איך יוזמים שיחה עם לקוח?

איך יוזמים שיחה עם לקוח?

יש לי שאלה...איך ליזום שיחה עם לקוח? נגיד אתם רואים לקוח שיושב על הבר..לבד או עם בן/בת זוג או קבוצת חברים. איך אתם ניגשים ופותחים בשיחה? איך מבדרים את הלקוח?

Sany b

New member
שיטת "צוות-בידור" ../images/Emo26.gif

אתה פשוט קופץ עליו, ו/או אם הוא בא אליך בחביבות וחיוכים...: "אהלן, מה קורה... מה נשמע מה תשתו...?" הכי קל... אם הוא/יא לא זורמים תנסה את שיטת התפריט, ו/או נושא קליל ומצחיק... אני חייב לציין שאם אתה טיפוס קר ולא חביב, פשוט תן להם תפריט...

לא לזה התכוונתי...

עם זה אני סבבה הכוונה הייתה לגבי המצב שהלקוח כבר הזמין, וכבר שותה וכו'.... איך אני מתחיל איתו שיחה שבה הוא שופך ת'לב, אני עושה כן עם ראש, והתוצאה היא לקוח מרוצה וברמן מרוצה בגלל הטיפ?

maxfain

New member
אתה לא!

אחי, בחייך, זה שלקוח מחליט לשפוך בפניך את הלב זה הכל טוב ויפה.. אבל אין שום שיטה לדרבן אותו לעשות את זה, אלא אם כן הוא נראה לך עצוב, דכאוני, או סתם במצברוח רע ולשאול מה קרה? סתם בסבבה, בלי חפירות מיותרות. אבל דבר אחד אני כן יכול להגיד לך, אם הוא מרגיש בנוח, כלומר אתה נותן לו הרגשה טובה הוא פשוט יספר לך בלי שתשאל.. אנשים נוטים, סליחה על הבטוי אבל זה באמת ככה, לזיין ת'שכל כשהם שוטים קצת.. אז לפעמים זה אישי, ולפעמים זה סתם חפירות..

יש מלא

יש מלא דברים ולומדים מניסיון ואם רק תעשה כן עם הראש אתה לא כותל שמתפללים עליו זה בר זה לא תפילת שחרית ... קודם כל תקרא את הלקוח איזה טיפוס יושב לך הבר... זוג... חבר'ה נשים יודע לשתות, לא יודע לשתות כוסית מזדקנת שותה "ג'ין טוניק" בדרך כלל גורדון {ותודה לרועי על הכינוי הזה } ויש את הנקודה זאת שהלקוח רוצה שיפנו אליו ...כמשעמם לו או כשבא לו עוד משהו או כשהוא צריך להגיד משהו שיושב לו הלב בעבר הרחוק הייתי אלופת הזוגות ...{הוי ימים...} כשזוג יושב לך הבר והם לא מסתכלים אחד על שני משחקים במאפרה בזיתיים ובמנצס.. חוקרים את הדספלי ושותקים אתה כבר יודע שמשעמם להם מעצמם ואז אתה זורם אף פעם לא להעליב תמיד לזרום איתם לא לעשות שכונה למה אז הם מרשים לעצמם יותר מידי לפלרטט עם הנשים ברמן שעבד איתי היה אומר לנשים כל מני רוטינות מצחיקות והיה מגדיל את הטיפ שלו ברמות { יש משחק אם 3 כוסות יין הפוכות ופתוחות {פשוט מגדיל את הטיפ ברמות על } אגב תמיד תדע איפה לשים תגבול כשלקוח שופך את הלב על הבר ואל תינקוט עמדה כי אנשים שתויים יכולים להתהפך עלייך והכי חשוב לקוח שבא לו לדבר לא לא לא בא לפני עבודה שיש לעשות בקיצור זה בא עם הזמן ועם האישיות שלך הכי חשוב תהנה ממה שאתה עושה

lior135

New member
המממ....

בדרך כלל באים לאנשים עם חיוך, שואלים מה נשמע, אם הכל בסדר, אם השתיה בסדר... אולי הם רוצים עוד משהו לשתות... ותאמין לי שאם הלקוח רוצה לשפוך את הלב, הוא כבר ישפוך את הלב... אבל תמיד צריך להיזהר לא לזיין את השכל ללקוחות... צריך לשים לב שאולי הם לא רוצים לדבר, ואז אתה סתם מציק להם... עבד איתי ברמן, שהיה יוצר קשרים עם כל אחד על הבר. תמיד מדבר עם כולם בלי סוף. אז יש כאלה שאהבו את זה, והיה אפשר לראות את זה בטיפ שהם השאירו, ויש כאלה שזה סתם הציק להם, וגם את זה אפשר היה לראות בטיפ (שהם לא השאירו...).

../images/Emo18.gif אכן כן

זייני המוח הם מכה. עובד איתי אחד כזה וכשהוא מתחיל אני משתדל לצאת להפסקת סיגריה. אנשים פשוט סובלים מזה.

itaystud

New member
תנסה שאלות כלליות אבל שונות מהרגיל

קבל למשל אחלה משפט לפתיחת שיחה (שאני אישית משתמש בו להתחיל עם בנות
): אתה:"מי לדעתך משקר יותר, גברים או נשים?" הלקוח\ה:"נשים\גברים" אתה:"למה?" ומכאן מתחילה להתגלגל שיחה.

למעלה