איך יודעים מי מנהל

מקסים 45

Well-known member
של פורום כזה או אחר?
לדוגמא מי מנהל פורום אקטואליה? או תחבורה ציבורית? או שיחת היום?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הכל בלגן. אני מנהל של פורומים כלשהם בתפוז וכעת מצויין בכל תגובה שלי שאני "מנהל", רק לא רשום על מה. וכמנהל בפורומים "שלי"? גם כאן היכולות שלי כמנהל הוגבלו. הכל חרטא
של פורום כזה או אחר?
זה באמת חשוב? מי המנהל?
יש מנהלים שהם באמת אנשים משכמם ומעלה.
ויש כאלה שהכוח שיכר אותם עד לאובדן צלם אנוש.
אפשר לחשוב שהם מקבלים שכר כלשהו עבור עמלם.
אולי שכרון הכוח הוא זה שמניע אותם להיות מנהלים.
יותר נכון שקרון הכוח.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הכל בלגן. אני מנהל של פורומים כלשהם בתפוז וכעת מצויין בכל תגובה שלי שאני "מנהל", רק לא רשום על מה. וכמנהל בפורומים "שלי"? גם כאן היכולות שלי כמנהל הוגבלו. הכל חרטא

מקסים 45

Well-known member
במה הוגבלת?
אכן הכול בלגן רשום מנהל גם אצלך גם אצל שייח סולמן.
אך לא ידוע איזה פורומים אתם מנהלים.

לא רשום בסופו של יום כמה הודעות נכתבו בכול פורום.
הכול בלגן שלם
האתר הישן תיפקד טוב יותר.
אולי שהמנהלים ירמו כפפה ויבקשו ממנהלי תפוז להחזיר את האתר הישן?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
במה הוגבלת?
אכן הכול בלגן רשום מנהל גם אצלך גם אצל שייח סולמן.
אך לא ידוע איזה פורומים אתם מנהלים.

לא רשום בסופו של יום כמה הודעות נכתבו בכול פורום.
הכול בלגן שלם
האתר הישן תיפקד טוב יותר.
קשה גם למצוא פורום כי אין אלפון. הכל בלגן. נכון. אני יכול למחוק הודעה בלתי הולמת. אבל איני יכול לחסום משתתף. והאמת שלא חקרתי מה מנהל השייח. אני אגב מנהל את פורום הגינון, אודיו וקולנוע ביתי וציפורי לילה. נראה לי שבקרוב אפרוש...

מקסים 45

Well-known member
קשה גם למצוא פורום כי אין אלפון. הכל בלגן. נכון. אני יכול למחוק הודעה בלתי הולמת. אבל איני יכול לחסום משתתף. והאמת שלא חקרתי מה מנהל השייח. אני אגב מנהל את פורום הגינון, אודיו וקולנוע ביתי וציפורי לילה. נראה לי שבקרוב אפרוש...
לא הבנתי, מה הכייף בניהול, מלבד כאב ראש?

arseny92

Well-known member
מנהל
היי, במה בדיוק הוגבלת בתוך הפורומים שלך? למעט חסימה ישירה אשר הוגבלה כי היא כעת ברמת כלל אתר

לגבי לציין איזה פורום מנהלים, אפשר להשתמש כמוני בחתימה כפתרון זמני אם עד שלא יהיה איזה ייצוג בתיאור פורומים או בכרטיס המשתמש בהודעה
זה לא יקרה, מנחיתים מלמעלה
קשה גם למצוא פורום כי אין אלפון. הכל בלגן
בראש העמוד הראשי המלא הוסיפו כבר לפני מספר שבועות חיפוש לפי שם פורום

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
היי, במה בדיוק הוגבלת בתוך הפורומים שלך? למעט חסימה ישירה אשר הוגבלה כי היא כעת ברמת כלל אתר

לגבי לציין איזה פורום מנהלים, אפשר להשתמש כמוני בחתימה כפתרון זמני אם עד שלא יהיה איזה ייצוג בתיאור פורומים או בכרטיס המשתמש בהודעה

זה לא יקרה, מנחיתים מלמעלה

בראש העמוד הראשי המלא הוסיפו כבר לפני מספר שבועות חיפוש לפי שם פורום
תודה. אני רואה שממך אפשר ללמוד הרבה בנוגע לעקמומיות התפוז... בכל מקרה, איני יודע כיצד יוצרים חתימה... ונכון. בדיוק לנושא החסימה הישירה התכוונתי. כעת זה לא ניתן ולכן, במידה שיש לך חוצפן כפייתי, עליך למחוק את תגובותיו שוב ושוב.

arseny92

Well-known member
מנהל
תודה. אני רואה שממך אפשר ללמוד הרבה בנוגע לעקמומיות התפוז... בכל מקרה, איני יודע כיצד יוצרים חתימה... ונכון. בדיוק לנושא החסימה הישירה התכוונתי. כעת זה לא ניתן ולכן, במידה שיש לך חוצפן כפייתי, עליך למחוק את תגובותיו שוב ושוב.
נתתי בהודעתי קישור להגדרות החשבון, שם באפשרותך להגדיר את החתימה
לגבי חוצפן כפייתי, אפשר להשתמש בדיווחים (Report), אם זה מגיע ממנהל אותו הפורום או כאשר לפורום אין מנהל, הדיווח עובר מדרגה להנהלת תפוז (ולא רק לעצמך (אל למעלה בפינה ימנית) אם מדווחים על הודעה בפורום שלך)... הם קוראים אותם, בָּדוּק...

נערך לאחרונה ב:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
יש אפשרות חסימה. למס ימים, או מס שבועות.

arseny92

Well-known member
מנהל
זאת השעיית משתמש ממענה בתוך נושא ספציפי (למשל הנושא הזה), כלומר עבור המשתמש המושעה, הנושא יופיע כנושא נעול 🔒 כפי שכתוב בהסבר של שדה שם משתמש. אין מניעה ליצור נושא חדש ואולי להציף

ראיתי לפני שמחקת... באפשרותך להציג אותה (לשחזור) ואף גם לסמן את שתי ההודעות שלך לאיחוד (merge)

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
של פורום כזה או אחר?
זאת השעיית משתמש ממענה בתוך נושא ספציפי (למשל הנושא הזה), כלומר עבור המשתמש המושעה, הנושא יופיע כנושא נעול 🔒 כפי שכתוב בהסבר של שדה שם משתמש. אין מניעה ליצור נושא חדש ואולי להציף
נכון.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
יופי. לפחות ניתן לחוש בהתקדמויות כאלה ואחרות. גם משהו.

למעלה