איך יודעים כשמוכנים?...

litaloosh

New member
איך יודעים כשמוכנים?... ../images/Emo25.gif ../images/Emo41.gif

הייי כולם .... תשמעו יש לי כמה דברים להגיד לכולם לגבי יחסי מין. כווווולם מדברים על זה! וכולם מלחיצים ולא משנה כמה אתה בנאדם רגוע ולא נלחץ כשזה נוגע לסקס כוווולם נלחצים רק מהמחשבה על הפעם הראשונה ובלה בלה בלה.... אני אישית חושבת שאין כזה דבר שכשמישהי שואלת למשל איך יודעים כשמוכנים? אז אין לזה תשובה....תמיד אומרים.. פשוט יודעים... וזה בולשיט!! לא יודעים!! או שזה קורה בטעות כי חושבים שמוכנים או שחושבים שזה הצעד הבא הכי הגיוני.... אז רק שתדעו שכשאתן שואלות איך יודעים.... לא יודעים!!! כשאתן חרמניות אתן מוכנות:) ולכם הבנים שכל העולם שלכם סובב סביב סקס (לא אצל כולם אבל אצל הרוב גם אם הם לא מראים) זה ממש שיטחי וזה לא תמיד מושך בנות היחס הזה אבל יש בנות שאוהבות את זה..... ועוד משהו... בנות לא אוהבות תינוקות ובנים שהם כאילו מקשרים כל דבר לזה... אני למשל עשיתי את זה פעם ראשונה בגיל 14 ו3 חודשים וזה הייה ממש שוק כי לא התכוונתי שזה יקרה אבל לכל הבנות שם... אני לא מתחרטת על זה בכלללל! טוב... אז אני מקווה שהכל יסתדר לכולם! ליטל!

ליטל יקרה,

את יודעת מה אהבתי לקרוא את מה שכתבת ואני חושבת שאת צודקת יש רגשות של בלבול בהקשר למתי מוכנים אבל אני חושבת שכל אחד צריך לדעת את זה מתוכו מוכנות היא צריכה להיות גם נפשית,וגם גופנית, המיניות מתגלה אצל כולנו מאוד מוקדם, צריך לדעת מתי ז סתם סקרנות ומתי מוכנות, סקס זה הנאה אבל הכי חשוב לשמור על עצמנו ולהיות שלמים עם כל החלטה חוקרת

אלתית14

New member
האמת אני קצת.. אבל רק קצת...

טוב נו קצת הרבה... קצת מפחדת מהפעם הראשונה... גם בגלל משהו שחוקרת פרטית יודעת עליו, וגם בגלל שאומרים שזה קצת כואב כשנקרע קרום הבתולים... אוף אמורים להנות מזה לא? אז למה זה כואב? רק לבנות כואב! בפעם הראשונה... בתחת. במחזור... בלידה.. אוף איתנו!

הגעתי למקסנה!!!!!

שקרום הבתולים וכרל הזיוני מוח מסביב לזה זה פשוט טימטום!!!!!!!!!!! זה לא חייב לכאוב!(לא שיש לי ניסיון). וכל העיניין שבנות ננסות לפאניקה מזה שאולי בטעות נקרע להן הקרום בתולין מהטמפון, אוננות וכו´!!!!! ביג דיל!!!! מזה-בכלל-משנה-לכן-בנות-בליעל-חסרות-מוח-!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף גלית סליחה שהתפרצתי ככה. זה נושא רגיש אצלי

wildflower!

New member
וואי!הרגע חשבתי על זה ו....

את צודקת! כאילו....בסוף זה ייקרע אז מה הקטע????????? בעעעעע....:)

balcony

New member
מתוקות

מנסיון- זה בכלל לא חייב לכאוב, וגם אם כן, הכאב הוא לא כזה נוראי. בסופו של דבר, כמו שכבר אמרו פה, זה שווה את זה. חוצמזה, יש אפילו משהו מרגש בכאב הזה, בתחושת ההפיכה לאישה... לא?

למעלה