איך יודעים לזהות או להבין אם מישהי

inbarker

New member
איך יודעים לזהות או להבין אם מישהי

הי , שאלה לי אליכן , תמיד מסקרנת אותי השאלה איך לקלוט אם משהי היא לסבית או דו? יוצא לי הרבה שנשים נועצות בי עיניים אני אף פעם לא יודעת להגיד אם היא הייתה רוצה או לא. אני מאמינה שכל אישה היית רוצה לחוות קטע מיני עם אישה גם א היא מתכחשת. וכך גם אני נשואה ובא לי על קטע כזה עם אשה ....איך? איך אני אדע שמישהי בקטע ולא אעשה לעצמי פאדיחות......

לסבית-איך מזהים?

אני יודעת שהשאלה שלי קצת חלולה, אך אעלה אותה בכ"ז, למשל ניתן לזהות חלק מהגייז, ע"פ צורת לבוש, סגנון דיבור ,התנהגות, תנועות, תחומי התעניינות וכו, אינני מכלילה. אך איך ניתן לזהות בחורה חד מינית-לאו דקווא חיצונית, איך אפשר לדעת שהיא משדרת על אותו הגל ? תודה.

פשוט

לסביות הן נשים נורא גדולות עם שיער קצר והן לובשות גופיות. איזו שאלה דבילית (סליחה, חלולה)? לא אצל גברים ולא אצל נשים אפשר לדעת את הנטיה המינית רק מהתבוננות מבחוץ. נכון שיש את הסטריאוטיפ של ההומו הנשי והלסבית הגברית, אבל יש גם המון גברים נשיים ונשים גבריות שהם בכלל סטרייטים.

catriel

New member
שכחת משו קטן...

יש לנו גם לכלוך בציפורניים ואנחנו לובשות רק בגדים שגדולים עלינו בכמה מידות, גסות רוח, אנטי-הכל (חוץ מלסביות אחרות כמובן..) וכמובן עם שיערות בבית השחי.. (כי איך אפשר בלי?!)

kassie

New member
אני התייאשתי לחלוטין מנסיון לזהות :

אני כמובן נגד דעות קדומות ויודעת שיש המון לסביות ש"לא נראות ככה/מתנהגות ככה וכו'" וכך גם הומואים, אבל עדיין, תמיד יש (או יותר נכון אחרי אתמול, היתה) לי את התקווה שאם אני רואה אישה שכן עונה לסטריאוטיפים היא לסבית (וזה כמובן עושה לי את היום). אחרי מה שקרה לי אתמול (יום חמישי) אני באמת כבר לא חושבת שניתן לזהות: הגעתי לעבודה זמנית והיא
היתה שם: שיער קצוץ, חולצה מכופתרת (עם משבצות!) וככה זרחתי לי מאושר חצי יום עד שבסוף התגלה שהיא נשואה באושר (לגבר). מזל שלא התפדחתי וחשפתי את עצמי בפניה... עכשיו לגבי "משדרות על אותו גל": ברגע שהיו לי את הסטריאוטיפים הללו מול העיניים אני גם דמיינתי שאנחנו כן משדרות על אותו גל, וברגע שהחלום התנפץ אז "שמתי לב" לסטריאוטיפים הפוכים... אז באמת שאי אפשר לדעת!!! ועכשיו לנקודת התסכול: זה אומר שנשים לא יכולות להתחיל עם נשים בסביבה שהיא לא ידועה כלסבית??? נכון שהן יכולות לנסות, אך אם הן פחדניות שיקברו את עצמן באדמה אם הן טעו?! אז זהו - נשאר רק מסיבות, פאבים ואינטרנט??? מה דעתכן?

catriel

New member
תנסי אולי..

איכשהו להעלות את הנושא, לדבר על זה ולראות מה יש לה להגיד בנושא.. במקרה שלי למשל, אי אפשר לדעת אלא אם כן שואלים, ואם שואלים, אני עונה!...
אז אולי הדרך ההכי פשוטה היא לשאול ישירות?... נכון, זה פאדיחה והכל, אבל צריך לקחת את הדברים בפרופורציה המתאימה ולזכור שהפדיחה של היום - זה הצחוקיאדה של מחר!!!

נכון...

נכון.. צודקת מאוד.. למרות שגם לי אין ממש מושג איך להתחיל עם בנות כי תמיד כול הפעמיים מתחילים איתי .. אבל לדעתי הדרך הכי טובה זה פשוט לעלות את כול הנושא הזה וליראות את התגובה .. אוהבת ספיר!

למעלה