איך יודעים

rotemangie

New member
איך יודעים

טוב אני מתיעצת איתכם כי... זה נראה לי דיי לגיטימי:) התחלתי לצאת עם מישהו כשהוא נפרד מחברה שלו שהייתה גדולה ממנו ב 10 שנים בערך!) לשעבר לפני חודשיים (והיה לה ילד, לא שלו!) בקיצור...הוא זרק פה ושם משפטים עליה והם עדיין בקשר, יש סיכוי שהוא עדיין אוהב אותה?=\ אני פוחדת להיפגע ממנו... מה חודשים זה קצת מדיי?

לפי הפרטים שנתת אי אפשר לדעת..

זה תלוי בהרבה דברים, כמה זמן הם היו ביחד, ומה הייתה מדית הרצינות של הקשר והרגשות שהיו מעורבים בקשר.. חודשים זה יכול להיות מספיק זמן להתגבר על מישהו כשהקשר לא היה רציני. בל עם זה היה קשר רציני, בהרבה מקרים חודשיים זה כלום.

rotemangie

New member
סבבה, תודה בכל מקרה

והם היו ביחד 8 חודש, הבנתי שאהבה גדולה לא הייתה שם, אבל הוא גר אצלה...וזה היה ממש רציני=\

Cobe1982

New member
ועוד משהו שהילדה היפה לא הוסיפה...

זה תלוי גם ברמת הקשר שלכם. יש לי ידידה שיוצאת עם מישהו מאז שהחבר הרציני שהיה לה נפרד ממנה, לפני יותר מחצי שנה, ועדיין לא התגברה.. אחת הסיבות לזה, לדעתי, היא שהקשר הנוכחי, שהוא הרבה פחות רציני, פשוט גורם לה להתגעגע לחום ולאהבה שהיו לה בקשר הקודם, במקום למלא אותה מחדש בתחושות האלה.. אם היא היתה יוצאת עם מישהו יותר רציני, אולי היא היתה שוכחת מזמן מזמן מזמן את האקס.. תחשבי לעומק מה המצב ביניכם. אם זה עמוק, אין לך ממה לחשוש, לדעתי. אם זה רק `כיף` או `נחמד`, יכול להיות שזה לא מספיק, וגם- מסוכן בשבילך להתקרב. אז תשקלי טוב טוב, כדי לא להיפגע מצד אחד, וכדי לא לאבד משהו טוב מהצד השני. זהו.

למעלה