איך יודעים שזה הסוף ??

איך יודעים שזה הסוף ??

שלום לכולם! איך יודעים שזה נגמר,שאין טעם לגרור את זה יותר וזו לא סתם תקופה שתעבור? הזוגיות נגמרה וחבל למרוח את הזמן אפילו שיש ילדים מעורבים.

pidalon

New member
הסוף?!

כנראה רק כשמגיעים לזה יודעים... חבל לי בשבילכם וגם עבור הילדים אבל מסתבר שמתגברים! אני מקווה שזה לא יגיע אלי. בהצלחה...

Blueyes2

New member
לדעתי - לא ממש יודעים

אבל אם תקשיבי טוב טוב לעצמך בלי להסתיר תדעי..מכירה את המחשבות האלה שאת כל פעם דוחה לאיזה פינה בטוענה שזה סתם "סרט" שנכנסת אליו? כשאת משכנעת את עצמך שהכל טוב ? ובעצם יש המון בעיות שאת מדחיקה.. כשניסיתם מספר פעמים לא מבוטל לשפר את המצב ואת יודעת בפנים ששוב פעם הבעיה תצוץ? כשחשבת על זה שיש כ"כ הרבה גברים בעולם ואני בחרתי אותו?? יכול להיות שכל זה אומר..ויכול להיות שלא..הכל תלוי בך..השאלה מה המקרה ומה ניסיתם כדי לשפר אותו ? כמו ייעוץ למשל?

מרגישים בצורה הכי ברורה -זה לא קורה

ברגע אחד זה תהליך של זמן -בהקשר לילדים שהורים מתגרשים הם מתגרשים אחד מהשני ולא מהילדים. שזוגיות תמה ואין אהבה זה סופי. וחבל למרוח ממשיכים הלאה קדימה לפרק ב' אילו החיים

ל ו י ה

New member
כשחוזרים הביתה

אחרי שבוע ומוצאים את הבעל בחברה טובה. עם חברה טובה. נו, טוב, הוא היה גם ב...
זאת כמובן סתם דוגמה (מנסיון אישי, לצערי), אבל היא גם דוגמה לכך שלפעמים לא יודעים שהסוף הגיע עד שהכל נגמר. או, כפי שכתבה לך מישהי לפני, מתעלמים מסימנים. וזה לא חייבת להיות בגידה, בגידה היא רק עוד סימן שהכל נגמר או התפקשש רצינית עוד לפני כן.

magenta73

New member
ילדים

הם לא פונקציה בקטע הזה. ילדים יסבלו הרבה יותר כאשר ההורים ישארו "למענם" ולא יסתדרו בניהם. ילדים צריכים להרגיש לא רק את אהבת ההורים אליהם, אלא להרגיש שההורים שלהם מאושרים. והם מרגישים.... הכל... ושוב - עדיף גירושים שקטים ויפים מבית מלא מריבות, כעס ומדון. מתי יודעים כשזה נגמר? כל אחת ודרכו שלו, מן הסתם... ברגע שאין לי יותר חשק לתת, להבין, לוותר... אז אני יודעת שזה נגמר.

למעלה