איך יודעים?

s h e r o

New member
איך יודעים?

בטח שואלים את זה פה המון אבל כל אחד והשוני שלו... יש לי חבר מעל שנה ולא קורה שאנחנו שוכבים ביוזמתי, מבחינתי אפשר לא לשכב בכלל. העניין הוא שאני לא חושבת שתמיד הייתי ככה, אני זוכרת שלפני ששכבתי בפעם הראשונה רציתי את זה נורא וגם אחרי (היה רווח ענק של זמן בין הבחור הראשון לשני) וגם אם אני רואה בסרט א קט מיני כלשהו אני יכולה קצת להתחרמן מזה אבל בעיקרון, במצב רגיל בכלל לא מעניין אותי כל המגע המיני ולא מצאתי את עצמי נמשכת לאף אחד כבר הרבה מאוד זמן... זה ממש מטריד... מה אתם אומרים? יש למישהו דיאגנוזה בשבילי?

תלוי.

את מרגישה שאת נהינת מסקס? שזה עושה לך משו? בוא נגיד ככה, מחרמן אותך? כי יכול להיות שזה משהו שאולי בצד השני שלא מושך אותך... אני יכול להגיד לך שאני יכול לנשק מישהו, בין אם זו סתם נשיקה ובין אם זו אהבה ענקית, התחושה שלי בנשיקה תנוע בין גועל וסלידה לבין...משו כמו לנשק בול עץ.

s h e r o

New member
משהו באמצע

אני לא נהנית מסקס,לא מפריע לי להתנשק עם חבר שלי כי אני אוהבת אותו בסך הכל ואני גם לא חושבת שזה קשור אליו כי היתה תקופה שלא היינו ביחד ולא התגעגתי, לא משך אותי, לא רציתי, ולא חסר לי כל עניין הסקס, החיפוש, ההתחלה עם מישהו חדש וגם לא עם חברי שלי, שבאותה תקופה היה "לשעבר". בסופו של דבר, זה לא מגעיל אותי אבל גם לא ממש מעניין אותי, לפני כל פגישה עם חבר שלי אני בסרט של " אוף, אני אצטרך לשכב איתו..." כי זה בשבילו ולא בשבילי. אנחנו שוכבים פעם באיזה חודשיים.

אולי מה שאמרו למטה..

אני לא יודע...בוא נגיד שאת לא מחפשת את זה ולא כמהה לזה. אבל נגיד וכבר עשית את זה. את לפחות נהינת? כי שוב, אני אתן לך אותי לדוגמא. במקרים כאלה אני רק מחכה שזה יעצר כבר. מנסה להתחמק מזה.

Tristitia

New member
אולי פשוט

אין לך חשק מיני גבוה, אלא סטנדרטי ומטה וזה גם בסדר גמור... לא צריך להיות מוטרדת משום דבר .

p019

New member
מה זה משנה?

מה שבטוח נשמע שגם אם את מינית - יש לך מיניות נמוכה. אבל ההגדרה לא ממש משנה. אם את אוהבת להיות אם החבר שלך, ולא מפריע לך מדי פעם שלכב איתו - אז מה זה משנה איך תגדירי את עצמך?

Xylophone

New member
את רק בת 21

אם מה שרשום בכרטיסיה שלך נכון. וזה די אמממ צעירה. בגיל 21 הנפש והגוף רק מסיימים להתפתח למיטב ידיעתי. חלק מתפתחים מהר יותר חלק לאט יותר. אולי את פשוט עוד צעירה מדי ולא מוכנה. תחכי עוד כמה זמן.

דם דם

New member
כמו שאנחנו אומרים לכולם פה

רק את יכולה לדעת מה את באמת אם את א-מינית לגמרי או אחת שהמיניות אצלה היא נמוכה יותר מאצל השאר אין לך מה לדאוג מזה, קחי את הזמן שלך ואז תוכלי לדעת יותר טוב אם את א-מינית או בעלת מיניות נמוכה יותר. או סתם שזה משהו בראש ועבר.

האחרים כבר ענו מצוין, ולי רק נותר להגיד

ברוכה הבאה

למעלה