איך יודעים לחשב אחוזי נכות בביטוח

איך יודעים לחשב אחוזי נכות בביטוח

לאומי
ניסיתי דרך הטבלה המצ"ב וללא הצלחה http://www.justice.gov.il/NR/rdonlyres/EC5A9835-C591-48D7-AF42-6AD95F2E4560/0/taknothankimmivhanimlekviatdrgotnachut.doc אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי בחישוב: אבדן ראיה בעין אחת. גליאוקומה ופגיעה בעצב הראיה בעין השניה, כמו כן פגיעה בשדה הראיה(קלה) איך אפשר לחשב את המצטבר
לא ייתכן שאובדן עין אחת לפי הטבלה מחושב 5% בלבד נכון
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בחישוב פחות או יותר עד שהוועדה תקבע עבורי. יש סיכוי לקבלת קצבת נכות כללית לפי המקרה הנ"ל. אציין שאני כרגע לא עובדת ועבדתי עד לפני שנתיים וחצי.
על תשומת ה-

haimra

New member
אנגליקה את אחוזי הנכות מחשבים כך

אין ספק שאובדן הראיה בעין אחת מחושב באחוזים יותר גבוהים אין בפני את הטבלה ואיני מוסמך לענות לך על כך,באם תפני לעו"ד שיש בידו את טבלת הנכויות הוא יוכל לתת לך תשובה מדוייקת ומוסמכת,ואני מאמין גם ללא תשלום לשיטת החישוב,זה מאוד פשוט ואנסה להסביר לך.לדוגמה באם תקבלי על אובדן הראיה בעין את 50% לדוגמה אז מפחיתים מה-100% את ה-50% ואז נשאר 50% ובאם יש לך מגבלה נוספת בואי נגיד לצורך ההסבר 30% אז מחשבים את ה-30% מה-50% שנשארו כלומר שהתוצאה 15% נוספים ל-50% שכבר חישבנו,ובאם אלו לדוגמה כל הנכויות שלך אזי סה"כ אחוזי הנכות שלך הם 65%,באם יש לך נכויות נוספות תמיד מורידים זאת מהיתרה שנשארת,אני מקווה שהבנת את שיטת החישוב.בכל מקרה רצוי שתתיעצי עם עו"ד במקרה ואת מצפון הארץ אוכל להמליץ לך במסר אישי,ובאם את גרה באזור המרכז אוכל להמליץ לך גם. למיטב ידיעתי לי אין כל ספק שאכן תקבלי קצבת נכות,אך רצוי שעו"ד יטפל לך ויעזור לך לקבל את המירב שמגיע לך.בהצלחה.

../images/Emo51.gifרבה על תגובתך.את אופן החישוב

המשוקלל אני יודעת לחשב. מה שלא היה ברור לי מהו % הנכות שייקבע לי. תודה על תשובתך.

haimra

New member
אנגליקה 1 את התשובה על % הנכות

שיקבעו לך את יכולה לשאול את הרופא המטפל בך,או לחילופין לפנות ישירות לעורך-דין המתמחה בביטוח לאומי,אני מאמין שתשובתו תהיה ללא תשלום,אני לא מוסמך לענות לך.

למעלה