איך יודעים מה השכר הממוצע בתחום מסויים?

Limonium

New member
איך יודעים מה השכר הממוצע בתחום מסויים?

בקרוב יש לי ישיבת שכר עם הבוס ואני מתלבט קשות מה וכמה לבקש כי כרגע השכר נמוך באופן מדאיג.
כיצד ניתן לדעת כמה מרוויחים בתחום שלי ? ( סוג של מנהל טכני אצל יבואן מוביל של ציוד לעבודות שטח ).
עצות ומספרים יתקבלו בברכה, תודה מראש :)

foofoo77

New member
אני חושבת שאת צריכה

להחליט כמה כסף מגיע לך עבור העבודה שלך.
אני לא יודעת אם יש טבלאות שכר כמו בהייטק.

Limonium

New member
אני לא את, אני אתה.

כמה מגיע לי בהשוואה למה? אין לי בסיס להשוות אליו. אפשר להשוות לעבודות קודמות או למה שהבוס מציע, אבל אני חושב שהוא ייתן יותר בתנאי שהדרישות יהיו הגיוניות.
המינימום לא אומר הרבה, הממוצע מורכב מהמון גורמים לא רלוונטיים, מי שעובד איתי לא יספר כמה משלמים לו, ואנחנו גם לא עובדים באותם התנאים.
אפשר בעדינות לחקור בעלי תפקידים דומים אצל המתחרים, אבל לא בטוח שהתשובה שלהם תהיה כנה.
כמה מרוויחים חברים שלכם בתעשייה במשרה איכותית אך לא בכירה?
כמה אנשים אתם מכירים שמרוויחים חמש ספרות בתעשייה או מכירות?
מה עם קרן השתלמות? נפוץ או לא?

JoIIy Roger

New member
תלוי בכ"כ הרבה גורמים

כמה אוהבים את האישיות שלך? מה השכלתך? האם אתה עובד מוצלח? מתחבר ללקוחות, שחקן קבוצתי? האם יהיו הרבה קופצים על המשרה במקרה ותעזוב? מה מצב החברה? עד כמה אתה באופן אישי נחוץ לחברה?

מצד אחד מאוד קשה למצוא עובדים איכותיים ומסורים שמוכנים לעבוד תמורת שכר הגיוני או בכלל.
מצד שני, יש המון מחפשי עבודה.

אם יש לך אפשרות לגשש בשקט לגבי משרה במקום אחר בשכר שנראה לך הולם את כישוריך אני ממליצה לך לעשות זאת לפני שאתה פונה למעסיק שלך. אני יכולה להעיד על עצמי שיש לי אופי בעייתי, (חוצפנית כשדורכים לי על היבלות, לפעמים מתנשאת) אבל אני עובדת מעולה מכל בחינה אחרת. מעסיקים שונים אמרו לי כך מספר פעמים. לעולם לא הצלחתי לקבל תוספת שכר. ביקשתי תוספת של 1000 שח ובאמת הגיע לי, הציעו לי 200 ועזבתי. זה היה הכי קרוב לתוספת שכר בהרבה שנים כעובדת שכירה.

Limonium

New member
תודה, אצלי זה אחרת,

משרה נחשקת עבור העוסקים בתחום, אולם אף אחד לא אוהב את התחום הזה...
במקרה הזה באופן מפתיע מי שלוחץ על העלאה זה הבוס, אני חושב שאנסה לגשש מה הוא נותן ואנסה להכפיל את ההצעה, כמו תמיד ניפגש באמצע.
אני לא יודע מה הסכום הריאלי, לכן אהמר, אני מקווה שיהיה בסדר.

למעלה