איך יודעים כולם על הסיבוב האירופי ?

orenharp

New member
איך יודעים כולם על הסיבוב האירופי ?

שלום לכולם, אכן כמו שהוזכר בפורומכם, אין שום אזכור ברשמי של דילן לגבי התאריכים או כל דבר אחר שקשור לסיבוב האירופי 2006. אז איך אנשים כבר מצהירים על תכנונים להופעות בווילס? אני אישית בזמן הזה באירלנד? יש? אין? אנא! תשובה!

Chocoholic

New member
האתר הרשמי

מעדכן רק לסיבוב ההופעות הקרוב, כלומר זה שעכשיו, אביב 2006. כאן אפשר למצוא גם את ההופעות של הסיבוב הבא; האתר הזה מתעדכן על פי ה venue שבו דילן יופיע וגם לפי החברה שמוכרת את הכרטיסים והסוכנות שאירגנה את המופע. לחלק מההופעות כבר החלה מכירת הכרטיסים.

orenharp

New member
רוב תודות

מעולה, חבל שההופעה בקורק כבר סגורה. אני באירנלד באותו זמן ככה שאני אסגור כבר עכשיו על קילקיני!!! דילן וגינס. לא רע, בכלל. תודה.

Chocoholic

New member
../images/Emo150.gif + ../images/Emo72.gif = ../images/Emo45.gif

אכן שילוב חביב. או במקרה שלך, דילן וקילקני

orenharp

New member
בלי קשר לדלעיל.. - לנגן קצת דילן!

שלום למי שיקרא וגם למי שלא. אני כבר כמה וכמה שנים עם להקה שלמה אבל בעיקר בזוג עם גיטריסט נוסף חבר יקר עושים המון חומרים שכוללים פולק רוק הרבה הרבה דילן, ג'ון לי הוקר, דורז, ועוד אמני בלוז שסביר להניח שרובכם לא תכירו כי פשוט אף אחד לא מכיר. עקב עזיבתם של חלק מהחברים לעיל אנחנו מחפשים עוד אנשים טובים וכשרוניים לעשות קצת מוזיקה . אנוכי, מפוחית (שבע שנים) ושירה ועוד בחור כשרוני במיוחד על גיטרה מופיעים עם חומרים וגרסאות כיסוי בפאבים במרכז ומחפשים להתרחב מעט. מישהו מעוניין? ישנה מודעה נוספת באתר סוליד רוק למעוניינים בעוד פרטים. תודה! רבה.

Chocoholic

New member
לא כל כך בטוח שאף אחד לא מכיר

חלק גדול מהקהל של דילן הולך אחורה בעקבות השורשים ומגלה הרבה אמנים ואני לא מדבר רק על רוברט ג'ונסון, שכל בלוזיסט מתחיל שמע עליו. יהיה מעניין לשמוע את ההרכב שלך בפעולה, פרסם כאן לגבי הופעה, כשתהיה.

orenharp

New member
אז זהו שההרכב הוא צמד..

נגנים היו וחלפו עם הרוח לחו"ל לימודים ושאר ירקות ולכן נשארנו שניים. אבל, אני יכול להתחייב על איכות. אני אשלח כמה סקיצות. לגבי עניין אמני הבלוז: סוני טרי ובראוני מקגי (דווקא מצחיק בסקורסזי על דילן ניגנו מאחורי רוברט ג'ונסון אם אני לא טועה) הם מאד משפיעים כמונו הם צמד עם שירה מפוחית וגיטרה אבל נשמעים כאורכסטרה שלמה.ויחסית מאד לא מוכרים וחבל, הם הוציאו איזה 50 דיסקים. עוד? לוני ג'ונסון, פחות מוכר. טי בון ווקר וסוני בוי ויליאמסון (השני). אלו ההשפעות. אגב- מישהו יודע איפה אפשר להשיג כתוביות עבריות ל no direction home?

Chocoholic

New member
כל האמנים שציינת מוכרים

למרות שאת לוני ג'ונסון בקושי יצא לי לשמוע. אני מאמין שיש עוד עותקים של 'No Direction Home' עם תרגום לעברית באוזן השלישית. יש לכם אתר משלכם עם כמה הקלטות?

orenharp

New member
אאחחחחחח לוני

לוני מעולה - כדאי לך ממש לשמוע. בלוזיסט די עתיק מימי השטפונות בדלתא. מנגן רק גיטרה ושירה בד"כ לבד. טכניקה מעולה ומרגשת. לצערי רק הקלטות שאצלנו (הקלטות מגירה אם תרצה) הנגן השני כרגע בשביל ישראל ואחרי שביל ישראל אנחנו נצא להופעה של דילן באירלנד ואז כשנחזור (אם נחזור) נחדש ההופעות.

למעלה