איך יודעים שזה נגמר.

מיס E

New member
איך יודעים שזה נגמר.

בני 30+, 3 שנים יחד, מאד קשורה אליו, אוהבת אותו ותמיד אוהב.. אבל מרגיש לי סתמי, לא מרגש, בקושי מתחשק לי לעשות איתו סקס, לא ממש רוצה לצאת איתו לבלות, משעמם לי איתו. אני מרגישה שאנחנו כבר לא באותו ראש כמו בהתחלה. יכולים לשבת ביחד ולא לדבר או לדבר רק על עניינים כמו עבודה ומשפחה...........................שעמום רצח. גם אם אני מכניסה קצת פלפל, הוא לא הכי משתף פעולה. לא מתנגד, אבל גם לא יוזם, לא מתרגש. פתאום אני מרגישה שאנחנו לא הכי מתאימים, אין לנו על מה לדבר, במיטה סתמי לגמרי.. השאלה שלי היא: האם כל מערכת יחסים מגיעה אחרי מספר שנים למקום הזה?

מערכת יחסים משתנה עם השנים . כאשר אנו מתאהבים

ומתחתנים אז אנו בגיל מסויים, מצב רגשי מסויים ויש לנו הרצונות והשאיפות שמתאימים לאותו הזמן. זוגיות בריאה ומתגמלת צריכה להתפתח על ציר הזמן לאורך ולרוחב . יש שינויים במשך הזמן אצל שני בני הזוג וצריך לעשות "התאמה" מחדש מידי פעם. אני ממליצה לך לנסות בשלב זה של חייך להתמקד בנוסף למשפחה, בעצמך. תחשבי מה היית רוצה לעצמך שבן הזוג אין לו חלק בו (וגם לא לילדים אם ישנם) ותעשי את זה. תחפשי את ההנאה והשמחה שלך ללא תלות בבן זוגך. ההתקרבות לעצמך ומציאת פנאי משלך אינה כדי להפיג את השיעמום ולמצוא תחליף לבן הזוג שלך אלא להאשיר את עולמך ולמלא אותו. זוגות רבים מוצאים עצמם במקום כפי שתארת אותו שהריגושים כבר עברו ויש שגרה שבתחילה היא נעימה ואח"כ הופכת לפחות נעימה ומרגישים שאין שום דבר משותף. כאשר עולמו של כל אחד רחב יותר יש פלטפורמה גדולה יותר לביטוי והתקשורת בינכם תהיה מבוססת יותר ולא יהיה צורך "למלא" את החלל רק כדי לא להרגיש מבוכה וחוסר עניין. זה בידייך לעשות את השינוי בחשיבה וכדאי שתשתפי גם את בן הזוג שלך. יתכן שמתאים גם שתלכו למספר מפגשי יעוץ כדי לדבר על הקשיים שלכם ולהוציא לאור את הרגשות.

למעלה