוכחתי לדעת כי המאמר ב- Walla הוא תרגום (מדויק לכאורה) של המאמר ב- New York Post.

נראה כי ב- Walla לא טרחו כלל לקרא את ה- American Scientist, אלא תרגמו מ- New York Post...

נערך לאחרונה ב:
המאמר שהצגת מ- Walla Finance מכיל קישור אל תאור המחקר ב- American Scientist. אך גם התיחסות למשהו שפורסם ב- New York Post.

קראתי תחילה מה שכתוב ב- American Scientist מפני שנראה כמחקר ומפורט ביותר, אך לא מצאתי בו כלל איזכור של אינטליגנציה רגשית.
נזכרים שם perseverance ,conscientiousness ,self-discipline, self-control, אך לא אינטליגנציה רגשית או EQ.

אז פניתי אל המאמר ב- New York Post ונוכחתי לדעת כי המאמר ב- Walla הוא תרגום (מדויק לכאורה) של המאמר ב- New York Post.

נראה כי ב- Walla לא טרחו כלל לקרא את ה- American Scientist, אלא תרגמו מ- New York Post...
מן הסתם התקציב שלהם כולל רק תרגום מאנגלית...

האינטלגנציה הרגשית שמדובר עליה כגורם לעושר היא כנראה שגיאה/שקר.

ומה שכתבת זה הנכון:

חריצות והתמדה במקום.

נערך לאחרונה ב:

Lucifer LightBringer

Well-known member
מן הסתם התקציב שלהם כולל רק תרגום מאנגלית...

האינטלגנציה הרגשית שמדובר עליה כגורם לעושר היא כנראה שגיאה/שקר.

ומה שכתבת זה הנכון:

חריצות והתמדה במקום.
אלה תנאים הכרחיים, אבל לא מספיקים.
אם אתה עשיר אז אתה בהכרח חרוץ ומתמיד.
אבל אם אתה חרוץ ומתמיד זה לא אומר בהכרח שתהיה עשיר.

לפעמים צריך יותר מזל משכל...

lemner40

Well-known member
אלה תנאים הכרחיים, אבל לא מספיקים.
אם אתה עשיר אז אתה בהכרח חרוץ ומתמיד.
אבל אם אתה חרוץ ומתמיד זה לא אומר בהכרח שתהיה עשיר.

לפעמים צריך יותר מזל משכל...
ממש לא
חלק גדול מהעשירים ירש את ההון שלהם
הם לא צריכים חריצות או התמדה
רק מזל

ממש לא
חלק גדול מהעשירים ירש את ההון שלהם
הם לא צריכים חריצות או התמדה
רק מזל
חלק קטן לא גדול,

אבל מה שנכון שהחלק הזה עולה בהתמדה.

במהפכת המידע/הטכנולוגיה צצו מלא עשירים חדשים כמו בזוס ובאפט

או עשירים(ההורים שלהם) שהפכו מגה עשירים כמו גייטס ומאסק.

אך עם הזמן אתה צודק שיותר קשה להיות עשיר וחלק היורשים עולה על חלק החדשים.

מעניין לי תתחת.
דבר על לשחוט את כל החזאים.
ממש תקרא לצאת לרחובות, למצוא אותם ולשחוט אותם.
שייקחו אחריות בדרך כלשהי, על כך שלא מזמן חזו מערכת עם שלגים בירושלים, ולא היה כלום.
ואתמול חזו גשמים ברוב הארץ, אבל עד עכשיו לא ראיתי כלום.

מעניין לי תתחת.
דבר על לשחוט את כל החזאים.
ממש תקרא לצאת לרחובות, למצוא אותם ולשחוט אותם.
שייקחו אחריות בדרך כלשהי, על כך שלא מזמן חזו מערכת עם שלגים בירושלים, ולא היה כלום.
ואתמול חזו גשמים ברוב הארץ, אבל עד עכשיו לא ראיתי כלום.
ניגמר החורף - מרץ...

למעלה