איך יודעים מה לבחור? פניה למאמנים

shapaat

New member
איך יודעים מה לבחור? פניה למאמנים

שלום לכולכם, אני קוראת סמויה והערב החלטתי לצאת מהמקלדת ולכתוב. אני מתלבטת ארוכות באיזה סוג של אימון לבחור מאחר ואני אדם מיוחד (חבר שלי לא מרשה לי להגיד שונה אז סגרנו על מיוחד).. אני מאובחנת ADD מזה 6 שנים בערך, בנוסף מדי פעם מארחת גם התקפי חרדה וכל מיני בני דודים שלהם. אני עובדת משרה מלאה מחזיקה בזוגיות מקסימה אבל ברור לי שמשהו כלוא ולא ממומש. אשמח לשמוע מכם: האם נכון לבחור מאמן שמתמחה ב-ADD האם לטעמכם יש ערך מוסף למי מכיר את ההפרעה (החיננית הזו)? או שעדיך לחפש מאמן מסוג אחר (יש כזה מבחר וגם ככה קשה לי להתרכז). אשמח לשמוע את דעתכם - זה יסייע לי בקבלת החלטה. ** אני גרה בת"א, האם מאמן צריך להיות קרוב אלי גאוגרפית?

shosh arie

New member
אימון להפרעות קשב

שלום לך, אין ספק שבמקרה שלך ושכל מי שאובחן כADD - נכון להתאמן אצל מאמן שמתמחה בהפרעות קשב וריכוז. לשאלתך השניה - כאשר מדובר באימון מבוגרים, אין משמעות לגיאוגרפיה של המאמן. בהצלחה לך, שוש אריה מאמנת להפרעות קשב וריכוז www.vcoda.co.il

בחירת מאמן

ערב טוב לך, אני סבורה שלפי תאורך יש ערך מוסף לבחירת מאמן שמתמחה בעבודה עם ADD ומומחיות בקשיי קשב וריכוז. באשר למרחק הגיאוגרפי,הכון שנוח תמיד ששירותים שונים הם בקרבה.יחד עם זאת אם יש לך המלצה על מומחה טוב,ניתן כיום להתגבר על מרחק באמצעות אפשריות נוספות של אימון כגון אימון באמצעות הטלפון ,אימון פנים מול פנים וכו'. שנה טובה, דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

למעלה